- 18 Ocak 2018
- 2.747
- 7.134
- 32
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.721
Merve için de okudum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merve için okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarınıOKUNAN DUA : 1000 İHLAS SURESİ
KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI : KİŞİ BAŞI HERKES 66 TANE OKUYACAK YALNIZCA DUA SAHİBİ 76 TANE OKUYACAK
DUA OKUNACAK KİŞİ: MERVE
OKUMADA SON GÜN:CUMA SABAHI
M mer_4260 duasi;
Celal kızı Merve
Rabbım ıcınde bulunduğumuz sıkıntılı durumlardan bizi feraha cıkar. Evlerımıze saglık sıhhat ver tum musluman kardeslerımı de koru. Anneme babama esime kardeslerıme cocuklarıma ve tum sevdiklerime huzur mutluluk nasip et. Bir ay sonra gırecegım sınavda bana yardım et sınavı hakkıyla gecmeyı nasip et. Borçlarımızı odeme kolaylıgı ver amin.
B Bademmm388
byebyeblackbird
Luniss
Kafiyesizsiir
Luluuu94
Namaria
Umut_2019
ftemiz
Cuel
Rainbow Peace
M mer_4260
yalutserkan
ayseMsb
H M
15yusra11
Yaa ayşe sen cok yaşa emiftemiz e okumamisim
sen de tatli arkadasimYaa ayşe sen cok yaşa emi
Evet canısı önceden okumadigin iki kişi var ftemiz ve umut onları unutuyorsun yeni arkadaşlara okuyorsun hepftemiz e okumamisim
Allah’ım! Fayda vermeyen ilimden, katına yükselmeyen (kabul olunmayan) amelden, huzur bulmayan kalpten ve kulak verilmeyen duâdan Sana sığınırız. Ey Hay ve Kayyum olan! Sadece Senden yardım isteriz; Tülay kardeşimin Hayatını düzelt, gözünü açıp kapayıncaya kadar bile onu nefsiyle baş başa bırakma.Günahlarını affet. Tülay kuluna tâkdir ettiğin her şeyin sonunun hayır olmasını senden, senin merhâmetinden dilerim. Ey merhâmet edenlerin en merhametlisi katından Tülay kardeşimize ve isteyen bütün Kullarına hayırlı Salih ve Saliha kullarından olan bir evlat nasip et. EŞİYLE mutlu afiyetli bereketli hayırlı bir ömür yaşat. Borçlarına ödeme kolaylığı ver kimselere muhtaç olmadan borçlarını bitirmeyi nasip et. Duasına amin diyenlerin de bütün dualarını kabul et Amin.!!
Merve kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallahUmut_2019 okumayanlar
ayseMsb
ftemiz okumayanlar
Rainbow Peace
ayseMsb
Cuel için okumayanlar
Rainbow Peace
Rainbow Peace icin okumayanlar
M mer_4260
Rainbow Peace
M mer_4260 okumayanlar
Rainbow Peace
M mer_4260
yalutserkan
Tamam canimCanım ben yine akşam okurum abdestli olarak. Is yerindeyim şimdi.
Namaria için okudumNamaria okumayanlar(66 tane okunacak )
B Bademmm388
byebyeblackbird
Umut_2019
Cuel
Rainbow Peace
ayseMsb