• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

10 gram gümüş max 70 tl...
Biraz fazlaca alıp beklemek lazım. Ben öyle yapacağım.
Screenshot_20200809-120039.jpg

Hanımlar bunca yıl yemiş içmiş gezmiş arada iflas etmiş banka kullanmayan biriydim şimdi biriktirmek istiyorum bana akıl verin banka da birikim hesabımı açayım altın mi alayım altın hesabı mi açayım ne söylerseniz gidip onu yapicam o kadar uzağım bu konulara şimdiden değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.. ekleme birde bankaysa hangi bankayla calisayim

Hanımlar bunca yıl yemiş içmiş gezmiş arada iflas etmiş banka kullanmayan biriydim şimdi biriktirmek istiyorum bana akıl verin banka da birikim hesabımı açayım altın mi alayım altın hesabı mi açayım ne söylerseniz gidip onu yapicam o kadar uzağım bu konulara şimdiden değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.. ekleme birde bankaysa hangi bankayla calisayim
Merhaba 👋
Şimdi kaç paralık bir altın almak istiyorsunuz onu kafanızda belirleyin.
Her bankayı gezip kur fiyatı isteyin her banka farklı bir oran verir..
Altın çok yükselecek altın alın derim ben.
Yada bankada 1000 tlye kasa kiralayıp, eliniz deki parayla yine fiyat alarak en uygun kuyumcudan cumhuriyet altını alıp atın kasaya.

Selamlar KedidirKedii KedidirKedii birikimlerin bereketli olsun.
Gümüş hesabını araştırdın mı acaba? Bir de ben hafta başında bana göre yüklü bir miktarda altın aldım. Sence zamanı iyi yapmış mıyım?
Merhaba gümüşü araştıramadım pek aklıma gelmedi açıkcası. Gayet iyi bir tercih ve zamanlama olmuş. ❤️ Krndinzşe 6. 7 ay verin min 1 seneyr kadar yatırımınız size tutara bağlı 10 binden 50 bine kadar kar marjı sağlayacaktır inşallah.

Kimsecikler yok yine kimler hedefine yaklaştı, kim neler yaptı birikim adına😊
Benim bu yıl sonuna kadar hedefim 50 gr 300 euro 300dolarmış. Şu ana kadar 352 dolar 29 gr ve 5 euro yaptım kur bu kadar yüksek olmasaydı hedefime ulaşırdım ama olsun az çok demeden birikime devam. (Sitede sorun mu var yazamıyorum)

Merhabalar ,

Maaş gününün yaklaşmasına güvenip kalan miktar ile dolar aldım.1$=7,74 TL den. 2021 yılı için kendime birikim hedefleri koyup küçük büyük demeden alacağım.Herkesin bol birikimleri olsun :KK39:

Merhabalar ,

Maaş gününün yaklaşmasına güvenip kalan miktar ile dolar aldım.1$=7,74 TL den. 2021 yılı için kendime birikim hedefleri koyup küçük büyük demeden alacağım.Herkesin bol birikimleri olsun :KK39:
Birikiminiz hayırlı olsun, inanın ufak olarak gözüken miktarlar zamanla öyle bir çoğalıyor ki inanamazsınız ben pandemiden önce elime ne kadar geçerse 3 5 demeden hemen döviz yapardım, şimdi dışarıya cıktıkça yapıyorum.

Back
X