- 18 Kasım 2022
- 71
- 11
- 8
- 27
- Konu Sahibi chillhouse0
-
Açtığım kaçıncı konu bilmiyorum umut dünyası9 Aralık’da ilk muayenemi olup 11 Aralık’da Baş Asistan Hilal Güneş’le görüştüm direkt ona yönlendirildim seçme şansı yok sanırım yaptığı sadece bir burunu gösterdi ve doğal duruyordu. Not kısmına bilgilerimi kaydetti 7-8 bin tl bir ücret olduğunu söyledi ama iletişim numarası vermedi maalesef. Fiyatlarda bir değişiklik oldu mu ameliyatlar nasıl ilerliyor yılbaşından itibaren bilgisi olanlar paylaşabilir mi lütfen sıraya alınmış olanlar ya da doktoru tanıyanlar
MerhabaHacettepede ameliyat sırası bekleyen kimse yok muuu
var bir siz birde ben galibaHacettepede ameliyat sırası bekleyen kimse yok muuu
Şu an bilmediğim bir ülkede Türk bulmuş kadar mutluyumMerhaba
Üyü olmakta zorlandığım için yazamadım.bende aramalarını bekliyorum.Pardon başa alayım.doç murat karadan randevu aldım.aralık başıydı 20 bin dedi.okadar veremem dedim.beni baş asistan nihal güneş e yönlerdirdi nihal hanıma gittim bana yüzde yüz güven verdi 28 aralıkta tetkikleri verdim.ameliyat için aramalarını bekliyorum.bir gece önceden ararım demişti beni.tabi ilk başta 1-2 ay içinde dedi.ama aralarda iptal eden oluyormuş vs o aralara alırım dedi.banada 500 tl atel ücreti yatıyor 7500 kadarda taburcu olduğunuzda alırlar demişti.
ama duyduğum kadarıyla fiyatlar uçmuş.arayanda yok
heyecanla beklemekteyim bende.
Lütfen iletişim halinde olalım.
Siz kan film ekg vs yani tetkikleri verdiniz mi
Dediğiniz gibi iletişim halinde olalım bir şey duyar öğrenirsek paylaşırızvar bir siz birde ben galiba
Sadece yanlış hatırlamıyorsam pazartesi ve salı ameliyat olmuyormuş emin olmamakla beraber. Hızlı ilerliyordur inşallah diye umut ediyorum neye göre nasıl sıralanıyor bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun diyelim tarih içinBana hiç öyle erken haber veririm felan demedi sigarada var.fotoda cekmedi
Vallaha cok stres oldum
Yapacaksa yapsın artık
Yoksa umudum kalmadı seneye arar artik
Ben hilal hocaya ulaşmaya çalıştım hergun ameliyatta ulaşamazsınız dediler.Sadece yanlış hatırlamıyorsam pazartesi ve salı ameliyat olmuyormuş emin olmamakla beraber. Hızlı ilerliyordur inşallah diye umut ediyorum neye göre nasıl sıralanıyor bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun diyelim tarih içinBeni korkutan şey yeni fiyatı aslında
Ay geçmez inşallah ya güzel düşünelimAynı fikirdeyim bu ay sonuna kadar aramazsa 15 i de geçer gibi
Bana da 1 ay oldu bana 1-2 ay içinde ararım demedi ama iptal eden olur vs öyle bir durumda ararım dedi kesin zaman dilimi belirtemem dedi umutlandırmamak adına ve en stresli kısmı beklemekten onu anladım hiç ameliyat korkusu vs kalmadıKAÇ GÜN OLDU SİZE
Açtığım kaçıncı konu bilmiyorum umut dünyası9 Aralık’da ilk muayenemi olup 11 Aralık’da Baş Asistan Hilal Güneş’le görüştüm direkt ona yönlendirildim seçme şansı yok sanırım yaptığı sadece bir burunu gösterdi ve doğal duruyordu. Not kısmına bilgilerimi kaydetti 7-8 bin tl bir ücret olduğunu söyledi ama iletişim numarası vermedi maalesef. Fiyatlarda bir değişiklik oldu mu ameliyatlar nasıl ilerliyor yılbaşından itibaren bilgisi olanlar paylaşabilir mi lütfen sıraya alınmış olanlar ya da doktoru tanıyanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?