==hadi Doğmadan Bebeklerimize Albüm ==

PAPATYAM

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.550
14.899
Valla Aklima Yeni Geldi Bakalim Hangimizin Bebeği Daha Fotojenik Hadi Kizlar Ilk Resim Bendennnn

resim3fd9.jpg

bebeğim burda 12 haftalıktı daha maşallah :nazar::nazar:değilmi teyzeleri

Son düzenleme:
oooo pekte tatlıymış :nazar: maşaallah maşaallah maşaallah :nazar: :nazar: allahım kucagına aldıgın gunlerıde göstersın canım cok şirin :asigim:

çok güzel bi konu olmuş hamiş değilim malesef ama olsaydım emin ol koyardım ultrason görüntülerimi bebeğin de hayırlı olsun sağ salim kavuşun inşallahhhh:nazar:

canım maşallah bebişine. ben daha ultrasonda göremedim. önümüzdeki hafta görücez. daha çok yeni ve çok heyecan verici.

Canım çok tatlı bebeğin :nazar:Maşallahhh:nazar:Allah kucağına almayı nasip etsin.Darısı biz bebek hasreti ile yanıp tutuşanlara aminnn

masallah canım cok tatlı allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin annesi uzun ömürler versin inş. dogdugu gün resimlerinide isteriz ama........

masallah canım cok tatlı allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin annesi uzun ömürler versin inş. dogdugu gün resimlerinide isteriz ama........

inşallah nasip kısmet olursa sağlıklıca doğum yaparsam inşallah meleğimin resminide koyucam
ama yalnız kaldım hadi kızlar meleklerimizin resimlerini koyalım

selam arkadaşlar bende prensesimin resmini koymak istedim ama daha yeni üye olduğum için koyamadım eğer yardımcı olabilirseniz bende bebeğimi eklemek istiyorum

selam arkadaşlar bende prensesimin resmini koymak istedim ama daha yeni üye olduğum için koyamadım eğer yardımcı olabilirseniz bende bebeğimi eklemek istiyorum

selam gamzeki canım önce bebişinin resmini bilgisayarına kaydet sonra şu siteyi tıkla sonra ordan gözat yazısını tıkla bilgisayarındaki resmi bulup seç de ve gözatın altında hostit yazısını tıkla daha sonra sayfa yenileniyor ve kurucuklar içinde yazılar çıkacak sayfanın enalrındaki kutucuğun içindekiyazıyı kopyala ve mesaj yazarken bak mesaj ekranımızın üstünde sarı zarf gibi bir kutucuk vvar onu tıkla içindeki yazıyı silip yapıştır de ve mesajı gönderi tıkla bu kadar uzun gibi geldi belki sana ama bir defa yapınca alışırsın hadi bekliyom meleğinin resmini a.s.

Canım çok güzel çıkmış bebişin.Bende cuma günü hastaneye gitmek zorunda kaldım.Ultrasonda buna benzer bir şekil gördüm yaklaşık ama daha 9 hafyalık olduğundan resmi böyle net çıkmadı.Ama ben şeklini ultrasonda seçtim buna çok benziyodu.

www.proyama.com/dr/bebisim.doc

Bu bebeğimin kalbini ilk duyduğumuz resmi kızlar:) 6 hafta 2 günlükken. Yüzü gözü belli değil daha..

Canım çok güzel çıkmış bebişin.Bende cuma günü hastaneye gitmek zorunda kaldım.Ultrasonda buna benzer bir şekil gördüm yaklaşık ama daha 9 hafyalık olduğundan resmi böyle net çıkmadı.Ama ben şeklini ultrasonda seçtim buna çok benziyodu.

www.proyama.com/dr/bebisim.doc

Bu bebeğimin kalbini ilk duyduğumuz resmi kızlar:) Yüzü gözü belli değil daha..

