- 25 Mart 2014
- 1.481
- 2.342
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #18.641
Sukufezar_ için okudum Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Bu okuma biTsin Sukufezar_ arkadaş sizi ekler. Seçtiğimiz duayi sırasıyla birbirimize okuyoruzArkadaşlar nasıl okuyorsunuz bende katılmak istiyorum size
Aminnnn canım Allah razı olsun senden ve okuyanlardankunfeyekun__ duan bitti Allah kabul etsin
R rainyy için okudum Rabbim kabul etsin aminnnn Sukufezar_Duamız;
Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn. Duanın Türkçe meali, "Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Şüphesiz ben kendine zulmedenlerden oldum." Herkes bu duayı dua sahibi adına 100 tane okuyacaktır abdest şartı vardır abdest sorunu olan arkadaşlar başka zaman okuyacaklar
R rainyy duası ;
Benim duam Allahim dualarimi kabul et. Sikintilarimi gider. Bana dua okuyan arkadaslarimin dualarini kabul et
Aktif Lora
O olacakinan
kunfeyekun__
Sukufezar_
B bursakesta (sonra okuyacak)
R rainyy ️
Rezzene
okudum Allah kabul etsinDuamız;
Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn. Duanın Türkçe meali, "Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Şüphesiz ben kendine zulmedenlerden oldum." Herkes bu duayı dua sahibi adına 100 tane okuyacaktır abdest şartı vardır abdest sorunu olan arkadaşlar başka zaman okuyacaklar
R rainyy duası ;
Benim duam Allahim dualarimi kabul et. Sikintilarimi gider. Bana dua okuyan arkadaslarimin dualarini kabul et
Aktif Lora
O olacakinan
kunfeyekun__ okudu
Sukufezar_
B bursakesta (sonra okuyacak)
R rainyy ️
Rezzene si
O olacakinan okudun mu?️ O olacakinan için okumayanlar
O olacakinan
️ B bursakesta için okumayanlar
O olacakinan
B bursakesta (Sonra okuyacak)