• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi dertleselim. Sizden baska anlatmak istedigim kisi yok

Üniversite okurken daha neden evlendiniz aceleniz neydi? çalışsaydınız ikiniz sonra evlenseydiniz de ayrı eve çıksaydınız yani. Rahatsızım demişsiniz ne rahatsızlığınız var onu da dememişsiniz. Çorba bile yapmadı diyorsunuz o evde yemek pişmiyor mu hiç eşin gelince evde yemek yok mu demiyor mu illa kaynanan bir yemek yapıyordur. Hep yapıyorsanız eşinizin görmesi sizi savunması gerekmez mi kendi ayaklarının üzerinde durmadan evlenmeyin sonra böyle şikayet ediyorsunuz

Sende de bir gecimsizlik gorunuyor.
Adam demis zaten okulu kazaninca yemekleri ayiricaz diye.
Sabirli olman gerekiyor bu noktada.
Zaten yakinda okula baslayinca derslerin olacak kayinvalideye gidip gelmelerin dogal olarak azalacak.
Bu evliligi madem surdurme karari aldin biraz anlayisli ve sabirli ol.

Zaten baska sansin da yok.
Adam sana okuman icin sponsor oluyor daha ne istiyorsun:KK57:
Babanin evinde olsan zaten oyle bir sansin yokmus. Baban kendine yeni bir hayat kurmus.
Sonucta muhtemelen kocanin sponsorlugunu cekmemesi icin okul bitene kadar idare edersin.
Sonra meslek sahibi olunca kafana gore takilirsin heralde.
Tabi bu arada ayrilik bebek gibi durumlar ortaya cikmazsa.
Adam da sana demez mi "Ben seni okutuyorum sen ev islerinde anneme yardim etmissin cok mu" diye.

Kayinvalidene hitap tarzin da hos degil.
Mutfagin lambasini kapatmis diye "Napiyorsun sen" gibi kaba bir cumle kurmussun. Arkadasini azarlar gibi.
Ekonomik bagimsizligini ilan edip kendi kendini de okutabilirsin tabi.
Ama bunun icin calisman gerekicek:KK57:
Zaten kayinvalide evinde de duzenli olarak calisiyorsun karsilikli gerilim de oluyor.
Bir de otobuse binip 15 dk yol alip işe gider gibi hergun gidiyormussun:KK57:
Ustelik calisma saatlerin de gece yarisina kadarmis.
Yarim gun is bulsan daha iyi bu durumda.
Yarin oburgun olumsuz bir durumda okulu birakmak zorunda kalmaman icin.
Ya da idare edicen bu gizli sponsorluk altinda okuyacaksin.
Ariza cikarmanin sana faydasi yok bu kosullarda.

Bende idare etmeye calisiyorum ama burama gelri mecburen oyle yaptim.
Sabrettim ama olmadi iate.

Neyse iste

Calismayi dusunuyprum ama yine de gidip dersim olsada yardim etmem gerekcek.
Dersim olsada onlisans okurken bile
Ortalamam dustu iki evin sorumlulugunu cekmek beni yoruyor.

Üniversite okurken daha neden evlendiniz aceleniz neydi? çalışsaydınız ikiniz sonra evlenseydiniz de ayrı eve çıksaydınız yani. Rahatsızım demişsiniz ne rahatsızlığınız var onu da dememişsiniz. Çorba bile yapmadı diyorsunuz o evde yemek pişmiyor mu hiç eşin gelince evde yemek yok mu demiyor mu illa kaynanan bir yemek yapıyordur. Hep yapıyorsanız eşinizin görmesi sizi savunması gerekmez mi kendi ayaklarının üzerinde durmadan evlenmeyin sonra böyle şikayet ediyorsunuz

Esim anneside haksiz olsa onu savunuyor.

Bende idare etmeye calisiyorum ama burama gelri mecburen oyle yaptim.
Sabrettim ama olmadi iate.

Neyse iste

Calismayi dusunuyprum ama yine de gidip dersim olsada yardim etmem gerekcek.
Dersim olsada onlisans okurken bile
Ortalamam dustu iki evin sorumlulugunu cekmek beni yoruyor.
En iyisi bir is bulup calisman o zaman bu kadar cok yorulmazsin hem de kendi emeginle okursun
Kimseye minnet borcun olmaz.

Midem bulaniyor basim donuyor bas agrim ve kasiklarimda agri atesim vardi..
Benim geldigim saat ogle saati oldugi icin kocam ise gitmis oluyor aksama yemekyapti.

Evin ayrıymış ye hergün gitmek zorundasın? Yapma bunu Allah aşkına kadın hayatını zehir ediyor.

="Ccelik, post: 53010565, member: 835999"]Lamba cini mi kocaniz? 1 tane dilek hakkiniz mi var? Nasil bir iliski bu anlamadim. Bir seyler karsiliginda mi istekleriniz yerine geliyor?

Siz hastasiniz niye evinizde degilsiniz ayri eviniz varsa? Hasta insanin yanina misafi mi geliyor birde? Hergun bu isleri yapiyorum demissiniz kayinvalidenize. Evinizde sadece yatip sabah kayinvalidenozin islerini yapmaya mi gidiyorsunuz?
haha lamba cini mi. Çok güldüm Allah da sizi güldürsün.

Back