- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- 133
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
inşallah bende artık bu yolda büyük adımlar atarımbende hiç tutumlu değildim ama şu an harcamaya korkuyorum her şey ateş pahası daha da yükleyecek diyorlar bende korkumdan tutuyorum bir şey alırken 2 kere düşünüyorum birde hedeflerimiz olduğu için sanırım. En kısa zamanda tutumlu olmanız dileğiyle
aynen hele takıp takıştırmak :)Altin ışıl ışıl ve kültürümüzün vazgeçilmezi ya ondan sanirim
Limit işe yarıyor aynen.Bende bir toparlanmak istiyorum . Özlem Denizmen in parasını yöneten hayatını yönetir sözüne sonuna kadar katılıyorumArabanın gazı ve sağlık harcamaları hariç tutuyorum. Hem kendim için hem de dediğiniz gibi ufak tefek harcamaları da dahil ediyorum. İyi oluyor, beni frenliyor. Gerçekten ihtiyaç dışı birşey almamaya başladım.
şerh koydurursa eşin izni olmadan satamıyor evi. Yeni çıktı bu kanun sanırım. Ama ben yine de evi kendi üzerine yaptırması taraftariyim.Dünya hali bu.Cnm serh kondurma gibi bir sey varsa köydür tabiki. Sonuçta hayat bu belli olmaz 100 bin az degil helal olsun babana. Sen kendi üzerine tapuyu yap cunku borç bitince sen satma işinde hakkın olsun. Esin üzerinde olunca kredi bitince satma aşamasında esin izni istenmiyor
Evlilik birliği icinde edinilen mallar ortak kabul ediliyor ve konut kredisi kimin adınaysa ev onun adına oluyor tapuda.%50 deniliyor ama Allah korusun boşanma süreçlerinde insanlar okadar çirkinlesiyorki herkes kendini düşünüyor. Benim çalıştigim yerde biri vardi eşi ev hanimı ve çalışmıyordu. Kadin anlattigina gore uyanikti.hem çalismiyor h3m benden dünya kadar tazminat nafaka istiyor diye uzerindeki evi arabayı satti bosanma sürecinden. Mağdur etmem çocuğum var ama okadar emeğimi de ona veremem dedi.o nedenle ne kadar %50 denilse de kanundaki boşluklardan yararlanılıyor bir şekilde. Eşim öyle biri değil ama beşer şaşar hiç kimseye %100 güven olmaz heleki konu paraysaşerh koydurursa eşin izni olmadan satamıyor evi. Yeni çıktı bu kanun sanırım. Ama ben yine de evi kendi üzerine yaptırması taraftariyim.Dünya hali bu.
Buarada siz ne yaptınız??şerh koydurursa eşin izni olmadan satamıyor evi. Yeni çıktı bu kanun sanırım. Ama ben yine de evi kendi üzerine yaptırması taraftariyim.Dünya hali bu.
Avukatla görüştüm baya bi para istiyor. Eşimin naptığı belli değil. Öyle bekliyorum önce avukat parasını biriktirmem gerekiyor sanırım.Buarada siz ne yaptınız??
Boşanmak istediğinizi eşinize söylediniz mi? Eve gelmiyor mu? Anlaşmalı boşanacaksanız kolay olur da çekişmeli olursa uzar gider o zaman avukatta çok para ister .Sordum ama dilerseniz cevaplayınAvukatla görüştüm baya bi para istiyor. Eşimin naptığı belli değil. Öyle bekliyorum önce avukat parasını biriktirmem gerekiyor sanırım.
Eşim istemiyor boşanmak.Boşanmak istediğinizi eşinize söylediniz mi? Eve gelmiyor mu? Anlaşmalı boşanacaksanız kolay olur da çekişmeli olursa uzar gider o zaman avukatta çok para ister .Sordum ama dilerseniz cevaplayın
.Sizin umudunuz tükenmiş sanırım bu evlilikten bir beklentiniz kalmamış.Hakkinizda hayırlısı olsunEşim istemiyor boşanmak.
