Hadi 2009 Ekim Anneleri afak Saymaya Balayalm ;)

son günüm kızımla birlikte yarın kısmet hayırlısıyla sağlıkla allahım kucağıma verecek bebeğimi :Saruboceq:
topiği açalı tam 4,5 ay olmuş günler geçsin diyordum geldi şimdi , allahtan dileğim tüm herkeze sağlıkla kurtarsın isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu :ecrin_bebek:
beni okuyan varsa bugün duanızı eksik etmeyin arkadaşlarr , hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
SON 1 :lepi:

allaha emanet ol canım allah bebişlerını sana senıde onlara bağişlasın.bizi habrsiz bırakma tatlım.

Dualarım seninle tatlım:1hug:

rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin dualaımız seninle sende bizim için dua et canım:1hug:
şafak 22

EVET ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİ DE GÖRDÜK...EKİM AYI GELMEK BİLMEDİ Bİ TÜRLÜkaydirigubbakcemile...VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUNkaydirigubbakcemile3
YAVRULARIMIZ SAĞ SALİM GELSİNLER ARTIK:Saruboceq:

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:

Allah yardımcın olsun canımm...bebişin sağlıkla gelsinnn opuyorumnanaktan

sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz canımm allahın izniyle kucağına al gel meleğini opuyorumnanaktan

son sayfayı okurken tüylerim diken diken oldu
ne çok zaman geçirdik birlikte şimdi son haftalar,günler,saatler..
herkese hayırlı doğumlar..
şafak 9
zemuszemus

wrose allah ikinizide sağ salim kurtarsın

şimdide bana ya 40 haftayı geçerse paniği başladı günler geçmek bilmiyo

şafak 8

yaşasın son 1 gün..... yarın minik meleğim kollarımda olacak inşallah.................zemuszemus

canım hayırlı doğumlar....sağlıkla sıhhatle prensesine kavuşursun inşallahhhhh:Saruboceq:allah yardımcın olsunnnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…