• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

KedidirKedii

Go girl 🔥
Pro Üye
15 Kasım 2014
4.159
11.066
558
Gruba katılmak isteyen Dm den hedefini bana özel mesaj atabilir mi?

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Merhabalar yıllardır birikim yapmak istiyorum diye yanıp tutuşsam da elim okadar açık ki, dışarı çıkmasam bile sağda solda markette hep gidiyor. Artık bende altınlarım dolarlarım geleceğe dair bir birikimim olsun istiyorum. Burada çetele tutarak arkadaş olarak mantıklı yürüyerek birikim yapmaya varmısınız?

🙏🌷🙏2020 HEDEF SKALASI 🙏🌷🙏
KedidirKedii KedidirKedii 30.12.2019 = 50 gram altın + 1000 dolar
S Sen hep gul 30.12.2020 = 300 dolar 300 euro ve 50 gr altın
Ckolatakahve Ckolatakahve 30.12. 2020 = 30 çeyrek altın
asivemai asivemai 30.12.2020 = 10 bin TL
CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer 30.12.2020 =30 gram altın
Varyemez Varyemez 30.12.2020 = 21 cumhuriyet altını
K klbk33 30.12.2020 = 20 gram altın

Son düzenleme:
Burada bu birikimleri yaparken hangi harcamaları yapıyoruz, nelerden kısıyoruz, nasıl bir yol izliyoruz? Bunlarında paylaşırsak daha yararlı olacağını düşünüyorum....

Mesela ben ışık dolgusu istiyorum cildime ama onu erteleyeceğim onun için biriktireceğim 1.500 TL köşeye atacağım ve birincil hedefim dışarıdaki gereksiz harcamalarımı minimuma indirmek 🙏

:duduk:başlayalım O zaman 15 mart itibari ile 1 çeyrek attım kenara darısı nisana bende k.karti ve gereksiz market alışverişlerini sinirlandirmakla ise başladım aylık 1500 tl elime geçen para evin giderlerini hesaplayıp kalan hooop numaraya diye ümit ediyorum

Burada bu birikimleri yaparken hangi harcamaları yapıyoruz, nelerden kısıyoruz, nasıl bir yol izliyoruz? Bunlarında paylaşırsak daha yararlı olacağını düşünüyorum....

Mesela ben ışık dolgusu istiyorum cildime ama onu erteleyeceğim onun için biriktireceğim 1.500 TL köşeye atacağım ve birincil hedefim dışarıdaki gereksiz harcamalarımı minimuma indirmek 🙏
Ben esime dedim. 3 aylik kizimiz var, o bahaneyle 1 ay boyunca dışarı cikmak yok diye. Her çıkışımızda en az 500 tl harcıyoruz. Onu kıstık, elektrik tasarrufu da yapıyorum artık. Alacağım şeyi 10 kere düşünüyorum, onsuz eksiklik olmuyorsa almiyorum

Ben esime dedim. 3 aylik kizimiz var, o bahaneyle 1 ay boyunca dışarı cikmak yok diye. Her çıkışımızda en az 500 tl harcıyoruz. Onu kıstık, elektrik tasarrufu da yapıyorum artık. Alacağım şeyi 10 kere düşünüyorum, onsuz eksiklik olmuyorsa almiyorum
Allah bağışlasın yavruyu 🙏❤️

Bende artık birşey isterken şuan gerçekten gereklimi diye 10 kere düşüneceğim çünkü ben aşırı gereksiz harcama yapıyorum dışarıda yemek yemeğe bayılıyorum bunları kesinlikle kısıcam... İnsanın zevkine biraz ara vermesi lazım ki birikim yapabilsin yoksa asla dişten artmazsa olmuyor...

Allah bağışlasın yavruyu 🙏

Bende artık birşey isterken şuan gerçekten gereklimi diye 10 kere düşüneceğim çünkü ben aşırı gereksiz harcama yapıyorum dışarıda yemek yemeğe bayılıyorum bunları kesinlikle kısıcam... İnsanın zevkine biraz ara vermesi lazım ki birikim yapabilsin yoksa asla dişten artmazsa olmuyor...
Tesekkur ederim canım
Gerçekten öyle. Herşey kat kat zamlanmisken kismaktan başka çaremiz yok.
Bence hiç dışarıya çıkmamak lazım. Aylık bir kere çıkmalıyız. Yoksa zaten dışarıda bırakıp geliyoruz arttirdiklarimizi bile

selam..bende 2019 yılında her ay bir çeyrek hedefi koymuştum kendime..insan niyetine girince bereketi artıyo galiba..2 çeyrek,2 gram aldım bile.mart ayı içinde çeyrek param hazır..seçimden sonra artacak diyolar.çok artmazsa aynen devam etemk istiyorum yıl sonuna kadar

merhaba bende geldim bende yıl sonuna kadar 6000 hedefliyorum inşallah olur. bu ay 1000 tl attım ama önümüzdeki aydan itibaren okadar koyamam ay 600 tl atmaya çalışıcam
Merhaba Hoşgeldin ismini yazıyorum, yıl sonu hepimiz hedefimize ulaşırız umarım... ❤️🙏
Bende varım, yıl sonuna kadar 10 çeyrek olsun hedefim:dondurma:
Merhaba Hoşgeldin 🤗 ismini yazıyorum ❤️
selam..bende 2019 yılında her ay bir çeyrek hedefi koymuştum kendime..insan niyetine girince bereketi artıyo galiba..2 çeyrek,2 gram aldım bile.mart ayı içinde çeyrek param hazır..seçimden sonra artacak diyolar.çok artmazsa aynen devam etemk istiyorum yıl sonuna kadar
Merhaba🤗 maşallah maşallah diyelim seçimden sonra bencede biraz oynar ama yine ortalamaya döner 🙏 ismini yazıyorum tatlım ❤️

Tesekkur ederim canım
Gerçekten öyle. Herşey kat kat zamlanmisken kismaktan başka çaremiz yok.
Bence hiç dışarıya çıkmamak lazım. Aylık bir kere çıkmalıyız. Yoksa zaten dışarıda bırakıp geliyoruz arttirdiklarimizi bile
Aynen bu dediğin çok doğru biriktirsekte Bi kere çıkmamız yetiyor ayda anında elde olan ne varsa gidiyor... Herşey ateş pahası,iradeli gitmekte yarar var bu devirde...

Günaydınlar... Öncelikle topik hayırlı olsun. Kısa süre önce üye olmuştum. Buradaki birikim gruplarını takip etmeye çalışıyorum. Grupların bir çoğu 2-3 yıllık ve kalabalık gruplar .o yüzden yazmak ve takip etmek zor oluyor .Yeni bir birikim grubu olmasına çok sevindim. Ben de aranızda olmak isterim. Güncel birikim hedefim öncelikle kartlarımı sıfırlamak sonra da 6000 tl biriktirmek olsun benim de

Back
X