Amin. Evliliğim bitti artık bi beklentim yok. Sadece çocuklarımla bana zarar gelmesin de ne olursa olsun diyorum. Aileme yakın olsam hiç dert etmeyecem de. Şu tayin zamanı bi gelsin de.Sizin umudunuz tükenmiş sanırım bu evlilikten bir beklentiniz kalmamış.Hakkinizda hayırlısı olsun
Çocuklarla zor da olsa eğer beklentiniz bittiyse ve düzelmeyeceğini düşünüyorsaniz. Bir an önce düzeninizi kurma ve ekonomik durumunuzu düzeltme olayına girişin. Ögretmendiniz yanlış hatırlamiyorsam, ekonomik olarak özgürsünüz zaten .Ev araba yok demiştiniz krediniz de yoktur. Kendi yolunuzu çizin. Eşiniz istemiyorsa anlaşmalı boşanamayacaksınız, ailenizin haberi var miAmin. Evliliğim bitti artık bi beklentim yok. Sadece çocuklarımla bana zarar gelmesin de ne olursa olsun diyorum. Aileme yakın olsam hiç dert etmeyecem de. Şu tayin zamanı bi gelsin de
Evi aldınız mı? Tapu meselesi noldu? Çok hoş karşılamasam da bu tür konuları en iyisi tapuda da ortak olmak sanırım.Evlilik birliği icinde edinilen mallar ortak kabul ediliyor ve konut kredisi kimin adınaysa ev onun adına oluyor tapuda.%50 deniliyor ama Allah korusun boşanma süreçlerinde insanlar okadar çirkinlesiyorki herkes kendini düşünüyor. Benim çalıştigim yerde biri vardi eşi ev hanimı ve çalışmıyordu. Kadin anlattigina gore uyanikti.hem çalismiyor h3m benden dünya kadar tazminat nafaka istiyor diye uzerindeki evi arabayı satti bosanma sürecinden. Mağdur etmem çocuğum var ama okadar emeğimi de ona veremem dedi.o nedenle ne kadar %50 denilse de kanundaki boşluklardan yararlanılıyor bir şekilde. Eşim öyle biri değil ama beşer şaşar hiç kimseye %100 güven olmaz heleki konu paraysa
Bekleyecem bakalim zaman ne gösterir.Çocuklarla zor da olsa eğer beklentiniz bittiyse ve düzelmeyeceğini düşünüyorsaniz. Bir an önce düzeninizi kurma ve ekonomik durumunuzu düzeltme olayına girişin. Ögretmendiniz yanlış hatırlamiyorsam, ekonomik olarak özgürsünüz zaten .Ev araba yok demiştiniz krediniz de yoktur. Kendi yolunuzu çizin. Eşiniz istemiyorsa anlaşmalı boşanamayacaksınız, ailenizin haberi var mi
Haftaya halledeceğiz işlemleri. Hoş karşılanmayacak bir şey yok aslında. Sonuçta 2 tarafta çalışıyor emek veriyor sonra bir tarafın hırslarına yenik düşüp boşanma vb durumda satış yapması karşı tarafı mağdur ediyor. Güven önemli ben eşime güveniyorum ama şerh koydurmak istiyorim bunu esimle de paylastim zaten. Rızam disinda birsey yapmasini istememek hakkim olsa gerekEvi aldınız mı? Tapu meselesi noldu? Çok hoş karşılamasam da bu tür konuları en iyisi tapuda da ortak olmak sanırım.
Kesinlikle hakılısın, eşin ne dedi böyle diyince sen?Haftaya halledeceğiz işlemleri. Hoş karşılanmayacak bir şey yok aslında. Sonuçta 2 tarafta çalışıyor emek veriyor sonra bir tarafın hırslarına yenik düşüp boşanma vb durumda satış yapması karşı tarafı mağdur ediyor. Güven önemli ben eşime güveniyorum ama şerh koydurmak istiyorim bunu esimle de paylastim zaten. Rızam disinda birsey yapmasini istememek hakkim olsa gerek
Şerh koyduralim benimde içim rahat eder dedi. Hatta babanin üzerine yap istersen dedi .Bende yok olmaz kardeşlerim de var dedim. Sonuçta eşimle olan risk kardeşlerimle de var .Kesinlikle hakılısın, eşin ne dedi böyle diyince sen?
Sinirle söylemiştir o kadar borca girdiniz boşa gitmez endişelenme ama konunu o kadar uzayıp tatsız yerlere gelmesi hoş olmamış tabi. Kaç yıllık evlisinizDün eşimle saçma sapan bir konudan tartıştık. Eşim iyiki evi almamışız ben seninle ev almam dedi .konunun ev ile alakası yoktu . Bende o sinirle almazsan alma dedim zaten kendi başımıza alacağımız yoktu babam veriyor dedim .Ama inanılmaz sinirlendim, en ufak bir şeyde konuyu eve bağlayıp almayalım deyince kızdım. Dün benden ayrı yattı, bende sabah çekip gittim işe. Biraz önce eve geldi bana diğer odadan mesaj atmış beyin yoksulu, evi iptal ettirdim 850 tl çöpe gitti diye ,kapora olarak mi vermis bilmiyorum ,suan sinirden bende mesajla saydirdim .seni boşayacagim diye . Dün ev hayalî kuruyorduk bugun adamı boşamak istiyorum .beni ortada birakti ya . Aileme bir kac arkdasima soylemistim . Hayirlisi ise olsun diyordum hayirli degilmis demekki . Burnundan getireceğim ama şu mübarek günde beni nasıl günaha sokuyor ruh hastası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?