• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Hadi BİLGEÇ ANNELER BANA YARDIM LÜTFEN

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mgeertnc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1
0
3
35
Merhaba kızım deniz 5 gün sonra 6 aylık olacak. . Ara ara yüzünde minik sivilceler oluşuyor ama kendiliğinden geçiyor . Bu gün alnında küçük küçük kızarıklık başladı bir anda kapladı alın kısmını . Sonra dr un uxun zaman önce yeni doğan döküntüsü için verdiği kremi (coresatin) sürdüm. Ama araştırdım egzama dan korkuyorum . :KK43: vücudunun başka hiç bir yerinde yok . Anne sütü ile besleniyor , 9 kg , sadece yeni yeni pirinçunu mamasına başladık . Bende alerjik bir durum da yok . . . Yardım lütfen

Ya cok.opuluyordur yada etlik dedigimiz seylerden cikiyordur dr gtmenxi tavsye ederm ama gnelde cocuklarda olur icinizi ferah tutun

Merhaba kızım deniz 5 gün sonra 6 aylık olacak. . Ara ara yüzünde minik sivilceler oluşuyor ama kendiliğinden geçiyor . Bu gün alnında küçük küçük kızarıklık başladı bir anda kapladı alın kısmını . Sonra dr un uxun zaman önce yeni doğan döküntüsü için verdiği kremi (coresatin) sürdüm. Ama araştırdım egzama dan korkuyorum . :KK43: vücudunun başka hiç bir yerinde yok . Anne sütü ile besleniyor , 9 kg , sadece yeni yeni pirinçunu mamasına başladık . Bende alerjik bir durum da yok . . . Yardım lütfen
Canım hic korkma bebegini iyi besliyorsun ondan Anne sütün yaglı geliyor ondan hatta bebeginde kabizlikta baslayabilir

Merhaba ☺ bebeklerde beli dönemlerde olabiliyor.bebeklerin bağışıklık sistemini tam gelisemedigi için alerjik reaksiyon çabuk gösteriyor hava,detarjan, tüketiginiz
gıdalar size alerji yapmayabilir Bebeğiniz sizin emdiği için farklı tepkiler verebilir bence bebeğinizi iyi gozlemleyin☺

Back