• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Hacı Şakir'in Zeytinyağı özlü şampuanı saçlarımı uzattı

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
Merhaba :)
Ben Hacı Şakir'in Zeytinyağı özlü şampuanını kullanıyorum.İçindeki zeytinyağından mıdır nedir saçlarımda hafifte olsa uzama oldu.Belkide bana öyle gelmiştir ama kullanmaya başladığımdan beri farkettim kızlar ve saçlarımı yumuşacık yapıyor :16: Bu güne kadar gördüğüm en iyi ve en ucuz şampuan,3 tl :)

bende bu konuda birşey söylemek istiyorum elseve in arı sütü özlü şampuanı kesinlikle saçın daha hızlı uzamasını sağlıyor komşu kızında görülüp hemen alınmıştır bu şampuan ve uzaması yeni kesilmesine rağmen duran saçım uzamaya başlamıştır bilginize...

bende bu konuda birşey söylemek istiyorum elseve in arı sütü özlü şampuanı kesinlikle saçın daha hızlı uzamasını sağlıyor komşu kızında görülüp hemen alınmıştır bu şampuan ve uzaması yeni kesilmesine rağmen duran saçım uzamaya başlamıştır bilginize...

ben onu 2 yil hic baska sampuana gecmeden araliksiz kullandim ama hic normalin disinda uzatmadi...

arı sütlü elseve mi ?
hem kremlisi hem de kremsizi var canım..
ama hacı şakiri bimiyorum..
bu arada elseve arı sütlüyü 2 yıl önce kullanmıştım,benim de uzamamı hızlandırmıştı..
şimdi yine başladım ..

Hacışakiri soruyorum canım :6:
ama nette baktım kremli yazıyodu kremsiz çeşidi varmıdır diye şeettim.:1:. elseve kullandım arı sütü kokusuna aldanmıştım zaten. güzel şampuanda, roaccutane kullanan ablamın saçını 2 güne yağlandırmıştı. silikon bombası :5:

Back