- Konu Sahibi Celik198408
-
sevgili aralık annelerim
tiny love markası israile ait.. bu boykot meselesi insanları çok sıktı artık farkındayım ama oyuncak sektöründe bu markanın muadilii bir sürü kaliteli marka mevcut. tabii yine de siz bilirsiniz ama belki bu konuda hassas davranan insanlar vardır aramızda ve farkında olmadan almışlardır. nacizane uyarmak istedim lütfen yanlış anlamayın.. öptğm sizia.s.
sevgili aralık annelerim
tiny love markası israile ait.. bu boykot meselesi insanları çok sıktı artık farkındayım ama oyuncak sektöründe bu markanın muadilii bir sürü kaliteli marka mevcut. tabii yine de siz bilirsiniz ama belki bu konuda hassas davranan insanlar vardır aramızda ve farkında olmadan almışlardır. nacizane uyarmak istedim lütfen yanlış anlamayın.. öptğm sizia.s.
kızlar bizede ananesi tekmele ve oyna minder aldı üzerinde oyuncaklar asılı birde tekmelediği zaman müzik çalıyo bi köşesinede ayna falan yapmısşlar çok güzel bişi ben okadar para vermezdim ama ablamla almıslar hepsiburadadan ha birde yine hepsiburadadan salladıkça konusan kelebek var onu daha çok seviyo eymen efe tavsiye ederim hepsiburadada zihin geliştirici pek çok oyuncak var ama daha çok fazla tepki vermiyo daha doğrusu çabuk sıkılıyo
sevgili aralık annelerim
elvira çok güzel oyuncaklar hemde ucuz bakayım bulabilirsem bende alayım bence oyuncakların zihinsel gelişiminide olumlu etkiler mesala neden sonuçilişkisini kavraması açısından direksiyona bastıkça ses çıkacağını kavrar
çok kıskandım ceyrem ya bende o siteden bayağı baktım minderler çok hoşuma gitti ama çok pahalı bide biraz küçük geldiler gözüme sanki nasıl sen daha iyi bilirsin mesala tekme falan atabiliyo mu kaç ay daha kullanabilir değer mi acaba o paraya alsammı ki çok hoşuma gitmişti
ceyrem tekmele ve oyna bizde de var. fakat tekmeleyince müzik filan çaldıramadım ben buna yaa.. Nasıl olduğunu tarif eder misin? Yani heryerine vuruyorum ben yapamadıysam oğluş nasıl yapsın..
ayy miss hepsi çok tatlılar canım. Gülerek oynasın Kayra bebiş...
bhk .!.:bizim de bu aralar favori oyuncağımız..
chicco tırtıl :)
szk o tekmeleme yerini çıkarıp pil takman gerekiyo acaba onu atlamıs olmayasın birde sesi çok çıkmıyo bizde altına bişeyler sıkıştırdık daha iyi oldu benimki bu ay daha bi hızlşı vuruyo daha çok ses çıkarıyo çok çok memnun değilim ama yinede şimdilik güzel ilerde daha çok seveceğini umuyorum:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?