• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe Burun Estetiği Olacaklar/Bilgi Sahibi Olanlar

Sizi arayan yok .benim umudum iyice tükendi.Kaç yaşıma geldim Hiç bir şeyi bukadar heyecanla beklediğimi hatırlamıyorum.

Sizi arayan yok .benim umudum iyice tükendi.Kaç yaşıma geldim Hiç bir şeyi bukadar heyecanla beklediğimi hatırlamıyorum.
fiyatlar yükseldiği için ameliyat iptal eden olmuyordur diye düşünüyorum kimi arasa tamam diyorlar sanırım bir de asistan olduğu için haftalık kendine özel ameliyat sayısı az olabilir 25 yıllık karamsar ben Polyana oldum artık 😂

Bi tanığımı tetkitlerden sonra 1 hafta içinde aradılar hemde 6 ay önce .gerçi hilal hanım bi tek burun yapmıyor ki aklınıza ne geliyorsa bütün estetikleri yapıyor hiç iptal yok demekki dediğiniz gibi.
9 yıllık sevgilimden ayrıldım onun değil hilal hanımın aramasını bekliyorum:-))
Bekliyelim olsun kendimiz için birşeyler yapmak kadar güzel birşey yok bu hayatta

Bi tanığımı tetkitlerden sonra 1 hafta içinde aradılar hemde 6 ay önce .gerçi hilal hanım bi tek burun yapmıyor ki aklınıza ne geliyorsa bütün estetikleri yapıyor hiç iptal yok demekki dediğiniz gibi.
9 yıllık sevgilimden ayrıldım onun değil hilal hanımın aramasını bekliyorum:-))
Bekliyelim olsun kendimiz için birşeyler yapmak kadar güzel birşey yok bu hayatta
Beklemek güzeldir beklenen güzelse’ye döndü artık olay inşallah aradıktan sonrası da bizim için güzel olur 🙏😂

Merhaba ben cuma günü muayene oldum. Bilgilerimi aldılar baş asistan sizi arayacak dediler ama henüz aramadı kimse. Ücret 7-8 Bin civarı dediler. Tetkikleri hangi aşamada yaptırdınız acaba ?

Merhaba ben cuma günü muayene oldum. Bilgilerimi aldılar baş asistan sizi arayacak dediler ama henüz aramadı kimse. Ücret 7-8 Bin civarı dediler. Tetkikleri hangi aşamada yaptırdınız acaba ?
Merhaba 🤍 Tetkikleri muayene olduğum gün istediler ama 2 ay oldu haber yok aldığım duyuma göre asistan ameliyatları uzmanlara göre az olduğu için yavaş ilerliyormuş. Ve tahminimce piyasaya göre uygun olduğu için fiyat iptal eden de olmuyordur

Merhaba
Bende sizin gibi aranmayı beklemekteyim.
Sizden ricam baş asistan hilal güneş sizi aradığında hangi gün hangi saatte nereye cağıracak buradan paylaşırmısınız.ondaki numaram değişti ve kendisine hiç bir türlü ulaşamıyorum.
Bir şekilde numaramı iletmem gerek:(

Muayene olduğum gün sadece burnumun fotoğraflarını çektiler başka bir şey yapmadılar bana. Ben baş asistanla görüştükten sonra tetkik istiyorlar sanmıştım :( Bana haftaya gel desek ameliyata gelir misin gibi sorular da sordular ama hala arayan soran yok. Tetkikler yapılmadan da yarın gel ameliyata demezler diye düşünüyorum :D

Slm..Bekleyen kişi sayısı bildiğimiz tabi 3 e çıktı.Banada 2 ay olacak bu kadar süreceğii düşünmemiştim:KK43:
Bana haftaya gel desek gelir misin diye sordular ben de hızlı sıra gelecek sandım. kalıcı ojelerimi hemen çıkarttırayım ameliyat öncesi sorun olmasın diye düşünmüştüm. Bu kadar uzun sürüyorsa biraz daha devam edeyim kalıcı ojelerimle :D

Bana haftaya gel desek gelir misin diye sordular ben de hızlı sıra gelecek sandım. kalıcı ojelerimi hemen çıkarttırayım ameliyat öncesi sorun olmasın diye düşünmüştüm. Bu kadar uzun sürüyorsa biraz daha devam edeyim kalıcı ojelerimle :KK70:
Bence cıkartmayın daha sırada biz varız:)ama bunların sağı soluda belli olmaz
Yada bizi komple unuttular
Valla şaştık kaldık ya

Ben nasıl ilerlediğini neler olduğunu hala anlayamadım tetkik yapıldı diye çok kafaya takmıştım telefonsuz odadan odaya gitmiyordum artık pes ettim tahminim mayıs haziran gibi geliyor artık bana çünkü 6 aydan daha kısa bekleyip ameliyat olana denk gelmedim bizi sadece avutup gönderdiler galiba ne yazık ki 🥲 Benim ilk görüştüğüm asistan fotoğraflarımı çekti tetkik istedi 2 gün sonra Hilal Hanım’la görüşebildim o da e nabızda kayıtlı tomografime baktı sadece sigara konusunda konuştuk şimdiden bırak demek isterim ama umut vermek gibi olur ne zaman çağıracağım belli değil 2-3 gün önceden ararım bir iptal eden olursa dedi herkes gibi ben de aciliyet bildirdim ama işler umduğumuz gibi gitmedi maalesef 🫠 Bilsem birkaç sene önceden para biriktirmeye başlayıp özelde olurdum kurtulurdum

Back