- 18 Kasım 2022
- 71
- 11
- 8
- 27
- Konu Sahibi chillhouse0
Gören duyan bilenler aranıyooorr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gören duyan bilenler aranıyooorr
yokmu daha arayan soranGören duyan bilenler aranıyooorr
Bankaların telefonunu bile açar oldum doktordur belki diyeyokmu daha arayan soran
fiyatlar yükseldiği için ameliyat iptal eden olmuyordur diye düşünüyorum kimi arasa tamam diyorlar sanırım bir de asistan olduğu için haftalık kendine özel ameliyat sayısı az olabilir 25 yıllık karamsar ben Polyana oldum artıkSizi arayan yok .benim umudum iyice tükendi.Kaç yaşıma geldim Hiç bir şeyi bukadar heyecanla beklediğimi hatırlamıyorum.
Beklemek güzeldir beklenen güzelse’ye döndü artık olay inşallah aradıktan sonrası da bizim için güzel olurBi tanığımı tetkitlerden sonra 1 hafta içinde aradılar hemde 6 ay önce .gerçi hilal hanım bi tek burun yapmıyor ki aklınıza ne geliyorsa bütün estetikleri yapıyor hiç iptal yok demekki dediğiniz gibi.
9 yıllık sevgilimden ayrıldım onun değil hilal hanımın aramasını bekliyorum)
Bekliyelim olsun kendimiz için birşeyler yapmak kadar güzel birşey yok bu hayatta
Nerede o günler keşke hemen bir konu açsam ameliyat oldum diye daha su bile içmedenİçimden bir ses ameliyat oldunuz diyor
Merhaba Tetkikleri muayene olduğum gün istediler ama 2 ay oldu haber yok aldığım duyuma göre asistan ameliyatları uzmanlara göre az olduğu için yavaş ilerliyormuş. Ve tahminimce piyasaya göre uygun olduğu için fiyat iptal eden de olmuyordurMerhaba ben cuma günü muayene oldum. Bilgilerimi aldılar baş asistan sizi arayacak dediler ama henüz aramadı kimse. Ücret 7-8 Bin civarı dediler. Tetkikleri hangi aşamada yaptırdınız acaba ?
MerhabaMerhaba ben cuma günü muayene oldum. Bilgilerimi aldılar baş asistan sizi arayacak dediler ama henüz aramadı kimse. Ücret 7-8 Bin civarı dediler. Tetkikleri hangi aşamada yaptırdınız acaba ?
Bana haftaya gel desek gelir misin diye sordular ben de hızlı sıra gelecek sandım. kalıcı ojelerimi hemen çıkarttırayım ameliyat öncesi sorun olmasın diye düşünmüştüm. Bu kadar uzun sürüyorsa biraz daha devam edeyim kalıcı ojelerimleSlm..Bekleyen kişi sayısı bildiğimiz tabi 3 e çıktı.Banada 2 ay olacak bu kadar süreceğii düşünmemiştim
Bence cıkartmayın daha sırada biz varız:)ama bunların sağı soluda belli olmazBana haftaya gel desek gelir misin diye sordular ben de hızlı sıra gelecek sandım. kalıcı ojelerimi hemen çıkarttırayım ameliyat öncesi sorun olmasın diye düşünmüştüm. Bu kadar uzun sürüyorsa biraz daha devam edeyim kalıcı ojelerimle
Ben de diyecektim yeni numarayı vermek için randevu al istersen hem görüşmüş olursun topluca yeni bir bilgiye ulaşırız diyePersembe günü gidecegim hastaneye bulucam o doktoru.hepinizi kurtarıcam kızlarr