- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #18.761
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendim için okudum Okuyan herkesten Allah razı olsunDuamız;
Ya Ganiyy 1060 herkes dua sahibi için 117 tane dua sahibi kendi için 124 tane okuyacak
R rainyy duası ;
Benim duam Allahim dualarimi kabul et. Sikintilarimi gider. Bana dua okuyan arkadaslarimin dualarini kabul et
kunfeyekun__ okudu
Aktif Lora
️ R rainyy okudu
YagmurSendeanlarsn okudu
Jane Eyre okudu
B bursakesta okudu
S simge_ okudu
Rezzene
Sukufezar_ okudu
Okudum bende. Allah kabul etsinDuamız;
Ya Ganiyy 1060 herkes dua sahibi için 117 tane dua sahibi kendi için 124 tane okuyacak
YagmurSendeanlarsn duası ;
Allahümme Salli ala seyyidina muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed
Rabbim yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn Allahümme Salli ala seyyidina muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed
kunfeyekun__
Aktif Lora
R rainyy
️ YagmurSendeanlarsn
Jane Eyre
B bursakesta
S simge_
Rezzene
Sukufezar_
Okudum Allah kabul etsin inşallah
Aminnnn Allah celle celaluhu okuyanlardan ve senden razı olsun canım aminnnnkunfeyekun__ duan bitti Allah kabul etsin
Jane Eyre icin okudum. Allah duasini kabul etsin. AminDuamız;
Jane Eyre duası;
Allahım benim ve ailemin gönlündeki bütün sıkıntılar afiyetle geçsin sen bizi kötülerin şerrinden koru, hayırla afiyetle gönlümdeki iş nasip olsun. Her işim rast gitsin, imtihanımız küçük olsun. Amin
kunfeyekun__
Aktif Lora
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
️ Jane Eyre
B bursakesta
S simge_
Rezzene
Sukufezar_
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallahDuamız;
Jane Eyre duası;
Allahım benim ve ailemin gönlündeki bütün sıkıntılar afiyetle geçsin sen bizi kötülerin şerrinden koru, hayırla afiyetle gönlümdeki iş nasip olsun. Her işim rast gitsin, imtihanımız küçük olsun. Amin
kunfeyekun__
Aktif Lora
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
️ Jane Eyre
B bursakesta
S simge_
Rezzene
Sukufezar_
Okudum,Allah kabul etsinDuamız;
Jane Eyre duası;
kunfeyekun__
Aktif Lora
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
️ Jane Eyre
B bursakesta
S simge_
Rezzene
Sukufezar_
Okudum Allah kabul etsin inşallahDuamız;
Jane Eyre duası;
kunfeyekun__
Aktif Lora
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
️ Jane Eyre
B bursakesta
S simge_
Rezzene
Sukufezar_
Jane Eyre için okudum Rabbim kabul etsin aminnnn Sukufezar_Duamız;
Jane Eyre duası;
kunfeyekun__
Aktif Lora
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
️ Jane Eyre
B bursakesta
S simge_
Rezzene
Sukufezar_