• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Hastaneden geldik şimdi baya yoruldum. Dolar altın uçmuş yine ya napsak acaba
Dün eşimle saçma sapan bir konudan tartıştık. Eşim iyiki evi almamışız ben seninle ev almam dedi .konunun ev ile alakası yoktu . Bende o sinirle almazsan alma dedim zaten kendi başımıza alacağımız yoktu babam veriyor dedim .Ama inanılmaz sinirlendim, en ufak bir şeyde konuyu eve bağlayıp almayalım deyince kızdım. Dün benden ayrı yattı, bende sabah çekip gittim işe. Biraz önce eve geldi bana diğer odadan mesaj atmış beyin yoksulu, evi iptal ettirdim 850 tl çöpe gitti diye ,kapora olarak mi vermis bilmiyorum ,suan sinirden bende mesajla saydirdim .seni boşayacagim diye . Dün ev hayalî kuruyorduk bugun adamı boşamak istiyorum .beni ortada birakti ya . Aileme bir kac arkdasima soylemistim . Hayirlisi ise olsun diyordum hayirli degilmis demekki . Burnundan getireceğim ama şu mübarek günde beni nasıl günaha sokuyor ruh hastası :KK14:
Boşver kuzu her derde bir hayır vardır keşke olaydı eviniz acaba başkasına mi söyledi ailesinden birinde vazgecirdiler diycem sana catti sonrada aklini çekecek biri varmı deyim
Ben evi alalı bir sene oldu evi ben bulmuştum illa dediki eşim ailemde görsün dedi neyse gordu etti kp kv kp ben dedi 1 tl yardım edemem dedi biz para filan istemedim zaten eve geldik kv gorumce ben uyurken eşime bizim ust katta daire var onu al demişler annem duymus yok dedim eşime ben bunu beğendim dedim benim aileme yakın evimde birazda bu sebebi ortalık karıştıran çok yani
Ablam benim evin olduğu aynı binadan almaya kalktı eşim ben vazgececm almiycam ablam alacaksa dedi valla kepçe her yerde huzurunu bozma akillanir kudursun dursun esin bosverv

Sinirle söylemiştir o kadar borca girdiniz boşa gitmez endişelenme ama konunu o kadar uzayıp tatsız yerlere gelmesi hoş olmamış tabi. Kaç yıllık evlisiniz
Yok ben kendisini 3 yıldır tanıyorum artık pire için çok yorgan yaktık biz. O yüzden şaşırmadım sadece sinirlendim inanılmaz . 1 yıllık evliyiz

Hayırlı akşamlar hayırlı kandiller kızlar. Is yerinde dayanamadim izin alıp geldim, çok kötüydum. Okudum msjlarinizin hepsini. Ceteris paribus Ceteris paribus kardeşim çok sevinmiştim eviniz olacağına, ama ben nazara çok inanıyorum böyle konularda birine ne zaman eşimle ilgili bisey anlatsam mesela genelde o gün sebepsiz yere tartışırız. Umarım tatlılıkla çözersiniz aranızdaki mevzuyu bilmediğim için 😔
Bende çok inanırim nazara bizde sebepsiz çok kavga ediyoruz. O sebeple iş yerinde sevdiğim bir kaç kişi hariç kimseye bsy demedim. Gerçi bir şekilde herkes duyuyor da. O önemli değil ben insanları umursamam zaten . Ben yok yere böyle olmasına sinirlendim. Üzülmedim sadece öfkeliyim

Boşver kuzu her derde bir hayır vardır keşke olaydı eviniz acaba başkasına mi söyledi ailesinden birinde vazgecirdiler diycem sana catti sonrada aklini çekecek biri varmı deyim
Ben evi alalı bir sene oldu evi ben bulmuştum illa dediki eşim ailemde görsün dedi neyse gordu etti kp kv kp ben dedi 1 tl yardım edemem dedi biz para filan istemedim zaten eve geldik kv gorumce ben uyurken eşime bizim ust katta daire var onu al demişler annem duymus yok dedim eşime ben bunu beğendim dedim benim aileme yakın evimde birazda bu sebebi ortalık karıştıran çok yani
Ablam benim evin olduğu aynı binadan almaya kalktı eşim ben vazgececm almiycam ablam alacaksa dedi valla kepçe her yerde huzurunu bozma akillanir kudursun dursun esin bosverv
Yok aklı çelinmez çünkü kendileri istedi beyefendilerin. Önceden ben ev almam bir maaşı oraya bağlayıp 10 sene borç ödemek bana göre değil derdi . 1 hafta önce kendi bana hadi bakalım dedi. Emlakci kendi tanıdığı, ev alacağımız yer kendi istedği muhitte, evi de gayet beğendi, kendi çevresinde herkese söyledi. Baya hevesliydi. Hatta ben nazar değmesin diye okadar heveslenmedim. Kursakta kalmasına alışığım bir şeylerin diye .Ama saçma sapan bir olay alevlendi ,ev konusuna geldi . Ben hayatım boyunca hesap kitap yapmadım, kira da oturmadım. Onunla bir düzenimiz olsun kenarda birseylerimiz olsun diye uğraştım. Bundan sonra hesap kitap yapmadan keyfime bakarim bende umrumda olmaz. Adam ailesinden 1 kuruş gelmeyeceğini bile bile 3 kuruş kenara koymuyor. Ben geleceğini bile bile ondan hevesliyim birikim tasarruf konularına. Bu tarihî de yazıyorum kenara . Kendi uğraşsın dursun . Ne çocuk yaparım ne de bir gram ev işi...

