- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Kizlar dgs ile kendi sehrimden bir uniye yerlestim cok mutluyum
Esim eger bu sehri kazanirsan soz evimizi ayircam demisti. Ve kazandigimi ogrenince de ne dilerseb dile benden dedi.
Ama ben ne dileyecegimi secemedim ne dileyeyim sizcee.
Bu arafa iki gundur rahatsixim kaynanamaa her zamanki gibi yardim edemiyorum. Ama kaynanam bundsn dolayi bugun kizina telefonda ben hizmetciyim herkes yiyip icip yatiyor diyor.
Sonrs geldi bana bagirdi. Yok sen ordan kalkiyosun oraya oturuyorsun kalktiktan sonra orayi duzelt. Tuvaletin terligini böyle niye koyuyorsun bana garexin mi var . Ben sanssisizim kaderim boyle dedi. Oysa kendiside hep oyle koyar.
Neyse bende sen mi duzeltiuosun ben babalar gelmeden duzeltiyorum ayakta durcak halim yok herkesin csni kendine kiymetli.
Sen benim yaptigim isi iki gun yaptin dige kendini hizmetci yerine koydun. Ayni isi ben hergun yapiyorum dedm.
Yaptigim halde yapmamış gibi nankorluk goruyorum .
Hastaysan hastasin bir yemek mi yaptin sarma mi sardin evi mi temizledin dedi.
Bende yapmadim mi bunlari dedim..
Ama inanin Allahta sahidim hepsini yaptım ve o haldeykeb kalktim camasir serdim.
Sonrs oturdu iceri kalkti bak sende duzeltmemissin dedim. Ben iki gun hasta oldum bir corba bile yapmadin kendim yaptm. Sonrs laf sayiyo kendince. Yemek icin mutdaga gectik.
Isigi kapatti ben mutfaktayken.
Napiyosun sen dedim i
Ne isin var dedi.
Bende isim var dedim yokk dilim cok uzamis bilmem ne.
Gitti sonra arsdi taa urfadaki kizini. Yan binada oturan teyzesini csgir dedi. Halamlara gidicektik haftaya. Kendisi istemisti halamds kirmadi. Simdide ben gelmicem dedi. Iyi dedim ama sen gidelim diye tutturdun haber verdik dedim.. beni adan yrrine koyan mi var dedi.
Teyze Gelince birde utanmadab agladi.
Yok bisey dedi ama kizi teyzeye anlatmis.
Neyse teyze evine giderken esim
Aradi teyzem esimi doldurusa gryirmis uoo annen agliyor. Vs.
Neyse eve donerken elini opmek icin uzandim vermedi gicik. Neyse buyukluk bende kalsin diyorum da nereye kadsr..
Esimle de papaz olmak istemiyorum.
Sinirim cok fazla.
Bende her bulduguma anlatayim mi.
Ek olarak bu yalanci kadinla nssil bss edicem.
Esim eger bu sehri kazanirsan soz evimizi ayircam demisti. Ve kazandigimi ogrenince de ne dilerseb dile benden dedi.
Ama ben ne dileyecegimi secemedim ne dileyeyim sizcee.
Bu arafa iki gundur rahatsixim kaynanamaa her zamanki gibi yardim edemiyorum. Ama kaynanam bundsn dolayi bugun kizina telefonda ben hizmetciyim herkes yiyip icip yatiyor diyor.
Sonrs geldi bana bagirdi. Yok sen ordan kalkiyosun oraya oturuyorsun kalktiktan sonra orayi duzelt. Tuvaletin terligini böyle niye koyuyorsun bana garexin mi var . Ben sanssisizim kaderim boyle dedi. Oysa kendiside hep oyle koyar.
Neyse bende sen mi duzeltiuosun ben babalar gelmeden duzeltiyorum ayakta durcak halim yok herkesin csni kendine kiymetli.
Sen benim yaptigim isi iki gun yaptin dige kendini hizmetci yerine koydun. Ayni isi ben hergun yapiyorum dedm.
Yaptigim halde yapmamış gibi nankorluk goruyorum .
Hastaysan hastasin bir yemek mi yaptin sarma mi sardin evi mi temizledin dedi.
Bende yapmadim mi bunlari dedim..
Ama inanin Allahta sahidim hepsini yaptım ve o haldeykeb kalktim camasir serdim.
Sonrs oturdu iceri kalkti bak sende duzeltmemissin dedim. Ben iki gun hasta oldum bir corba bile yapmadin kendim yaptm. Sonrs laf sayiyo kendince. Yemek icin mutdaga gectik.
Isigi kapatti ben mutfaktayken.
Napiyosun sen dedim i
Ne isin var dedi.
Bende isim var dedim yokk dilim cok uzamis bilmem ne.
Gitti sonra arsdi taa urfadaki kizini. Yan binada oturan teyzesini csgir dedi. Halamlara gidicektik haftaya. Kendisi istemisti halamds kirmadi. Simdide ben gelmicem dedi. Iyi dedim ama sen gidelim diye tutturdun haber verdik dedim.. beni adan yrrine koyan mi var dedi.
Teyze Gelince birde utanmadab agladi.
Yok bisey dedi ama kizi teyzeye anlatmis.
Neyse teyze evine giderken esim
Aradi teyzem esimi doldurusa gryirmis uoo annen agliyor. Vs.
Neyse eve donerken elini opmek icin uzandim vermedi gicik. Neyse buyukluk bende kalsin diyorum da nereye kadsr..
Esimle de papaz olmak istemiyorum.
Sinirim cok fazla.
Bende her bulduguma anlatayim mi.
Ek olarak bu yalanci kadinla nssil bss edicem.