Hadi Çekiliş Yapıp , Hediyeşelim :))

Kızlar Merhaba

Çoğumuzun hediyeleri hazır sanırım perşembe günü gün içinde kargoya vereceğiz

Hediyelerimizi aldıktan sonra lütfen herkes aldıgı gibi paketin ve hediyelerin resimini çekip siteye koymak mecburidir

Bilginize kızlar:69::69:

ben de kaç gündür hastayım diye dışarı çıkamadım bugün çıkıp hediyelerimi alıp hazırlayacağım :16:

tünaydın kızlar hepinize
ben hediyemi hazırlamıstım yarında bir aksilik olmazsa kargoya vericem cok heyecanlıyım
buarada birsey soylemek istiyorum şimdi bu cekilişte kimin kime cıktıgını bilmiyoruz ya gonderdiğimiz hediyenın içine kim oldugumuza dair bir not dussek ii olur sanırım mesela bana hediye gonderenden rica edebilirmiyim bunu ben de aynı sekilde bir not dusucem:9:

ben de kaç gündür hastayım diye dışarı çıkamadım bugün çıkıp hediyelerimi alıp hazırlayacağım :16:
geçmiş olsun canım
evet daha güzel olur resimlerde eklenince...
ewett kesinlikleee süper olucakk
tünaydın kızlar hepinize
ben hediyemi hazırlamıstım yarında bir aksilik olmazsa kargoya vericem cok heyecanlıyım
buarada birsey soylemek istiyorum şimdi bu cekilişte kimin kime cıktıgını bilmiyoruz ya gonderdiğimiz hediyenın içine kim oldugumuza dair bir not dussek ii olur sanırım mesela bana hediye gonderenden rica edebilirmiyim bunu ben de aynı sekilde bir not dusucem:9:

ewet canımm tabii zaten diğer türlü mümkün değill bilmememiz :9:

benimde hemen hemen hazır sayılırrr içine notda yazıcam sanırım ben perşembe verebilcem kargoyaaaa:82:

Son düzenleme:
kızlar derslerimin yoğunluğundan pek giremiyorum ama aklım hep burda ayy yarın son hediyesinide alıp göndericem kargoya perşembe günü ay çok heycanlıyım:8:

Herkes perşembe günü kargoya vereceğine göre cuma günü burada bayram varrr:66::66::66:

günaydın umutdenizcimm nasılsın

kızlar bende dün bir bir kısmını hallettimm bu gün de digerlerini tamamlayıpp yarın vericem kargoyaa :62:

bende dün akşam halletim bugün bişeyler daha bakıcam yarın akşamda kargoya vericem.

bende dün iş çıkışı bikaç bişe aldım bugün tamamlayıp yarın kargoya veriyorum allahın izniyle:32::118:
umarım beğenir arkadaş:59:

Konu sahibesi olarak tek almayan ben varım heralde
:59::59::59::59:
Bende bugün alacağım hayırlısı ile yogunluktan fırsatım olmadı

Back