Hadi 2009 Ekim Anneleri afak Saymaya Balayalm ;)

amaninnnn kiz hic birsey kalmamis resmen 1 ayin kalmis yaa heyecan durumun nasil??

felaket bir stres var canım ayrıca tükendiğimi hissediyorum hem manevi hemde bedenimin bittiğini hissediyorum dokunsalar ağlıyacam o derece yani allah kolaylık versinki atlatabileyim bu günleri bide sezeryanın stresi anlayacağın canım çok zor günler geçiriyorum allah hepimizi kolaylıkla kurtarsın bebişlerimizide sağlıkla alalım kucaklarımıza amiiinn

Allah kolaylik versin sekerim yuzduk yuzduk kuyruguna geldik biraz daha sik disini eger aglayinca rahatlayacaksan tutma kendini..
bazen bende tukendigimi hissediyorum ama bebegimi kucagima alacagim ani hayal edince emzirisimi falan dusununce enerji depoluyorum.

felaket bir stres var canım ayrıca tükendiğimi hissediyorum hem manevi hemde bedenimin bittiğini hissediyorum dokunsalar ağlıyacam o derece yani allah kolaylık versinki atlatabileyim bu günleri bide sezeryanın stresi anlayacağın canım çok zor günler geçiriyorum allah hepimizi kolaylıkla kurtarsın bebişlerimizide sağlıkla alalım kucaklarımıza amiiinn

X