- 23 Mayıs 2020
- 7.858
- 17.240
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #18.301
3 ve 4 Canim 1ve 2 yıl nefes okumuştuPiXiEE canım ben 1 ve 2 den mi 3 ve 4 ten mi baslicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ve 4 Canim 1ve 2 yıl nefes okumuştuPiXiEE canım ben 1 ve 2 den mi 3 ve 4 ten mi baslicam
Olur canım iyi düşünmüşsün hak kalmasınTeach_Mavi ve ShiningLife kızlar Nefes0858 arkadaşımız sizler için okumuştu ama listeye devam edemeyeceği için çıktı onun yerine i p e k arkadaşımız geldi sizler isterseniz nefes arkadaşımız için okuyun hak kalmasin
Niyetini sizlere karışıklık olmasın diye özelden atarım isterseniz
Tabikide canım kesinlikle haksızlık olmasın arkadaşımızın niyetini bana özelden atarsan okuduktan sonra bilgilendiririm seniTeach_Mavi ve ShiningLife kızlar Nefes0858 arkadaşımız sizler için okumuştu ama listeye devam edemeyeceği için çıktı onun yerine i p e k arkadaşımız geldi sizler isterseniz nefes arkadaşımız için okuyun hak kalmasin
Teach_Mavi ve ShiningLife kızlar Nefes0858 arkadaşımız sizler için okumuştu ama listeye devam edemeyeceği için çıktı onun yerine i p e k arkadaşımız geldi sizler isterseniz nefes arkadaşımız için okuyun hak kalmasin
Olur canım iyi düşünmüşsün hak kalmasın
Kızlar Allah razı olsun sizlerden güzel düşünceniz için benim hakkım helal olsun okumasanızda olur bana ve bebeğime dua edin yeter bize hepinizin dualarında olmak isterim 2 gündür hastanede yatıyorum hayırlısı inşallah dualarınızı esirgemeyin dua arkadaşlarımTabikide canım kesinlikle haksızlık olmasın arkadaşımızın niyetini bana özelden atarsan okuduktan sonra bilgilendiririm seni
Canım inşallah iyi olursunuz Rabbim ya Şafi ismiyle sifa eylesin ikinize deKızlar Allah razı olsun sizlerden güzel düşünceniz için benim hakkım helal olsun okumasanızda olur bana ve bebeğime dua edin yeter bize hepinizin dualarında olmak isterim 2 gündür hastanede yatıyorum hayırlısı inşallah dualarınızı esirgemeyin dua arkadaşlarım
Canım benim çok geçmiş olsun ne durumdasınız şu an iyi misinz Rabbim bu mübarek günlerde evladını inşallah sana bağışlasınKızlar Allah razı olsun sizlerden güzel düşünceniz için benim hakkım helal olsun okumasanızda olur bana ve bebeğime dua edin yeter bize hepinizin dualarında olmak isterim 2 gündür hastanede yatıyorum hayırlısı inşallah dualarınızı esirgemeyin dua arkadaşlarım
Allahım sizlere bağışlasın bebeğinizi dualarım sizinle Niyetinizi de aldım okudum Rabbim kabul etsinKızlar Allah razı olsun sizlerden güzel düşünceniz için benim hakkım helal olsun okumasanızda olur bana ve bebeğime dua edin yeter bize hepinizin dualarında olmak isterim 2 gündür hastanede yatıyorum hayırlısı inşallah dualarınızı esirgemeyin dua arkadaşlarım
Canım inşallah iyi olursunuz Rabbim ya Şafi ismiyle sifa eylesin ikinize de
Canım benim çok geçmiş olsun ne durumdasınız şu an iyi misinz Rabbim bu mübarek günlerde evladını inşallah sana bağışlasın
Teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun daha iyiyiz çok şükür takipteyiz Allahın izniyle sağlıkla kucağıma alıcam yavrumu inşallahAllahım sizlere bağışlasın bebeğinizi dualarım sizinle Niyetinizi de aldım okudum Rabbim kabul etsin
Sağ Salim bebeğinize kavuşun inşallah rabbim şifa versinKızlar Allah razı olsun sizlerden güzel düşünceniz için benim hakkım helal olsun okumasanızda olur bana ve bebeğime dua edin yeter bize hepinizin dualarında olmak isterim 2 gündür hastanede yatıyorum hayırlısı inşallah dualarınızı esirgemeyin dua arkadaşlarım
Canım çokk çok geçmiş olsun.sağ salim yavrunu kucağına alırsın inşallah ikinizde sağlıkla olun niyetine okudum Allahım kabul etsin inşallahKızlar Allah razı olsun sizlerden güzel düşünceniz için benim hakkım helal olsun okumasanızda olur bana ve bebeğime dua edin yeter bize hepinizin dualarında olmak isterim 2 gündür hastanede yatıyorum hayırlısı inşallah dualarınızı esirgemeyin dua arkadaşlarım
3 ve 4. Arkadaşlara okundu3 - duayamuhtaciz niyeti için okumayanlar – 31 Mart Perşembe
Aktif Lora / AYŞE
@kadriye kızı Gülçin
Asiltutku annesi / NESİBE
@Calcifer / nick ile
ada_elif / ZEHRA NUR
M Mavi Menekse / ÖZNUR
nursevdi / NURSEVEN
PiXiEE / FİLİZ
@hersey_dua_ile
@Saliha40 / SALİHA
PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti
OraEtLabora
@IcimdekiSonsuzDeniz / nick ile
@D u t / ÖZGE
@ohbb-kaplan / HANİFE
nursevdi / NURSEVEN
V Vavin / nick ile
@Tosun Pasa / MERVE
@Taze fasulye / ZEYNEP
@papatyalikizz / nick ile
i p e k
5 528mucizemmm / TUĞÇE
@Kendikendine / FATMA
@SUHAN
hayalleriolankiz (NİYET BİLDİRECEK)
4 - @Btlaydnz23 / DEMET niyeti için okumayanlar;
Aktif Lora / AYŞE
@kadriye kızı Gülçin
Asiltutku annesi / NESİBE
@Calcifer / nick ile
ada_elif / ZEHRA NUR
M Mavi Menekse / ÖZNUR
nursevdi / NURSEVEN
PiXiEE / FİLİZ
@hersey_dua_ile
@Saliha40 / SALİHA
PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti
OraEtLabora
@IcimdekiSonsuzDeniz / nick ile
@D u t / ÖZGE
@ohbb-kaplan / HANİFE
nursevdi / NURSEVEN
V Vavin / nick ile
@Tosun Pasa / MERVE
@Taze fasulye / ZEYNEP
@papatyalikizz / nick ile
i p e k
5 528mucizemmm / TUĞÇE
@Kendikendine / FATMA
@SUHAN
Butimar-
hayalleriolankiz
Sağ Salim bebeğinize kavuşun inşallah rabbim şifa versin
Teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallahCanım çokk çok geçmiş olsun.sağ salim yavrunu kucağına alırsın inşallah ikinizde sağlıkla olun niyetine okudum Allahım kabul etsin inşallah
Ben ShiningLife için okudumkızlar yanlış yazmış olabilirim okuyanlar okudum yazabilir mi ?
1 - Teach_Mavi / MERYEM için okumayanlar - 30 Mart Çarşamba
Aktif Lora / AYŞE
5 528mucizemmm / TUĞÇE
2 - ShiningLife / GAMZE için okumayanlar - 30 Mart Çarşamba
OraEtLabora
V Vavin / nick ile