Hadi 2009 Ekim Anneleri afak Saymaya Balayalm ;)

Artık saymıyorum yeter saydıkça sterese giriyorum çünkü (( bide üstüne durmadan yağan telefonlar bu gün telin fişinide çektim. sanki o geliyoda ben salmıyom dışarı yok şafak mafak senağlamasenağlamasenağlama

ahhh ahhhh antikam :teselli:sende bizdensin yaniiiii...üüzülme diemiom çünkü bende takmış konumdayım bu konuyaaa:çok üzgünüm:

0+2 .............akannehir
hadi gel artık oğluşummmm :Saruboceq:

Son 2 gün!!!! Valla ne diyeyim sırf kesin tarihli olacağı için bile sezeryan olmaya değer diyordum ama ben sabırsızlandıkça zaman duruyor durduğu yerde, hele şu son 1 hafta resmen 1 yıl gibi geçti. Normal yapacak fıstıklar Allah hayırlısıyla bir an önce kavuştursun kuzularınıza. Fotoğraflarınızı ve doğum hikayelerinizi de eklemeyi unutmayın!!!

ayyy doktorum bile şafak saymaya başladı benle birlikte sancıların şu anda bile var ama yeterli deil diyoo :çok üzgünüm: üfffffffffff ya ne zor şeymiş bu beklemek psikolojim bozulmaya başladı.saat tutup kasılmaları saymaktan kafamçokkarıştı ************ 5************

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…