Hadi Çekiliş Yapıp , Hediyeşelim :))

Ben kime çıktım acaba yaa kız kübra ben sana çıktıysam kargoya verme bacım annemlere geldiğimde alırım buarada ben geçen hafta nnemdeydim tam Kim marketin önünde gördüm seni yanındaki de annendi heralde galiba sanırsam :44:

Son düzenleme:

sen değilsin canım
ciddimisin ben seni görmedim ya gıı :26:
ben hep kimin oralardayım beklerim

sen değilsin canım
ciddimisin ben seni görmedim ya gıı :26:
ben hep kimin oralardayım beklerim

yağmur yağıyordu, biz de eşimle marketten bişeyler aldıydık bi baktım sen geçtin önümden görmezsin tabi kız yağmur var diye montunun kapşonunu geçirmişsin kafanaa yerlere baka baka gidiyodun

yağmur yağıyordu, biz de eşimle marketten bişeyler aldıydık bi baktım sen geçtin önümden görmezsin tabi kız yağmur var diye montunun kapşonunu geçirmişsin kafanaa yerlere baka baka gidiyodun

hehehe
o zaman kesin benimdir
şapkam kürklümüydü ki

bende ögrendiimmm

acaba ben kime çıktım çokkkk merak ediyorummm aslında isteyenler birbirine sölese bence kargoya verirken falan haberleşiriz daha ii olurrr :26: walla bana çıkan arkadaşın msj sayısı pek az çok olsaydı hakkında fikir edinirdim :26:

kız kim olduğu anlaşılcak naptın

Nisan 7 de hediyelerimizi kargoya verelim

Öyle büyük hediyeler değil yarım elma gönül alma olsun

Küçük şeylerle Mutlu olalım Ve kaynaşalım

bende kurbanımı öğrendim ayy çok mutluyum yaaa kendimizi nerede tanıtıcaz kızlar yardım edin

bencede söyleyellim ben kime çıktıysam söylesin bnde kurbanımı söyliyim hem fikir edinirz işte

bencede söleyelim zaten alınanlar süpriz konusmak daha ii olur ben kime cıktıysam bana özel msjj atsınn bende atimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…