- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- 198
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #2.221
Yok canim bitirdinKafiyesizsiir başka eksiğim var mı benm cnm kimseye hak gecmesin benm bildiğim yok ama
Amin canim insaAllah Rabbim yardımcısı olsunInsallah herşey yoluna girer Şafi ismiyle Rabbim yardımcınız olur
Canım ben okudum.Kafiyesizsiir için okumayanlar
Rainbow Peace
Cuel
Aventuss için okumayanlar
Umut_2019
Rainbow Peace
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
M mer_4260
Canım ben okudum.Kafiyesizsiir için okumayanlar
Rainbow Peace
Cuel
Umut_2019
Rainbow Peace
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
M mer_4260
Okumuştum canım Rabbim kabul eylesin inşRainbow Peace kuzum sende okumussundur
Okuyan herkesin ağzına sağlık bugünün hürmetine dualarimiz kabul olur insaAllah Rabbim ülkemizin içinde bulundugu bu zorlu süreçten tez vakitte kurtulmamızi nasip eder insaAllah Amin
Amin insaAllahOkumuştum canım Rabbim kabul eylesin inş
Allahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
“Ey kapıları açan Allah’ım, bize hayır kapılarını aç!”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
Rainbow Peace Funda duası;
Duam; Ülkemi bi virüsten bir an once kurtulmasi ramazandan once camilerin açılması ve teravih namazlarina camilere gidilebilmesisonrasında ise cıkmış olduğum evlilik yolunda bana kolaylıklar nasip et Rabbim. Mutlu huzurlu sağlıklı bol bereketli bir yuvam olsun hergunumuz birbirinden güzel geçsin InsaAlalh ve bütün törenleri mi hazirlik aşamasını, nisan ,kina düğünümü içimize sindir en güzellerinden nasip et Allahım. Anneme babama kardeşlerime sevdiklerime ülkeme saglik ver, dua edenlerin duasini da kabul eyle Allahim
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
Rainbow Peace
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
ftemiz
M mer_4260
Tamam canimCnm benim okumadığım herkesi okuyorum hemen
okudum canım Allah kabul etsin inşallah.Allahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
Duam; Ülkemi bi virüsten bir an once kurtulmasi ramazandan once camilerin açılması ve teravih namazlarina camilere gidilebilmesisonrasında ise cıkmış olduğum evlilik yolunda bana kolaylıklar nasip et Rabbim. Mutlu huzurlu sağlıklı bol bereketli bir yuvam olsun hergunumuz birbirinden güzel geçsin InsaAlalh ve bütün törenleri mi hazirlik aşamasını, nisan ,kina düğünümü içimize sindir en güzellerinden nasip et Allahım. Anneme babama kardeşlerime sevdiklerime ülkeme saglik ver, dua edenlerin duasini da kabul eyle Allahim
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
Rainbow Peace
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
ftemiz
M mer_4260
Amin canim inşaAllah ❤okudum canım Allah kabul etsin inşallah.
Amin canim inşaAllah ❤Funda ve Selen için okudum. Rabbim tez zamanda kabul etsin INŞAALLAH
Cnm senin içinde aventus içinde okudum Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsınKafiyesizsiir için okumayanlar
Rainbow Peace
Cuel
Umut_2019
Rainbow Peace
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
M mer_4260
Allahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
Rainbow Peace
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
ftemiz
M mer_4260
Amin canim benim Allah razi olsun ❤Cnm senin içinde aventus içinde okudum Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?