- Konu Sahibi mavikirmizisiyahyesil
Yeni yıl yeni umutlar.Bu seneye kararlı ve umutlu başladım.Hem kilo vereceğim hem de birikim yapıp araba alacağım.Eşimden yada başkasından destek almadan kendi birikimlerimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş gönlümüze göre olur.hadi hayırlısı bende aynen bunun için ugrasıyorum hedefim yeni yıla arabayla girmek inşalh hayırlısıyla ödemeyi ve almayı nasip eder rabbim
sizinde hayırlısıyla hedefleriniz gerceklesir insalhh
Şansımız bol olsun o zaman :)araba benım de hedeflerımın arasında :)
bende varım
aynen bende de aynı durum var ama ortak istemiyorum.önceden eşimle ortak kullanıyorduk daha doğrusu kullanamıyorduk. sürekli tartışma halindeydik .hepimize nasip etsin
çok büyük ihtiyac artık araba
ben evden daha önem veriyorum arabaya desem kızlar
of of başlığı görünce daldım ben de :)
Benim araba hevesim senelerdir var ve önümüzdeki 6 ay içinde almayı düşünüyorum ertelemek istemiyorum artık
bakalım ben de takipteyim
ben de aynen öyle bir şey alırım istediğim modelin ikinci eli bile 35 civarında ama daha düşük modellere bakıyorum en azından acemiliği atarım sonra maddi duruma göre model yükseltirim ama 1-2 sene kullanmış olurum diye düşünüyorumkizlar slm
yeni gelen arkadaslar sizlerinde hayirlisiyla arabaniz olur insqlh
ben o kadar istiyorum ki butun emelim hayalim su donemler ve uzun suredir araba almak.
Allahim en kisa surede hayirlisiyla araba almayi nasip etsin hepimize
benimde hedef 6 ay icinde araba almak.bu ay olmadi diger ay.olmadi obur ay.umarim yilbasindqn sonra artmaz parayi tamamlamaya calistikca artmasin allah korusun.
Sizler araba ne dusunuyosunz hadi anlatalim..biraz hayallerimizi isteklerimizi paylasalim.
ben baslayayim ikinci el alacagim gucum.anca buna yeter ve 16 en fazla 20 binlik bisey alacagm .
ya sizler
valla bende 20 binden fazla bişey alamam gücüm anca ona yeterben de aynen öyle bir şey alırım istediğim modelin ikinci eli bile 35 civarında ama daha düşük modellere bakıyorum en azından acemiliği atarım sonra maddi duruma göre model yükseltirim ama 1-2 sene kullanmış olurum diye düşünüyorum
Kız kaçak... Nerelerdesin sen bakim :)hayırlı olsun canım topiğin
bende araba için birikim yapıyorum
inşallah yeni yılda istediğimiz arabaları alırız