Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

kikirikli

Canım kızım
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.748
183
363
İstanbul
Tembel olanlar,işi erteleyenler,aman boşver diyenler....Varmısınız temizliğe :)

Ortak olarak belirleyeceğimiz bir günü,temizlik günü yapacağız...Herkes o gün yapacak temizliğini...Önceki ve sonraki halini resimleyip paylaşacak...Yapmayana uygun bir ceza verilecek...Ya da ezik muamelesi yapılacak :) Kimler katılacak...Beğenmeniz yeterli...Sonra ortak gün ayarlanacak :)

Bekliyorum merakla neler olacak :1::1:

Not: son alınan karar göre herkes istediği gün yapacak temizliğ ve öncesini sonrasını paylaşacak...İsteyenler ortak bir gün ayarlayıp beraber yapabilir...

Son düzenleme:
Tembel olanlar,işi erteleyenler,aman boşver diyenler....Varmısınız temizliğe :)

Ortak olarak belirleyeceğimiz bir günü,temizlik günü yapacağız...Herkes o gün yapacak temizliğini...Önceki ve sonraki halini resimleyip paylaşacak...Yapmayana uygun bir ceza verilecek...Ya da ezik muamelesi yapılacak :) Kimler katılacak...Beğenmeniz yeterli...Sonra ortak gün ayarlanacak :)

Bekliyorum merakla neler olacak :1::1:

Ben persembe günleri yapiyorum :)

Biz genelde büyük temizligi pazartesi yaparız bugun başka işimiz oldugu için dün yaptık diger günler ise ufak tefek temizligi yaparız şuan dışarıda rüzgar çıkmış tozlar havada uçuyor kapıyı pencereyi kapattım oturuyorum içeriye tozlar girmesin diye.

Aslında herkes temizlediği gün paylaşsın fotoğrafları ben mesela bugün temizlik yapıcam artık mutfaktan başladım bile:D Yarın anacığım gelecek ev pis olursa hatunun dilinden kurtulamam:) Fotoğraf paylaşıcamda unutmuşum yükleme işini. bi gözatıyım bakalım nasıl yapıyodum:D

Bende ise basliyacagim icin yarin felan,belirli bir günde yapamam ama bos günümde yapacam artikin.

haaa birde bugün yapmaliyim temizlik:27:

durun bi mutfagin fotosunu eklemeye calisayim

Aslında herkes temizlediği gün paylaşsın fotoğrafları ben mesela bugün temizlik yapıcam artık mutfaktan başladım bile:D Yarın anacığım gelecek ev pis olursa hatunun dilinden kurtulamam:) Fotoğraf paylaşıcamda unutmuşum yükleme işini. bi gözatıyım bakalım nasıl yapıyodum:D

Haklısın canım dur ben mesajı düzenleyeyim...Herkes yaptığı an paylaşşsın foto daha mantıklı...Ortak gün yapmak isteyenler yine birleşsin destek olmak için :)

ÖNCEKİ HALİ:30:
Buzdolabını boşalttım temizledim bu poşetler ordan çıkan artıklar çürüyenler bozulanlar biten boş kutular falan. benim buzdolabı sizin çekmecelerden betermiş vallahi...

SONRAKİ HALİ:27:

yaaa süper olmuş ellerine sağlık canım ya....Ay şimdi bir heveslendim ki sorma...kızım uyusa yapıcam hemen....Süpersin kız :)

ÖNCEKİ HALİ:30:
Buzdolabını boşalttım temizledim bu poşetler ordan çıkan artıklar çürüyenler bozulanlar biten boş kutular falan. benim buzdolabı sizin çekmecelerden betermiş vallahi...

SONRAKİ HALİ:27:

ohhh şıkır şıkır olmuş
ellerine sağlık
sefan olsun
hiç dağılmasın bi daha:))))

Canım ben ''hızlı resim'' diye bi site var ordan yaptım googlede arat bulursun hemen. Ayarda ortaboyu seç fotoğrafı yükledikten sonnra forumlar için yazan kutucuğu kopyalayıp buraya yapıştır.

anam ben onu yapan kadar kesin baya zamanimi alir:1: ama cok sagol yardimin icin
ben o zamani en iyisi temizlik yapmaya harciyayim:27:

sonra bi esime sorayim o göstersin nasil ekleyecegimi

Ben yatak odasının resmini koymım isterseniz sonraki halini koymaya fırsat olmayabılır :52: Allahım ütü bitmiyor temizlik bitmiyor ben bitiyorum resmen :9: Geçen gün rüyamda temizlikçi alıyormusum eve 120 tl o da ütü yapmam ben dıyor tepeme cıkardı sinirlerimi rüyamda :9::9:

Ben yatak odasının resmini koymım isterseniz sonraki halini koymaya fırsat olmayabılır :52: Allahım ütü bitmiyor temizlik bitmiyor ben bitiyorum resmen :9: Geçen gün rüyamda temizlikçi alıyormusum eve 120 tl o da ütü yapmam ben dıyor tepeme cıkardı sinirlerimi rüyamda :9::9:

kabusun ütü olmuş:9:...

kabusun ütü olmuş:9:...

aynen vallahi calısıyorum yıgınla ütü birikti nasıl yapıcam üstüne hamileleik bulantılar kusmalar 3 sepet ütü kabusum olmasnda ne olsun birde sokagımızda sagolsunlar 3 bına dıktıler bu sene benım tasınmamı bekledıler sanırım , camlar berbat ne yapcagımı bılmıyorum üfff daraldım iyice

Mutfağımı görüp ''ne kadar pasaklıymış'' demeyin diye oturma odamın fotoğrafınıda koyayım dedim. Öncesi yok daha dün temizledim gayet temizimdir yani aman diyim pasaklı sanmayın beni:D

aynen vallahi calısıyorum yıgınla ütü birikti nasıl yapıcam üstüne hamileleik bulantılar kusmalar 3 sepet ütü kabusum olmasnda ne olsun birde sokagımızda sagolsunlar 3 bına dıktıler bu sene benım tasınmamı bekledıler sanırım , camlar berbat ne yapcagımı bılmıyorum üfff daraldım iyice

hamişsin birde. ya eşinin eline ütüyü ver. yada bir bayan tut hem temizlik hem ütü yapsın. çok yorma kendini....

Back
X