Bebek Beslenmesi Hadi BİLGEÇ ANNELER BANA YARDIM LÜTFEN

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mgeertnc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1
0
3
35
Merhaba kızım deniz 5 gün sonra 6 aylık olacak. . Ara ara yüzünde minik sivilceler oluşuyor ama kendiliğinden geçiyor . Bu gün alnında küçük küçük kızarıklık başladı bir anda kapladı alın kısmını . Sonra dr un uxun zaman önce yeni doğan döküntüsü için verdiği kremi (coresatin) sürdüm. Ama araştırdım egzama dan korkuyorum . vücudunun başka hiç bir yerinde yok . Anne sütü ile besleniyor , 9 kg , sadece yeni yeni pirinçunu mamasına başladık . Bende alerjik bir durum da yok . . . Yardım lütfen

Ya cok.opuluyordur yada etlik dedigimiz seylerden cikiyordur dr gtmenxi tavsye ederm ama gnelde cocuklarda olur icinizi ferah tutun

Canım hic korkma bebegini iyi besliyorsun ondan Anne sütün yaglı geliyor ondan hatta bebeginde kabizlikta baslayabilir

Merhaba ☺ bebeklerde beli dönemlerde olabiliyor.bebeklerin bağışıklık sistemini tam gelisemedigi için alerjik reaksiyon çabuk gösteriyor hava,detarjan, tüketiginiz
gıdalar size alerji yapmayabilir Bebeğiniz sizin emdiği için farklı tepkiler verebilir bence bebeğinizi iyi gozlemleyin☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…