- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.108
- 128
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #2.201
benim okumadigim var miİHLAS SURESI
NOT :ESKI DUADIR
yalutserkan @casual woman ayseMsb
Kızlar sizin ihlas suresi duaniz tamamlandi Merve arkadaşımız okudu Allah kabul etsin InşaAllah ❤
Yok kuzumbenim okumadigim var mi
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahAllahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
“Ey kapıları açan Allah’ım, bize hayır kapılarını aç!”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
Aventuss duası;
Ismi: Selen
Allah şu günlerde affedilmeyen tek günahımızı bırakmasın.
Çektiğim bu yarım kalıslar , hep
tamamlanamamalar son bulsun insallah.Kalbimdekileri gönlüme nail eyle Rabbim,
Kalbimdeki kişiyi hakkımda hayırlı eyle, o sekilde karsıma cıksın yeniden. Mutlu yuva kurmamı nasip eyle Rabbim
Hayatta ailemizle huzur bulmayı nasip etsin Allah, bana ve burdaki duama amin diyen arkadaslarıma.
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
@casual woman
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
ftemiz
M mer_4260
Amin canimOkudum canım Allah kabul etsin inşallah
I ilginchakkatenn arkadaşımızın dedesi yoğun bakımda bilincinin açılması ve ameliyatının güzel geçip yoğun bakımdan çıkması için bir fatiha okur musunuz canlar
Hepinizden Allah razı olsun.Rabbim dualarımızı kabul eylesin, gönlünüze göre versin herşeyii allahım
Umut_2019 ftemiz B Bademmm388
@Tospaagtd @casual womanLuniss
H M Aventuss byebyeblackbird M mer_4260
Allahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
“Ey kapıları açan Allah’ım, bize hayır kapılarını aç!”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
Aventuss duası;
Ismi: Selen
Allah şu günlerde affedilmeyen tek günahımızı bırakmasın.
Çektiğim bu yarım kalıslar , hep
tamamlanamamalar son bulsun insallah.Kalbimdekileri gönlüme nail eyle Rabbim,
Kalbimdeki kişiyi hakkımda hayırlı eyle, o sekilde karsıma cıksın yeniden. Mutlu yuva kurmamı nasip eyle Rabbim
Hayatta ailemizle huzur bulmayı nasip etsin Allah, bana ve burdaki duama amin diyen arkadaslarıma.
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
@casual woman
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
ftemiz
M mer_4260
Amin canim ❤Okudum canm Rabbim kabul etsin inşAllah
Amin canim ❤Okudum Allah kabul etsin
Kuzum bilinci kapalı yarın doktorla konuşmaya gidicem bakalımm hayırlı haberler alırız insallah
InsaAllah bir an önce bilinci açılır doktor hayırlı haberler verir canim dualarimiz dedenleKuzum bilinci kapalı yarın doktorla konuşmaya gidicem bakalımm hayırlı haberler alırız insallah
Insallah herşey yoluna girer Şafi ismiyle Rabbim yardımcınız olurInsaAllah bir an önce bilinci açılır doktor hayırlı haberler verir canim dualarimiz dedenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?