• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi araba alalım

Hedefim her ay bir gr altın almak ,sigarayı bıraktım 8 gündür içmiyorum aylık 300 sigara parasını kenara koymak.Bir tane kredim var 205 tl ödüyorum bir kaç ay içinde bitiyor.Bittiği zaman da onu da bitmemiş gibi kenara koymayı düşünüyorum.Bir de gardrop yenileyeceğim onun içinde 100 tl kenara atacağim.
Bakalım peşinat ne kadar sürede birikecek

Günaydın..bende baharda almayı düşünüyorum. Daha doğrusu eşim düşünüyo,ben çalışmıyorum. Ama yinede karınca kararınca yardım etmek istiyorum.
4 yıl önce almıştık aslında ama kullanamadım maalesef. Panik atak falan geçiriyodum direksiyon başında:)otomatik değildi. 3 ay sonra sattık tabi.
Ama yıllar içinde çocuğum okula başladı,arkadaşlarımdaki özgürlük ve direksiyondaki rahatlıklarını görünce cesaretlendim. Eşimde arada galerilerine götürüp arada,heveslendiriyo. Çünkü adamda bıktı yani işini gücünü bırakıp beni oraya buraya götürüp getirmelere.

kizlar slm
yeni gelen arkadaslar sizlerinde hayirlisiyla arabaniz olur insqlh
ben o kadar istiyorum ki butun emelim hayalim su donemler ve uzun suredir araba almak.
Allahim en kisa surede hayirlisiyla araba almayi nasip etsin hepimize
benimde hedef 6 ay icinde araba almak.bu ay olmadi diger ay.olmadi obur ay.umarim yilbasindqn sonra artmaz parayi tamamlamaya calistikca artmasin allah korusun.
Sizler araba ne dusunuyosunz hadi anlatalim..biraz hayallerimizi isteklerimizi paylasalim.
ben baslayayim ikinci el alacagim gucum.anca buna yeter ve 16 en fazla 20 binlik bisey alacagm .
ya sizler

kizlar slm
yeni gelen arkadaslar sizlerinde hayirlisiyla arabaniz olur insqlh
ben o kadar istiyorum ki butun emelim hayalim su donemler ve uzun suredir araba almak.
Allahim en kisa surede hayirlisiyla araba almayi nasip etsin hepimize
benimde hedef 6 ay icinde araba almak.bu ay olmadi diger ay.olmadi obur ay.umarim yilbasindqn sonra artmaz parayi tamamlamaya calistikca artmasin allah korusun.
Sizler araba ne dusunuyosunz hadi anlatalim..biraz hayallerimizi isteklerimizi paylasalim.
ben baslayayim ikinci el alacagim gucum.anca buna yeter ve 16 en fazla 20 binlik bisey alacagm .
ya sizler
ben de aynen öyle bir şey alırım istediğim modelin ikinci eli bile 35 civarında ama daha düşük modellere bakıyorum en azından acemiliği atarım sonra maddi duruma göre model yükseltirim ama 1-2 sene kullanmış olurum diye düşünüyorum ;)

ben de aynen öyle bir şey alırım istediğim modelin ikinci eli bile 35 civarında ama daha düşük modellere bakıyorum en azından acemiliği atarım sonra maddi duruma göre model yükseltirim ama 1-2 sene kullanmış olurum diye düşünüyorum :KK66:
valla bende 20 binden fazla bişey alamam gücüm anca ona yeter
biz eşimle birlikte kullanırız ama bende acemi sayılırım
ben eşime zor aldım kavustum kıyıpta cesaret edip binemem diyorum
bişey olursa diye:))

Back
X