• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi bebeklerimize oyuncak alalım

sevgili aralık annelerim
tiny love markası israile ait.. bu boykot meselesi insanları çok sıktı artık farkındayım ama oyuncak sektöründe bu markanın muadilii bir sürü kaliteli marka mevcut. tabii yine de siz bilirsiniz ama belki bu konuda hassas davranan insanlar vardır aramızda ve farkında olmadan almışlardır. nacizane uyarmak istedim lütfen yanlış anlamayın.. öptğm sizia.s.

Uyarın için sağol canım.
Tüm iyi markalar da onların yahu.Ne alacağımızı da şaşıracaz şimdi.

sevgili aralık annelerim
tiny love markası israile ait.. bu boykot meselesi insanları çok sıktı artık farkındayım ama oyuncak sektöründe bu markanın muadilii bir sürü kaliteli marka mevcut. tabii yine de siz bilirsiniz ama belki bu konuda hassas davranan insanlar vardır aramızda ve farkında olmadan almışlardır. nacizane uyarmak istedim lütfen yanlış anlamayın.. öptğm sizia.s.

bilgi için teşekkürler

kızlar bizede ananesi tekmele ve oyna minder aldı üzerinde oyuncaklar asılı birde tekmelediği zaman müzik çalıyo bi köşesinede ayna falan yapmısşlar çok güzel bişi ben okadar para vermezdim ama ablamla almıslar hepsiburadadan ha birde yine hepsiburadadan salladıkça konusan kelebek var onu daha çok seviyo eymen efe tavsiye ederim hepsiburadada zihin geliştirici pek çok oyuncak var ama daha çok fazla tepki vermiyo daha doğrusu çabuk sıkılıyo

ceyrem tekmele ve oyna bizde de var. fakat tekmeleyince müzik filan çaldıramadım ben buna yaa.. Nasıl olduğunu tarif eder misin? Yani heryerine vuruyorum ben yapamadıysam oğluş nasıl yapsın..

sevgili aralık annelerim

Yapma be şeker yalnız en güzel oyuncaklar onların. :(

elvira çok güzel oyuncaklar hemde ucuz bakayım bulabilirsem bende alayım bence oyuncakların zihinsel gelişiminide olumlu etkiler mesala neden sonuçilişkisini kavraması açısından direksiyona bastıkça ses çıkacağını kavrar

çok kıskandım ceyrem ya bende o siteden bayağı baktım minderler çok hoşuma gitti ama çok pahalı bide biraz küçük geldiler gözüme sanki nasıl sen daha iyi bilirsin mesala tekme falan atabiliyo mu kaç ay daha kullanabilir değer mi acaba o paraya alsammı ki çok hoşuma gitmişti

Parçalarını oyuncak olarak daha uzun kullanır ancak oyuncak asılan bölümü biraz alçak onu çıkarıp sadece halısını 1 yaşına kadar kullanabilir sanıyorum. uzanma vb aktiviteleri öğrenmes amaçlanmış

Fakat bu benim oğluşa şimdilik çok karışık geliyo sanıyorum. Hangisine bakacağını şaşırdığı için uzun süre oyalanamıyo. Bira daha büyüyünce 5-6 aylık filan daha iyi olabilir..

şu tekmele oyna bende merak ediorum aslında alsammı acaba.. çünkü karnıma göğsüme Maşallah bi tekme atıoki morartıyo nerdeyse bari tekmeleri boşa gitmesdi oğluşumun. bisde fisher-price oyun halısı var bayılıyo.. bi ara sıkılmıştı ama yine basladı oynamaya. 2 aylıkken almıştık baya yardımcı oldu uzanmaya çalışıo el kol hareketleri iyi gidiyo. ben baya bi eldiven kullandım kapalı kaldı valla bu halı sayesinde açıldı çocuk. sonraa playskool kuklaları varr.. resimlerini koyim bakem becerebilirsem. haa bide kolbastı yapan eşşeği var :) ondan çok ben oynuom ayrı :roflol:

oyunintl1664.jpg

08498.jpg
bunu ellerine takıorum genelde yada eline tutuşturuorum . yüzüstü koydugumda karşısına koyuyorum uzanmaya çalışıo

09156.jpg
bunlarla konusmaya oynamaya bayılıyo

oyuntin1052820.jpg
bundan biras korkuyo hala çekip bırakınca titreşim sesi çıkarıo bazen dudak büküp ağlayabilioo

Son düzenleme:
Amanın çoraplara bayıldım. bizimki ayaklarını keşfetmeye başladı yavaştan. biz de alalım bakalım.
bence 1 tane oyun halısı yeter.

