Hadi 2009 Ekim Anneleri afak Saymaya Balayalm ;)

canim cok az kalmis masallah hazirliklarini tamamladin mi?
heyecan durumu nasil:)
teşekkür ederim canım hazırlıklarım tamam çok şükür bir ay oldu tamamladığım kendi eksiklerim vardı onlarda hazır eşimle evi temizlemeye çalışıyoruz iki güne onlarda biter arefe günü son kontrolüm var biz hazırız yani oğluşum eksik bir tek oda sağlıkla gelsin inşallah darısı sana hayırla

teşekkür ederim canım hazırlıklarım tamam çok şükür bir ay oldu tamamladığım kendi eksiklerim vardı onlarda hazır eşimle evi temizlemeye çalışıyoruz iki güne onlarda biter arefe günü son kontrolüm var biz hazırız yani oğluşum eksik bir tek oda sağlıkla gelsin inşallah darısı sana hayırla

sezeryanmı olacaksz canım akannehir
dr banada sezeryan dese acep senın gıbı benımdemı 8 gunum kalır kafamçokkarıştı

Allah kolaylik versin canim..insaallah ogluna hayirlisiyla kavusursun...

tam gununde dogarsa 30 ama ben 1veya 2hafta once dogar diye umut ediyorum ..belki safak 15 bile olabilir:)

sezeryanmı olacaksz canım akannehir
dr banada sezeryan dese acep senın gıbı benımdemı 8 gunum kalır kafamçokkarıştı
evet canım sezeryan olucam ilki sezeryan olduğu için bizim mecburi oluyor büyük ihtimal seninde öyle olur sezeryanı 38 39 haftalarda alıyolar çünkü

lülülülülülü tatlim bir ay deyincede nasil olsa bir ayim var deyip bazi isleri falan erteliyorum..daha ben besigi falan kurmadim:) alacagim eksikler falan var
2 hafta sonra dogmasinin tam gununde dogmasindan daha buyuk bir ihtamal oldugu aklima geldikce kalk nurefsan oturma popounun ustunde islerini hallet biran once diyorum:kedi:

ööle warsayımla olmuyo cücüümm..otur paşa paşa 30 say:)))

oyy

delikafadulden

benım dr 10-15 ekım arası yaparız sezaryenı oyuzdenbende şafak sayamıyorum.napım ortalama 25 dıyeyım.

evet canım sezeryan olucam ilki sezeryan olduğu için bizim mecburi oluyor büyük ihtimal seninde öyle olur sezeryanı 38 39 haftalarda alıyolar çünkü

oyy azkaldu desene akannehir

lülülülülülü tatlim bir ay deyincede nasil olsa bir ayim var deyip bazi isleri falan erteliyorum..daha ben besigi falan kurmadim:) alacagim eksikler falan var
2 hafta sonra dogmasinin tam gununde dogmasindan daha buyuk bir ihtamal oldugu aklima geldikce kalk nurefsan oturma popounun ustunde islerini hallet biran once diyorum:kedi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

safak 20 amA dr normal doguma bıle 25 eylulle 5 ekım arası dedı ozaman safak kac benım CADIARZUCADIARZU

haaaaaaaaaa GAYRET KIZLAR AZ KALDI AZZZZZZZZZZZ
:hulya:hihoyyytturkbayragi:nazar::enbuyukkk: ekim minikleriiiiiiiiiiiiiii hehehe

X