Yok aklı çelinmez çünkü kendileri istedi beyefendilerin. Önceden ben ev almam bir maaşı oraya bağlayıp 10 sene borç ödemek bana göre değil derdi . 1 hafta önce kendi bana hadi bakalım dedi. Emlakci kendi tanıdığı, ev alacağımız yer kendi istedği muhitte, evi de gayet beğendi, kendi çevresinde herkese söyledi. Baya hevesliydi. Hatta ben nazar değmesin diye okadar heveslenmedim. Kursakta kalmasına alışığım bir şeylerin diye .Ama saçma sapan bir olay alevlendi ,ev konusuna geldi . Ben hayatım boyunca hesap kitap yapmadım, kira da oturmadım. Onunla bir düzenimiz olsun kenarda birseylerimiz olsun diye uğraştım. Bundan sonra hesap kitap yapmadan keyfime bakarim bende umrumda olmaz. Adam ailesinden 1 kuruş gelmeyeceğini bile bile 3 kuruş kenara koymuyor. Ben geleceğini bile bile ondan hevesliyim birikim tasarruf konularına. Bu tarihî de yazıyorum kenara . Kendi uğraşsın dursun . Ne çocuk yaparım ne de bir gram ev işi...
Bizim de olur gereksiz yere kavgamız büyüttükce büyütüruz daha 5 gün önce de oldu. Bazen ben de sizin gibi diyorum ne evi umursayacagim ne de çocuk istiyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Şu aşamada çocuk olsa ne olur nasıl davranmak gerekli bilmiyorum

Yok ben kendisini 3 yıldır tanıyorum artık pire için çok yorgan yaktık biz. O yüzden şaşırmadım sadece sinirlendim inanılmaz . 1 yıllık evliyiz
Çok şeyler yaşamış biri olarak yazıyorum, hep derler ya evliliğin oturması için zaman gerekiyor gerçekten öyleymiş biraz zaman gerekiyor. Öyle gerekli gereksiz birbirimizi kırdık evliliğimizi yıprattık ki anlatamam kaç kere boşanmanın eşiğinden döndük baktım olmuyor zamana bıraktım. Bende eşimde sivri yönlerimizi yonttuk. Eminim sizde zamanla halletceksiniz biraz zaman verin kendinize sinirliyken çok konuşmamaya çalışın zira o kelimeler yıllar gecsede yürekteki yarası geçmiyor

İlk sayfaya bakarak meraktan soruyorum. 1 senede 50 bin biriktirecek olan arkadaşın mesleği ne acaba :)

Bu mübarek günde şeytan ya bizimle uğraşıyor ya da bu erkeklerde kafa yok. Bin kere dedik ki beyefendiye yatarken parfüm sıkma midem bulanıyor almış eline şişeyi elini tutmama rağmen yine sıktı neymiş pijamasına sıkmamış daha hemen yatmayacakmış mışta mış mış insan karşısındakine değer verir biraz dinler gelmiş birde özür diliyor. Gece gece sinirlendirdi ve midemide bulandırdı

Bizim de olur gereksiz yere kavgamız büyüttükce büyütüruz daha 5 gün önce de oldu. Bazen ben de sizin gibi diyorum ne evi umursayacagim ne de çocuk istiyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Şu aşamada çocuk olsa ne olur nasıl davranmak gerekli bilmiyorum
Biz 1 yıldır evliyiz ama 3 yıldır tanıyoruz birbirimizi. Bazen çok uzuyor ,bazende 2 dk sonra barışıyoruz. Kimse çocuk değil artık. Ben böyle bir durumda çocuk falan istemem. Ona da dedim . Çocuk diye ölmüyorum, olursa başım üstüne olmazsa umrumda değil diye. O çok istiyor ve seviyor . Ama beni ev konusunda yari yolda bıraktı, böyle şeyler yapmayı çok sever . Başkası olsa ya havadan okadar para gelecek alalim geçelim evi diye düşünür ama onun umrunda olmaz. Kafası attı ya öyle kestirir atar.