Oğluş çok ilgi göstermiyodu oyun halısına.. Geçen babası çözdü sorunu. Çok karışık burası dedi. oyuncakların hepsini indirdik. teker teker koyucas.. Şimdi gayet oynuyo.. Ben ne biliim karışık işleri severim. halının kendi oyuncakları yetmedi üstüne başka oyuncaklar da koydumdu. Fakat anlaşıldı ki benim oğluş bu konuda babişkoya benzicek. Babamız her zaman tek işe konsantre olmuştur. :)

al canım tavsiye ederim valla ben hep bunlarla oyalıyorum. ayaklarına ellerine sırtının altına falan koyuyom basınca ses çıkarınca bedenini hissetmesini sağlıomuş. zaten bu ay bizden ayrı bi beden olduklarının farkına varmaya başliolarmış artık çakozluolar yapışık olmadımızı :içelim: oyun halısına gelince tabiki bende onun istediği oyuncaklara göre sallanan yerlerinde düzenleme yaptım. bi ara sıkıldı ama şimdi yine orda oynatıomda bende arada iş güç yapabiliorum.
img1680o.jpg

buda kolbastı yapan eşşemis sositososito bazen korkuo dans ettirdimisde

ceyrem tekmele ve oyna bizde de var. fakat tekmeleyince müzik filan çaldıramadım ben buna yaa.. Nasıl olduğunu tarif eder misin? Yani heryerine vuruyorum ben yapamadıysam oğluş nasıl yapsın..

szk o tekmeleme yerini çıkarıp pil takman gerekiyo acaba onu atlamıs olmayasın birde sesi çok çıkmıyo bizde altına bişeyler sıkıştırdık daha iyi oldu benimki bu ay daha bi hızlşı vuruyo daha çok ses çıkarıyo çok çok memnun değilim ama yinede şimdilik güzel ilerde daha çok seveceğini umuyorum:ecrin_bebek:

ayy miss hepsi çok tatlılar canım. Gülerek oynasın Kayra bebiş...

sağol canım benim Amin ınşallah.. tüm bebişlerimiz gülsünler hep a.s.

bhk .!.:
bizim de bu aralar favori oyuncağımız..
chicco tırtıl :)

bu tırtıldan bende alıcam çok cici.. bunu yeşil olanı var bide.. emeklemesine hareket etmeye çalışmasına yardımcı oluomuş die.. çok önem veriom bu gelişim oyuncaklarına pek sewiorum oynatmaya çalışıorum bende. güle güle kullanın cnm.

Son düzenleme:
szk o tekmeleme yerini çıkarıp pil takman gerekiyo acaba onu atlamıs olmayasın birde sesi çok çıkmıyo bizde altına bişeyler sıkıştırdık daha iyi oldu benimki bu ay daha bi hızlşı vuruyo daha çok ses çıkarıyo çok çok memnun değilim ama yinede şimdilik güzel ilerde daha çok seveceğini umuyorum:ecrin_bebek:

Yok be şekercim pil takmaz olur muyuz? taktık tabii. Play ve mozart bölümlerine butonu getirince çalıyo. fakat tekmeleyince tık yok. Ben aldığımız yere geri götüreyim bakalım. Bi sorun var anladığım kadarı ile. "biz tekmeledik oynayamadık bi de siz tekmeleyin bakalım oynayabilicek misiniz" diyim..

bizimde bu aralar çok güzel bir oyuncamız var.resmini koycektim ama başaramadım.kızım on abayılıyor çok seviyor.hem çok da ucuz.merak ettiniz demi ne bu bu kadar ballandıra ballandıra anlattığın diye

evvvvet söylüyorum.cafcaflı renkleri olan ses çıkaran naylon bir poşet he he he :)

arkadaşlar paylaşımlarınız için çooook teşekkürler mihenk poset hiç aklıma gelmemişti ilk korktu benimki ama şuan çok sevdi çok güzel oynuyo sağol canımcım bayıldım

çıngıraklı patik bende alacağım güzel oluyo bizimki patiğğn ipleriyle oynamaya başladı bile bide çıngırağını artık tam olarak kavrayabiliyor çok hoş ya büyüdüğünü seyretmek

kızlar elbette dikkat ediyorsunuzdur ama poşetle oynarken Allah korusun boğulma tehlikesi olabilir. eger poşet veriyorsanız, gözünüzü bir an olsun ayırmayın.
bir de ben renkli poşetlerde sebze bile almıyorum çok zararlıymış üzerindeki boyası. maksimum dikkat etmenizi tavsiye ederim. onun yerine poşet gibi ses çıkaran bez oyuncakları tercih edin bence.

Kızlar ben poşeti bez torba bişiyin içine koyup eline tutuşturuyorum. Valla benim oğluş her defasında önce bi korkuyo.. sonra oynuyo. Ağzına soktuğu için rahatsız olup bu çözümü buldum..

ewet özellikle ses çıkaran oyuncaklara karşı ilgileri büyük benim oğlumda çıngırakları henüz tutamadığı için pek sevmedi ama oyun halısı ile çok mutlu üzerinde hayvan figürleri asılı onları tekmeliyor tutmaya çalışıyor. en güzel tarafı ise oyun oynamasını öğreniyor. ama bahsettiğiniz tespih oyuncakta dikkatimizi çekeceğe benziyor,tabi bulabilirsek:1rolleyes:

Back