• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi bebeklerimize oyuncak alalım

en sevdiğimiz iki oyuncak bir karede.. bebeğimiz azra:) teyzemizin hediyesi. playskool un bir ürünü.. bez ve plastikten yapılmış. kızım ilk günler gözlerine bakmaktan hoşlanıyordu. şimdilerde ise elleri ile dişlerini kaşımaktan. sallanınca kafasının içindeki çıngırak ta ses çıkarıyor. vel hasıl biz çok seviyoruz azrayı...

ikincisi ise pusetin üstünde takılı olan elma diş kaşıyıcı. fisher price. 12 ytl ye aldım. biz dişlerini kaşısın diye almıştık ama daha bilinçli bir biçimde tutup diş kaşıyamadığı için cıvıl cıvıl renginden faydalanıyoruz. pusete takılıp puset oyuncağı şeklinde kullanılma özelliği de var.

fascım saliha betül ün daha önceki bi resminde pelüş oyuncaklar dikkatimi çekmişti...
yeri gelmişken bilgin varmı bilmiyorum ama peluş oyuncaklar her türlü bakterinin barınmasına elverişli imiş...
potansiyel bi mikrop yuvası gibiymiş yani...
bilgin olsun canım...
bizde de dolu dolu peluş mikiler twityler vs vs vardı okuyunca hepsini yok ettim....

fascım saliha betül ün daha önceki bi resminde pelüş oyuncaklar dikkatimi çekmişti...
yeri gelmişken bilgin varmı bilmiyorum ama peluş oyuncaklar her türlü bakterinin barınmasına elverişli imiş...
potansiyel bi mikrop yuvası gibiymiş yani...
bilgin olsun canım...
bizde de dolu dolu peluş mikiler twityler vs vs vardı okuyunca hepsini yok ettim....
bilgi için teşekkür ederim..

Son düzenleme:
bizimkilerin en dikkatini çeken şey avizeler, gözlerini ayırmıyorlar :)

bende avizelere oyuncaklar taktım :)

yataklarına hiç oyuncak koymadım dikkatlerini dağıtmasın diye çünkü uykuya dalma problemimiz yok çok şükür,

yalnız salondaki park yatakta dönence var ilgilerini çekiyor, birde ilginçtir nazar boncuklarını çok seviyorlar dakikalarca bakakalıyorlar, bende park yatağın bir kenarına bir sürü irili ufaklı boncuk taktım :))

valla bizde çıngırak onun sesini bastırıp uyutmaya yarıo :)
yatağındaki dönenceye bayılıyo...çığlık natıyo..
arabasında winnie asılı ama ilgilenmio

ben de oyun halısı alıcam...sağlam tekmelio kız bari işe yarasın

Zea'cım bizim kız da vize delisiydi.Salonda gündüz yatırdığım koltuğun üstünden sallanacak şekilde renkli oyuncaklı dönencesini taktık.Her sabah salona gelip onları gördü mü ağzı kulaklarına varıyor.Uçan oyuncaklarına cilveli cilveli gülüyor.Zaten 2. aydan itibaren bebekler dönencelere meraklı olumuş diye durdum.Tam dönence alalım dedik hediye geldi:)Senin kızlar da dönence olsa gündüz biraz oyalanabilirler belki.

bizimkilerin en dikkatini çeken şey avizeler, gözlerini ayırmıyorlar :)

bende avizelere oyuncaklar taktım :)

yataklarına hiç oyuncak koymadım dikkatlerini dağıtmasın diye çünkü uykuya dalma problemimiz yok çok şükür,

yalnız salondaki park yatakta dönence var ilgilerini çekiyor, birde ilginçtir nazar boncuklarını çok seviyorlar dakikalarca bakakalıyorlar, bende park yatağın bir kenarına bir sürü irili ufaklı boncuk taktım :))

canım aynı beni tarif etmişsnkaydirigubbakcemile3 benim oğluşumda avizelere bayılıyo.şu an her gittiği yerde tek saatlerce baktığı şey avizeler....şakkıdıCADIARZU

Zea'cım bizim kız da vize delisiydi.Salonda gündüz yatırdığım koltuğun üstünden sallanacak şekilde renkli oyuncaklı dönencesini taktık.Her sabah salona gelip onları gördü mü ağzı kulaklarına varıyor.Uçan oyuncaklarına cilveli cilveli gülüyor.Zaten 2. aydan itibaren bebekler dönencelere meraklı olumuş diye durdum.Tam dönence alalım dedik hediye geldi:)Senin kızlar da dönence olsa gündüz biraz oyalanabilirler belki.

var canım dönence, salondaki park yatağa taktık, zaten akşama kadar salondayız, ana kucaklarında ya da park yatakda oyalanıyorlar:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bu tıny love nin oyuncakları çok güzel ve kaliteli kesiinlikle tavsiye ederim benim bile oynayasım geliyo
:D

sevgili aralık annelerim
tiny love markası israile ait.. bu boykot meselesi insanları çok sıktı artık farkındayım ama oyuncak sektöründe bu markanın muadilii bir sürü kaliteli marka mevcut. tabii yine de siz bilirsiniz ama belki bu konuda hassas davranan insanlar vardır aramızda ve farkında olmadan almışlardır. nacizane uyarmak istedim lütfen yanlış anlamayın.. öptğm sizia.s.

sevgili aralık annelerim
tiny love markası israile ait.. bu boykot meselesi insanları çok sıktı artık farkındayım ama oyuncak sektöründe bu markanın muadilii bir sürü kaliteli marka mevcut. tabii yine de siz bilirsiniz ama belki bu konuda hassas davranan insanlar vardır aramızda ve farkında olmadan almışlardır. nacizane uyarmak istedim lütfen yanlış anlamayın.. öptğm sizia.s.

valla nerenin malı olduğunu bilmiyordum. bu boykot konusunada açıkcası pek dkkat etmiyorum.ama dikkat eden arkadaşlar vardır belki bilgi için sağol

sevgili aralık annelerim

bu konuda bende hassasım,kesinlikle almam o markanın oyuncaklarını.
sağol fascııım bilgi için.

Ben ve birkaç arkadaşım ilk çocukları da 2. leri de yakın tarihlerde doğurduk ve neredeyse tüm eşyaları değiş tokuş yaparak kullandık. Az önce kızı 10 aylık olan bir arkadaşım arayıp yürütece ihtiyacım olup olmadığını sordu. Kızı yürümeye başlamış da... Yürüteç işini de böylece halletmiş oldum :sm_cool:

Back