Haciz ile alakalı lütfen yardımcı olun

lmbder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
20
0
37
Merhabalar hanımlar...oturduğum ev abimin evi ve ben yaşıyorum kayinvalidem ve kayinpederim kışın 2 aylığına gelip bende kalıyorlardı Ebu kış artık gelmeyecekler eşimin babasının üzerine banka borcu var ve ödeyemedi kayinpederimde ödemedi eve sürekli ihbar geliyor borçlar artık icralık olma yolunda size sorum ise icra memurları eve gelir mi kayinpederimin adresi benim oturduğum ev olarak gözüküyor gelirse eşya götürür mü bu konuda lütfen yardımcı olur musunuz çok sordum ama herkes bişey diyor kafam çok karıştı icra memurlari gelirse çocuklarım evde olursa diye çok korkuyorum bilgisi olan lütfen yazsın şimdiden teşekkür ederim

Oturduğunuz ev sizin abinizin, kayınpederin ikametgahı sizin oturduğunuz evde. Yani eşinizin babasının ikameti sizin abinizin evinde. Ne kadar saçma bir durum bu farkında mısınız? Niye sizin eve aldırdınız ikameti? Kendi evine aldırsın bir sorun kalmaz.

Kayınpederinizin resmi adresi orasıysa gelir. 2 ay kalıyorlar diye niye böyle bişey kabul ettiniz ki. Geldiklerinde hayır burda oturmuyorlar diyebilirsiniz. Ama yine de resmi evraklar falan sizin adrese gelir başınız ağrır.

Hayatım artık eskisi gibi memurlar gelip eşyalarını alamaz. Benim var icra dosyalarım telefonla korkutup duruyor avukatla görüştüm süreci o takip etti hiçbir sorun yaşamadım henüz

X