• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi bebeklerimize oyuncak alalım

Celik198408

Çok mutlu
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
1.602
213
648
40
Diğer
merhaba tatlı aralık anneleri bebişler büyüyo eeeeeeee tepki vermeyede başladılar bedensel ve zihinsel gelişimleri için oyuncak almaya başlayalım mı? :lepi:ben internetten bayağı bi baktım ama insan eline almadan boyunu işlevini görmeden karar veremiyo bende karar veremedimkafamçokkarıştı evde bi çıngırağımız var ama şimdilik çok az tutabiliyo ben salladımmıda bayılıyo bide şu beşiklere asılan oyuncaklardan var gözlerini ayırmıyo yavrum sessizce ona bakıyo aslında işime geliyo şakkıdısessiz sessiz durması ama şaşı olacak nerdeyse kıyamadım :teselli:çıkarttım

hadi gelin hep beraber aldığımız veya almak iştediğimiz oyuncakların resim ve özelliklerini (fiyat - gelişim açısından faydaları - hangi siteden aldığı - markası vs )paylaşalımkaydirigubbakcemile5

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

ilk oyuncağımız 8 çeşit müzik var enesin çok hoşuna gidiyor. fiyatı ikibucuk milyon.
zihingeliştirici bir oyuncak değil ama ağlarken susturmaya birebir birşey bize
my.php
[/URL][/IMG]

buda deve kuşumuz kurmalı ve hopluyor. yüzüstü yatırıp bunu çalıştırıyorum ve nereye gidiyorsa arkasından bakıyor
ve yakalamaya çalışıyor. fiyatı bir iki milyon civarında sanırım komşumun küçük kızı almış enes kardeşine:)
my.php
[/URL][/IMG]

buda şırgırdağımız pek tutamıyor ama yinede sesi hoşuna gidiyor
my.php
[/URL][/IMG]

şuan öyle zihinsel gelişimine iyi gelecek oyuncaklar almadım.
yaza doğru inşallah hem şuan için erken olduğunu
düşündüm.

Son düzenleme:
kızlar bizede ananesi tekmele ve oyna minder aldı üzerinde oyuncaklar asılı birde tekmelediği zaman müzik çalıyo bi köşesinede ayna falan yapmısşlar çok güzel bişi ben okadar para vermezdim ama ablamla almıslar hepsiburadadan ha birde yine hepsiburadadan salladıkça konusan kelebek var onu daha çok seviyo eymen efe tavsiye ederim hepsiburadada zihin geliştirici pek çok oyuncak var ama daha çok fazla tepki vermiyo daha doğrusu çabuk sıkılıyo

elvira çok güzel oyuncaklar hemde ucuz bakayım bulabilirsem bende alayım bence oyuncakların zihinsel gelişiminide olumlu etkiler mesala neden sonuçilişkisini kavraması açısından direksiyona bastıkça ses çıkacağını kavrar

çok kıskandım ceyrem ya bende o siteden bayağı baktım minderler çok hoşuma gitti ama çok pahalı bide biraz küçük geldiler gözüme sanki nasıl sen daha iyi bilirsin mesala tekme falan atabiliyo mu kaç ay daha kullanabilir değer mi acaba o paraya alsammı ki çok hoşuma gitmişti

ben de tesbih oyuncak aldım dönencemiz vardı.ama dönenceyle çıngırağı pek sevmedi.tesbih oyuncağı elinden bırakmıyor

12 yada 14 arası bir şeydi tam hatırlamıyorumama

Eklentiler

• $PIC_0002.jpg
    $PIC_0002.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 106
çelik198408 minderler öyle buyuk değil ama bu ay daha fazla tepki vermeye başladı birde üzerinde asılı olan oyuncakları çıkartıp gezmeye giderken götürüyorum benimki daha yeni tekmelemeye başladı şimdilik iyi görünüyü minderle arası ama yinede fazla kalmıyo bakalım gelecek aylarda ne olucak

en sevdiğimiz iki oyuncak bir karede.. bebeğimiz azra:) teyzemizin hediyesi. playskool un bir ürünü.. bez ve plastikten yapılmış. kızım ilk günler gözlerine bakmaktan hoşlanıyordu. şimdilerde ise elleri ile dişlerini kaşımaktan. sallanınca kafasının içindeki çıngırak ta ses çıkarıyor. vel hasıl biz çok seviyoruz azrayı...

ikincisi ise pusetin üstünde takılı olan elma diş kaşıyıcı. fisher price. 12 ytl ye aldım. biz dişlerini kaşısın diye almıştık ama daha bilinçli bir biçimde tutup diş kaşıyamadığı için cıvıl cıvıl renginden faydalanıyoruz. pusete takılıp puset oyuncağı şeklinde kullanılma özelliği de var.

iki çıngırağı var bide tomy diye gece yattığı yerde ses ve görüntü gösren bi oyuncağı var
ona bakıyo susuyo ( bazen )ama daha zor uyuyo bakacam diye:roflol:

kızlar bizede ananesi tekmele ve oyna minder aldı üzerinde oyuncaklar asılı birde tekmelediği zaman müzik çalıyo bi köşesinede ayna falan yapmısşlar çok güzel bişi ben okadar para vermezdim ama ablamla almıslar hepsiburadadan ha birde yine hepsiburadadan salladıkça konusan kelebek var onu daha çok seviyo eymen efe tavsiye ederim hepsiburadada zihin geliştirici pek çok oyuncak var ama daha çok fazla tepki vermiyo daha doğrusu çabuk sıkılıyo

Hepsiburada.com : PLAYSKOOL ŞİRİN KANATLAR | Bebek & Çocuk

dediğin kelebek bu mu canım

Back