Hadi 2009 Ekim Anneleri afak Saymaya Balayalm ;)

ŞAFAK 28 ama doktor bir hafta önce gelir dedi..:)))) GELTESKERE GEL TESKERE BıTSıN BU HASREEEETTTTT:))))

şafak 19.ama belkim slaı günü alabilirim dedi drum...üçüncü doğuran ben olurum inş:=))))ama bu hafta sanırsam benm kesn..salı olmasa hafta sonunu bulmıcak yanii..gelsn artık kuzucum çok merak ediorumm..

sali mi?akannehir
2gun sonra olan salimi :)kafamçokkarıştı
amaninn hadi bakalim hayirlisi 3.dogum yapan nura oldu sen 4.olursun sekerim...

şafak 19.ama belkim slaı günü alabilirim dedi drum...üçüncü doğuran ben olurum inş:=))))ama bu hafta sanırsam benm kesn..salı olmasa hafta sonunu bulmıcak yanii..gelsn artık kuzucum çok merak ediorumm..

nası yani yaaa.. delikafadulden gözdeee akannehir akannehir

nuramı hadi ya nesaman ayol:=))
valla bu salı her gttğnde alacam die gttk bakalım hayrlısı amozona haber vercem zezeryana grerken kıslar...salı kesnleşcek en geç 7de gel dedi gece 12 den sonra bişi yeme dedi..ay çok heycanlıyımm.çatı muaynesi çok güsel çıktı.kadn çok kolay doğm yaparsn dedi ama bebeişimn plesentasndan dolayı bekleyemices artıkkk..yani inş 2 gün inş.inş.inş..:Saruboceq:

ask buya desene 4.numara sensin :) hadi hayirlisi amazona lutfen haber etmeyi unutma cunki gercekten merak ediyoruz..

14eylul.jpg

Son düzenleme:
X