Hadi Çekiliş Yapıp , Hediyeşelim :))

Kızlar merhaba

Bu sitede yapılan çekilişlerin belli başlı kuralları var ve ben en baştan çekiliş sonuçları sır kalacak diye belirtmiştim

Herkesin özeline msj atmıştım sır kalacağını fakat görüyorum ki açık açık yazılmış kimin kime çıktıgı o zaman ne anlamı kalıyor süprizin ve heyecanın

Bu sebepten bu çekilişte isimleri açıklayanlar bir dahaki çekilişlerde malesef katılımda bulunamayacaklardır :34::34::34:

Son düzenleme:
yani anlayamıyorumki hem zaten tanıtma bölümü açılmış ordan bakın kendini tanıtmayanlarda yazsın mesele özellikleri öğrenmekse ! söyleyince bi heyecanı kalmıyorki .. :)

Kızlar merhaba

Bu sitede yapılan çekilişlerin belli başlı kuralları var ve ben en baştan çekiliş sonuçları sır kalacak diye belirtmiştim

Herkesin özeline msj atmıştım sır kalacağını fakat görüyorum ki açık açık yazılmış kimin kime çıktıgı o zaman ne anlamı kalıyor süprizin ve heyecanın

Bu sebepten bu çekilişte isimleri açıklayanlar bir dahaki çekilişlerde malesef katılımda bulunamayacaklardır :34::34::34:
Walla tatlim sorun olmaz bnm icin katilmayabilirim:61: ama sonucta zaten birbirimi tanimiyoruz ne farkedecekki? Aldgimiz hediyeyi soylesek tamam haklisin...

bende hediye bakmaya çıkıcam yarın ayy neler alsamki kurbanımaaaaaaaa:49:
7 nisanda evinde olucak orası kesin inşallah benim katilimde bana zamanında gönderir:52:

kızlar merhaba

Umutdeniz arkadaşımız msj atmış bi konuda bilgilendirme istemiş

Tek bir hediye mi alacağız yoksa uafak tefek bir kaç hediye mi demiş

Şöyle söyleyeyim daha önceden yapılan çekilişlerde 1 hediye almak yerine maddi değeri küçük olan bir kaç hediye alıyorduk ufak ama zevkli oluyordu

Yine öyle yapabiliriz

Hatta hediyelerimizin içine çikolata şeker bile koyabiliriz şirinlik olsun diye :)

Kızlar merhaba...Biz bugün denizumutla beraber aldık hediyelerinizi:52:özenerek seçtik hediyeleri :70::70:Bu akşam bir araya gelip yapacağız paketlerimizi:66::66:

günaydın kızlar ayy ne güzell walla herkes başlamış ve bitirmiş hediye işinii süperr vallahiii ama bi sorun var benim kurbanımm halaa kendini tanıtmadıı ee artık yapıcak bişey yokk bendee kendi zevkime göre alıcammm :82:

kızlar günaydınnn bende bugün hediyerimi alıcam.haftasonu sınavlar felan girememiştim artık hep yanınızdayım.

Back