oy maşallah canımm maşallaha:nazar: ne güzel bebeğini görmüşsün ama aklıma takılan ne olduda mecbur kaldın hastaneye gittin herşey yolundamı umarım bişey yoktur.bu arada merak etme şimdi fasulye gibi bişii görüyorsun ama bidahaki sefere gittiğinde gözlerine inanamıyacaksın kafa kol bacak birde hareket ediyor veletler dumura uğruyorsun o kadar güsel bir manzara ki anlatamam ben pazartesi göreceğim bebeğimi inşallah hayırlısı ile cinsiyette belli olcek sanırsam yani gösterir ise meleğim bakalım ne olacak :nazar:

oy maşallah canımm maşallaha:nazar: ne güzel bebeğini görmüşsün ama aklıma takılan ne olduda mecbur kaldın hastaneye gittin herşey yolundamı umarım bişey yoktur.bu arada merak etme şimdi fasulye gibi bişii görüyorsun ama bidahaki sefere gittiğinde gözlerine inanamıyacaksın kafa kol bacak birde hareket ediyor veletler dumura uğruyorsun o kadar güsel bir manzara ki anlatamam ben pazartesi göreceğim bebeğimi inşallah hayırlısı ile cinsiyette belli olcek sanırsam yani gösterir ise meleğim bakalım ne olacak :nazar:

Canım biraz iş yapmıştım evde.Ağır olmasada.Yoruldum galiba.ertesi gün karnımda hafif batma oldu bir de açık pembe hafif bi akıntı oldu.Dr.u aradım gel dedi.

Gittim bebiş iyi kalbi 186 atıyodu.boyu 21 mm idi.

Bu iyi haber dedi.Kötü haber kanama var rahimde küçük ve bebeğe çok yakın olmaması iyi dedi.Yine de az da olsa düşük ihtimali var dinlen dedi.Bol bol dinleniyorum bende şimdi.

İnşallah görürsün bebeğinin cinsiyeini canım.Hayırlı bi oğlun olur inşallah.Ama evladın hepsi makbuldür :)) Önemli olan sağlıklı olmaları.

Canım biraz iş yapmıştım evde.Ağır olmasada.Yoruldum galiba.ertesi gün karnımda hafif batma oldu bir de açık pembe hafif bi akıntı oldu.Dr.u aradım gel dedi.

Gittim bebiş iyi kalbi 186 atıyodu.boyu 21 mm idi.

Bu iyi haber dedi.Kötü haber kanama var rahimde küçük ve bebeğe çok yakın olmaması iyi dedi.Yine de az da olsa düşük ihtimali var dinlen dedi.Bol bol dinleniyorum bende şimdi.

aman canım geçmişolsun dikkat et yat herzaman dinlen 3 ay yorma kendini değerli bebek bu geç geldi annesi nazlı nazlıı sende ona göre dinlen kendine bak iyi beslen allah korusun ikinizide :nazar:a.s.

Kızlar bu da benim bebiş biraz küçük oldu bir türlü ayarlayamadım fisfisfis 12.haftamızda çekildik ve kolunu yüzüne kapatıp şımarıklık yaptı yüzünü göstermemişti. sırnaşık şey .

Son düzenleme:
Kızlar bu da benim bebiş biraz küçük oldu bir türlü ayarlayamadım fisfisfis 12.haftamızda çekildik ve kolunu yüzüne kapatıp şımarıklık yaptı yüzünü göstermemişti. sırnaşık şey fotoğrafın üstüne tıklarsanız büyütüyor..

fotoraf0038br6.th.jpg

canım bak senin bebeğin resmi düzenledim vereceğim linki kullan büyük çıkacak :teytey: bu arada pek şımarık bu annesi sırnaşık şey

canım bak senin bebeğin resmi düzenledim vereceğim linki kullan büyük çıkacak :teytey: bu arada pek şımarık bu annesi sırnaşık şey

Sağol canım, evet biraz şımarık olacaklülülülülülü haftaya cuma kontrolümüz var ne pozlar verecek bize bakalımsırnaşık şey

Ne mutlu kızlar size allaha emanet olun bebeklerinizle.Keşke bende en kısa zamanda bebeğimi görürümbenneyaptımki

Kızlar bu da benim bebiş biraz küçük oldu bir türlü ayarlayamadım fisfisfis 12.haftamızda çekildik ve kolunu yüzüne kapatıp şımarıklık yaptı yüzünü göstermemişti. sırnaşık şey .

canım ya maşallahhh :nazar::nazar:dört boyutludamı ekildi gayet net çıkmışşş çok şekeeeerrr

X