Çok şeyler yaşamış biri olarak yazıyorum, hep derler ya evliliğin oturması için zaman gerekiyor gerçekten öyleymiş biraz zaman gerekiyor. Öyle gerekli gereksiz birbirimizi kırdık evliliğimizi yıprattık ki anlatamam kaç kere boşanmanın eşiğinden döndük baktım olmuyor zamana bıraktım. Bende eşimde sivri yönlerimizi yonttuk. Eminim sizde zamanla halletceksiniz biraz zaman verin kendinize sinirliyken çok konuşmamaya çalışın zira o kelimeler yıllar gecsede yürekteki yarası geçmiyor
Ben eşimle ilgili okadar çok şey yaşadımki şu 3 yılda, anlatsam nasıl ayakta duruyorsun denilecek durumdayim. Önceden kendimi tutardım kavga anında falan ,erkekler kadınların etrafa rezil olma korkusuyla sustuklarini bildiği için nutuk atmaya kadını susturmaya bayılıyor. Umrumda olmaz etraf. Sinirleneyim avazım çıktığı kadar saydırırım, kimse benim sinirlerimi zıplatamaz. Eş ise eş valla kimse kusura bakmasın. Kimsenin telinde oynayamam. Hiç konuşmayı düşünmüyorum kendi adım atacak ,atmazsa da keyfi bilir. Zamanında attigim adımlara saysın.

Bu mübarek günde şeytan ya bizimle uğraşıyor ya da bu erkeklerde kafa yok. Bin kere dedik ki beyefendiye yatarken parfüm sıkma midem bulanıyor almış eline şişeyi elini tutmama rağmen yine sıktı neymiş pijamasına sıkmamış daha hemen yatmayacakmış mışta mış mış insan karşısındakine değer verir biraz dinler gelmiş birde özür diliyor. Gece gece sinirlendirdi ve midemide bulandırdı
Benimkide sıkar mutlaka. Ben rahatsız olmuyorum severim . Bakımlı erkek iyidir de sizi rahatsız ediyorsa yapmasa iyi olur tabi.

İlk sayfaya bakarak meraktan soruyorum. 1 senede 50 bin biriktirecek olan arkadaşın mesleği ne acaba :)
Siz söyleyince merak edip baktım hiç dikkatimi çekmemişti :) Diğer sayfalarda da görmüştüm 200-300 gr altın. Maşallah insanların evine ya aylık 20bin falan giriyor ya da hiç bir şey yapmıyorlar😏

Benimkide sıkar mutlaka. Ben rahatsız olmuyorum severim . Bakımlı erkek iyidir de sizi rahatsız ediyorsa yapmasa iyi olur tabi.
Normalde rahatsız olmam ama gece yatağa girince rahatsiz oluyorum havasız kalıyorum sanki. Normal zamanlarda karışmam yeter ki yatağa girince özellikle sıkmasın

Nasıl gidiyor kızlar haftasonu. Haftasonlari çok harcama yapıyor musunuz, tasarruf etmek için nelere dikkat ediyorsunuz
Bizim normalde çok gider haftasonlari ,dışarıda yemek ,kahve sinema hatta şehir dışına günübirlik geziler. Ama şuan konuşmadığımız için herkes ayrı takılıyor. Yataktan çıkamadım bugün. Kolumu kaldırasım yok.

Evin içinde aslinda sıkmak doğru değil balkon da ya da dış kapıda falan sıkılabilir
Bakan baksın sorun degil

Bizim normalde çok gider haftasonlari ,dışarıda yemek ,kahve sinema hatta şehir dışına günübirlik geziler. Ama şuan konuşmadığımız için
Nasıl gidiyor kızlar haftasonu. Haftasonlari çok harcama yapıyor musunuz, tasarruf etmek için nelere dikkat ediyorsunuz
Evde yemek yiyoruz çoğunlukla onun haricinde çok gitmiyor alışveriş dışında, alışverişte de ihtiyaç olanlar dışında bir şey almıyoruz

Bizim normalde çok gider haftasonlari ,dışarıda yemek ,kahve sinema hatta şehir dışına günübirlik geziler. Ama şuan konuşmadığımız için herkes ayrı takılıyor. Yataktan çıkamadım bugün. Kolumu kaldırasım yok.
Hiç konuştunuz mu tekrar..sıkma guzel canını maaşından kenara köy dünya hali.bu belli olmaz

Back