- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.385
- 598
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #2.141
Kuzum bir tane diye düşündümOlur okuruz insallah kac tane fetih olursacuzüm yok suan zaten
Tamam ben okudum simdi insallah sayarsin tatlim :)ulkemi ve burdaki dua arkadaslarim niyetine insallahKuzum bir tane diye düşündüm
Tamam tatlımTamam ben okudum simdi insallah sayarsin tatlim :)ulkemi ve burdaki dua arkadaslarim niyetine insallah
Okudum YA ŞAFİ ismiyle Rabbim tez zamanda kabul etsin INŞAALLAH.I ilginchakkatenn arkadaşımızın dedesi yoğun bakımda bilincinin açılması ve ameliyatının güzel geçip yoğun bakımdan çıkması için bir fatiha okur musunuz canlar
Umut_2019 ftemiz B Bademmm388
@Tospaagtd @casual womanLuniss
H M Aventuss byebyeblackbird M mer_4260
Dedenin ismi Yüksel kizlar yazmayı unutmuştum okuyan herkesten Allah razi olsun ❤I ilginchakkatenn arkadaşımızın dedesi yoğun bakımda bilincinin açılması ve ameliyatının güzel geçip yoğun bakımdan çıkması için bir fatiha okur musunuz canlar
Allah razi olsun canim benim ❤Okudum YA ŞAFİ ismiyle Rabbim tez zamanda kabul etsin INŞAALLAH.
Okudum Allah şifa versin inşallahI ilginchakkatenn arkadaşımızın dedesi yoğun bakımda bilincinin açılması ve ameliyatının güzel geçip yoğun bakımdan çıkması için bir fatiha okur musunuz canlar
Amin canim Allah razı olsunOkudum Allah şifa versin inşallah
Allah razi olsun canim
Amin Amin canim Allah razı olsun ❤Fetih suresini okudum, Rabbim kabul etsin inşallah, şu mübarek günler hürmetine tez zamanda şu hastalığı yok etsin. Ülkemize huzur, sağlık, sıhhat ve barış dolu günler gelsin inşallah. tüm dünyada da yok olsun, bitsin biran önce, herkes de rahat bir nefes alsın.
OkudumcanımCanlar akşama kadar okuyalım akşam yeni arkadaşımıza geçelim insaAllah
Kafiyesizsiir için okumayanlar
H M
Luluuu94
Aventuss
@casual woman
Cuel
Luniss
M mer_4260
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?