• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi araba alalım

Bu arada bende kullanıyorum sigara. Ama hiç bırakabilirmişim gibi gelmiyo:KK43:
300 lira benimde sigara masrafım aylık
Bende bırakamam gibi geliyordu pazartesi olursa iki hafta olacak.İçmiyorum hala.İtiraf etmek gerekirse her gün canım istiyor öyle kafamdan çıktı rahatım diye bişi yok ama inat ettim içmiyorum.Sinir krizleri :kızgın: geliyor arada sonra daha normale dönüyorum. Hergün 10 tl kumbaraya atıyorum.gerçi zam gelmiş artık 11 tl atmam lazım

kizlar slm
yeni gelen arkadaslar sizlerinde hayirlisiyla arabaniz olur insqlh
ben o kadar istiyorum ki butun emelim hayalim su donemler ve uzun suredir araba almak.
Allahim en kisa surede hayirlisiyla araba almayi nasip etsin hepimize
benimde hedef 6 ay icinde araba almak.bu ay olmadi diger ay.olmadi obur ay.umarim yilbasindqn sonra artmaz parayi tamamlamaya calistikca artmasin allah korusun.
Sizler araba ne dusunuyosunz hadi anlatalim..biraz hayallerimizi isteklerimizi paylasalim.
ben baslayayim ikinci el alacagim gucum.anca buna yeter ve 16 en fazla 20 binlik bisey alacagm .
ya sizler
Açıkçası daha önce hundai vardı sattık.Çok rahattı kullanımı.İlk başta öyle bişi planlıyorum.Tabiki hedefim farklı ama ilk etapta 20-25 arası bişi hedefliyorum

Bende bırakamam gibi geliyordu pazartesi olursa iki hafta olacak.İçmiyorum hala.İtiraf etmek gerekirse her gün canım istiyor öyle kafamdan çıktı rahatım diye bişi yok ama inat ettim içmiyorum.Sinir krizleri :kızgın: geliyor arada sonra daha normale dönüyorum. Hergün 10 tl kumbaraya atıyorum.gerçi zam gelmiş artık 11 tl atmam lazım

Ne güzel yaa..ben hergün 1 paket içiyorum.çok uzun süredir kullanıyorum bide. Sigara tüm bereketinide alıyo insanın üstelik. Mesela sigara almaya diye gidiyosun bir sigara parası verecekken bir bakmışsın en az 20 lira gitmiş. Halbuki sigara derdin olmasa markete bile gitmeme gerek olmuyo bazen
Keşke bırakabilsem bende. Haftada artı 60 lira daha koyabilirim kenara

Back
X