- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 698
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim buralarda düğünde kız tarafı kız tarafına erkek tarafı erkek tarafı na verir gelinle damada takılan takılarda erkek tarafı alır daha sonra gelinle damada verirler ama anlaşmalı olanlarda oluyor mesela benim kardeşim düğünde toplanan takıları anneme vermişti düğün masrafları karşılansın diye yoksa düğün yapacak durumumuz yoktu böyle anlaşmalarda olabiliyor
canım kimseye anlatamadım ,ben bana verilsin demiyorum,erkek tarafı toplar ve düğün bitice gelinle damada verilir,ben almam zaten ,hayatta.o zaten gelin ve damadın,ben kendimin olur demiyorum,anlatamadığım içn çok karşı çıkanlar oldu ,bilhassa çgenç arkadaşlar,BASA BASA SÖYLÜYOM,ERKEK TARAFI TOPLAR,GELİN VE DAMADA VERİLİR,DÜĞÜN SONUNDA.
bizim burada oğlan tarafı toplar ve düğün bitince gelin ve damada verirler :)
kız ewi toplasın kız ewiiijeyyarjeyyarjeyyarjeyyar
takıların gelinle damatın,olduğunu ,bizde ,biliyoruz canım benim,kız evi oğlan evi alır demedim,oğlan evi toplar ,gelinle damata verilir,dedim anlayışın kıt galiba biraz,iyice oku ,sonra cevap yaz ,vede kınıyorum seni ,saygısızca ,sözlerin için ,