• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi dertleselim. Sizden baska anlatmak istedigim kisi yok

Bugunneselibirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
8.204
11.846
248
Kizlar dgs ile kendi sehrimden bir uniye yerlestim cok mutluyum
Esim eger bu sehri kazanirsan soz evimizi ayircam demisti. Ve kazandigimi ogrenince de ne dilerseb dile benden dedi.
Ama ben ne dileyecegimi secemedim ne dileyeyim sizcee.

Bu arafa iki gundur rahatsixim kaynanamaa her zamanki gibi yardim edemiyorum. Ama kaynanam bundsn dolayi bugun kizina telefonda ben hizmetciyim herkes yiyip icip yatiyor diyor.

Sonrs geldi bana bagirdi. Yok sen ordan kalkiyosun oraya oturuyorsun kalktiktan sonra orayi duzelt. Tuvaletin terligini böyle niye koyuyorsun bana garexin mi var . Ben sanssisizim kaderim boyle dedi. Oysa kendiside hep oyle koyar.

Neyse bende sen mi duzeltiuosun ben babalar gelmeden duzeltiyorum ayakta durcak halim yok herkesin csni kendine kiymetli.

Sen benim yaptigim isi iki gun yaptin dige kendini hizmetci yerine koydun. Ayni isi ben hergun yapiyorum dedm.
Yaptigim halde yapmamış gibi nankorluk goruyorum .
Hastaysan hastasin bir yemek mi yaptin sarma mi sardin evi mi temizledin dedi.
Bende yapmadim mi bunlari dedim..

Ama inanin Allahta sahidim hepsini yaptım ve o haldeykeb kalktim camasir serdim.
Sonrs oturdu iceri kalkti bak sende duzeltmemissin dedim. Ben iki gun hasta oldum bir corba bile yapmadin kendim yaptm. Sonrs laf sayiyo kendince. Yemek icin mutdaga gectik.
Isigi kapatti ben mutfaktayken.
Napiyosun sen dedim i
Ne isin var dedi.
Bende isim var dedim yokk dilim cok uzamis bilmem ne.
Gitti sonra arsdi taa urfadaki kizini. Yan binada oturan teyzesini csgir dedi. Halamlara gidicektik haftaya. Kendisi istemisti halamds kirmadi. Simdide ben gelmicem dedi. Iyi dedim ama sen gidelim diye tutturdun haber verdik dedim.. beni adan yrrine koyan mi var dedi.

Teyze Gelince birde utanmadab agladi.
Yok bisey dedi ama kizi teyzeye anlatmis.
Neyse teyze evine giderken esim
Aradi teyzem esimi doldurusa gryirmis uoo annen agliyor. Vs.

Neyse eve donerken elini opmek icin uzandim vermedi gicik. Neyse buyukluk bende kalsin diyorum da nereye kadsr..

Esimle de papaz olmak istemiyorum.
Sinirim cok fazla.

Bende her bulduguma anlatayim mi.
Ek olarak bu yalanci kadinla nssil bss edicem.

Lamba cini mi kocaniz? 1 tane dilek hakkiniz mi var? Nasil bir iliski bu anlamadim. Bir seyler karsiliginda mi istekleriniz yerine geliyor?

Siz hastasiniz niye evinizde degilsiniz ayri eviniz varsa? Hasta insanin yanina misafi mi geliyor birde? Hergun bu isleri yapiyorum demissiniz kayinvalidenize. Evinizde sadece yatip sabah kayinvalidenozin islerini yapmaya mi gidiyorsunuz?

Kayinvalidenle çok yüz göz olmuşsun , gerek yoktu ..esin de bile bile size aynı eve bırakıp ise mi gidiyor ? Anlasamadiginizi görmek için kamera ispatina gerek yok ..taa şehir dışındaki akrabalar bile evin içini biliyor ..bir an önce evine git ve kapını kapat ..

Ben şeker gibi kayinvalidemle bile haftada bir görüşüyorum , bazen 2 haftada bir ..fazla samimiyete gerek yok .. herkes yerini bilmeli ..

Evim ayri da bir turlu kendi evimde kalamiuorum ki.
Her gun oraya gidiyorum

Gitmesem sorun gitsem sorun.
Arkadaşım saf mısın?
Evin ayrı ve sen hala tuvalet terliği mevzusuyla uğraşıyorsun.
Gitsene evine. Bi sesin çıksın ya ben sinir oldum burda bu pasifliğine.

Kayinvalidenle çok yüz göz olmuşsun , gerek yoktu ..esin de bile bile size aynı eve bırakıp ise mi gidiyor ? Anlasamadiginizi görmek için kamera ispatina gerek yok ..taa şehir dışındaki akrabalar bile evin içini biliyor ..bir an önce evine git ve kapını kapat ..

Ben şeker gibi kayinvalidemle bile haftada bir görüşüyorum , bazen 2 haftada bir ..fazla samimiyete gerek yok .. herkes yerini bilmeli ..

Kocam istemitor yemegimiz bir

Yemegimiz bir oleugu icin evimiz madden ayri.
Yatmadan yatmaya.
Git pişir yemeğini evinde.
Kocan nerde yiyorsa yesin.
Tüm gün baba evinde durup yatmadan yatmaya evine gelsen bi ton laf ederlerdi boşardı bile. Azcık akıllı ol yav.

Back
X