- 20 Ağustos 2019
- 3.126
- 7.303
- 108
- 39
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #2.181
Fetih suresi okudum kuzum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzına sağlık kuzum ❤Fetih suresi okudum kuzum.
Amin kuzum hastalıklardan kurtulmamiza vesile olsun INŞAALLAHAğzına sağlık kuzum ❤
@casual woman kuzum sende okumussundur~Fetih suresi listesi~
Kafiyesizsiir * Mine OKUDU
H M *Hatice OKUDU
B Bademmm388 * Fatoş OKUDU
Umut_2019 *Sahire Gökçe OKUDU
@casual woman *Funda
ftemiz * Fadime OKUDU
M mer_4260 *Merve OKUDU
Luluuu94 (Ya Fettah) * Oya 500 OKUDU Luniss (Ya Fettah ) *Elçin 200 OKUDU
Amin canim benim InsaAllah ❤Amin kuzum hastalıklardan kurtulmamiza vesile olsun INŞAALLAH
Amin Amin Amin@casual woman kuzum sende okumussundur
Okuyan herkesin ağzına sağlık bugünün hürmetine dualarimiz kabul olur insaAllah Rabbim ülkemizin içinde bulundugu bu zorlu süreçten tez vakitte kurtulmamızi nasip eder insaAllah Amin
Amin amin inşallah@casual woman kuzum sende okumussundur
Okuyan herkesin ağzına sağlık bugünün hürmetine dualarimiz kabul olur insaAllah Rabbim ülkemizin içinde bulundugu bu zorlu süreçten tez vakitte kurtulmamızi nasip eder insaAllah Amin
Canım bir şey soracaktım. Sana Turkiyede Oya diyorlarmış ya. Isminin anlamı Türkçedeki Oya ile aynı mıAmin amin inşallah
Amin canim benim insaAllah ❤Minecim okudum niyetine. Bu kandil gününde Allah herkesn dualarını kabul etsin insallah . Kalplerimize huzur nasip etsin
Yok canım alakası bile yokCanım bir şey soracaktım. Sana Turkiyede Oya diyorlarmış ya. Isminin anlamı Türkçedeki Oya ile aynı mı
Okudum dün kuzum yazdim okudum diye z
Tamam canısı gözümden kaçmış Allah razi olsun ❤Okudum dün kuzum yazdim okudum diye z