- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #2.101
Kafiyesizsiir cnm oya arkadaşımız içinde okudum yazmıştım çıkmamış Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum canım Allah kabul etsin inşallah.
Ha tamam kuzum gözümden kaçmış yazdığın için sagolHm için okumustum ben canım yazdım diye anımsıyorum
Canım kaç tane okuyacağızKızlar yarın Kandil ve Kandil de toplu niyet olarak Fetih suresi okuyacağız hem niyetlerimizin kabulu icin hem de ulkemizin içinde bulundugu durum için Fetih suresi listemize katilacagini düşündüğüm kişileri etiketliyorum sizde katılmak isterseniz yarın sabaha kadar bildirim yapın lütfen Rabbim şimdiden dualarimizi kabul buyursun insaAllah
TOPLU NIYET FETİH SÜRESİ LISTEMIZ
Kafiyesizsiir *Mine*
Umut_2019 *Sahire Gökçe *
H M *Hatice*
@casual woman *Funda*
B Bademmm388 *Fatoş*
Luluuu94 *Oya*
Başka katılmak isteyen veyahut listeden çıkmak isteyen lütfen yarın sabaha kadar bildirim yapsın
Bir tane diye düşündüm kuzum ama olmadi birlikte karar verelim kişi başı kac tane okuyacagimiza❤hepimiz bir görüş belirtelim sayıyla ilgiliCanım kaç tane okuyacağız
Amin canim benim ❤Allah kabul eder insallah
Canim nacizane önerim. 1 Fetih ve ilk ayetini 9999 adetin sayısını bölelim.Bir tane diye düşündüm kuzum ama olmadi birlikte karar verelim kişi başı kac tane okuyacagimiza❤hepimiz bir görüş belirtelim sayıyla ilgili
Olur kuzum ama kandile ozel okuyup bitirelim kişi başına 2000 sayı düşse bir günde biter benceCanim nacizane önerim. 1 Fetih ve ilk ayetini 9999 adetin sayısını bölelim.
Doğru kuzum risk almayalım sadece 1 Fetih iyi olur.Olur kuzum ama kandile ozel okuyup bitirelim kişi başına 2000 sayı düşse bir günde biter bence
Kuzum olmadı 1000 Fetih suresi ilk ayeti okuruz o sayıyı aramızda bolusuruz oyle de olabilirDoğru kuzum risk almayalım sadece 1 Fetih iyi olur.
Çok iyi düşünmüşün canım Allah razı olsunKızlar yarın Kandil ve Kandil de toplu niyet olarak Fetih suresi okuyacağız hem niyetlerimizin kabulu icin hem de ulkemizin içinde bulundugu durum için Fetih suresi listemize katilacagini düşündüğüm kişileri etiketliyorum sizde katılmak isterseniz yarın sabaha kadar bildirim yapın lütfen Rabbim şimdiden dualarimizi kabul buyursun insaAllah
TOPLU NIYET FETİH SÜRESİ LISTEMIZ
Kafiyesizsiir *Mine*
Umut_2019 *Sahire Gökçe *
H M *Hatice*
@casual woman *Funda*
B Bademmm388 *Fatoş*
Luluuu94 *Oya*
Başka katılmak isteyen veyahut listeden çıkmak isteyen lütfen yarın sabaha kadar bildirim yapsın