- 23 Mayıs 2020
- 7.845
- 17.154
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #16.421
ADAŞIZFiliz canım adım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ADAŞIZFiliz canım adım.
Çok sevindim canım darısı Tüm çabalayan arkadaslarımıza ınsallahArkadaşlar hamıle oldugumu ogrenmıstım gecen haftalarda fakat daha bebek olusmadıgı için söyleyememiştim bugun kalp atısını dunduk cok sukur inanın ılk aklıma sızler geldınız dualarınız Allah razı olsun Rabbım sızlerede nasıp etsın inşallah dua grubunu olustıran katılan arkadaslarım hepınızden allah razı olsun dualarınız hayırlısı ıle kabul etsin rabbim inşallah cok tesekkurler
ANİN AMİN CANIM COK TESEKKURLER DUALARIM SIZINLE RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASINÇok sevindim canım darısı Tüm çabalayan arkadaslarımıza ınsallah
Cok tesekkür ederim canım ama yetıstıremem sanırım kımseyı mağdur etmek istemem teklifin için cok tesekkür ederimMorrmeneksee canım yeni listeye katılmak ister misin
senin nezhinde bir açıklama yapayım. herkes 12.000 tane okumayacak kızlar. bir kişiye 12.000 tane okuyacağız yani sayımız ne kadar çok olursa kişi başına düşecek olan okuma sayısı azalacakCok tesekkür ederim canım ama yetıstıremem sanırım kımseyı mağdur etmek istemem teklifin için cok tesekkür ederim
katiliyorumKIZLAR ALLAH KISMET EDERSE BU LİSTEMİZ 6 MART PAZAR GÜNÜ BİTECEK . YENİ DUA İÇİN HERKESE TOPLAM 12.000 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ZİKRİNİ ÇEKELİM DİYORUM. YİNE KAÇ KİŞİ OLURSAK ONA GÖRE BÖLÜŞTÜRÜRÜZ. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM ÖZELDEN NİYETLERİNİ YAZARSA YAVAŞTAN YENİ LİSTEYİ OLUŞTURMAYA BAŞLAYIM.
NOT: OKUYAMAYACAK, YETİŞTİREMEYECEK SONRADA LİSTEDEN ÇIKMA İHTİMALİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN LİSTEYE KATILMASIN
Butimar-
@begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Tospaagtd
@Btlaydnz23
@Nefes0858
@Umut_2019
@goah
@sunpineapple
@Sare6
@Bidar Sultan
nursevdi
@Vavin
@anabel lee
@begonvil1985
@agustos72
Morrmeneksee
PiXiEE
@Tosun Pasa
aypare ackerman
@SUHAN
@RedGirl
@Calcifer
@Ssevincli
@Kubraclnareymenmfthbyrktr
Aktif Lora
@Sareben
@Buralardutluuugdu
@Saliha40
@N u r
@rana20
Madammor
Cookiie
@Mabellee
@tiniminihaniim
@kavs-i kuzah
@ezgiisel
@Kipa2008
@Elfzehra
@hayalleriolankiz
@Assos32
@Sadelikherseydir
@humanbeings
@greyfurt
@hmtbssrra
@orjinal19
@LesaM
@HeLLaa
@ASSOSyal
@Ysf42
@Migim
@Busra 17
@Emma3
@Magnifiaque
@mormenekseeeee
@mormenekseee
@Onyilsonra_
@Amazing family
@cevizli tarcinli kek
@Zeynebim2020
@kizkizakiz
@Cemoos
@yorgun anneanne
@Birdiyetmeselesi
@Eda1996
@honeymilkkk
@mutlulukbenihicbirakma
@Mavi ayy
@ruhsuzcadi
@hapiness_123
@ohbb-kaplan
@SoLeiL12
@MssPARE
@Life light
@Merayyy
@kartanem2
@Denizinhikayesi
@ebra34
@Asimisa
@Hasretim30
@Maviay
@There is Hope
@bsra61
@sevimlican
@akimel
@pembeumutyildizi
@biscotti20
@yalutserkan
@mmmeyra
@HeLLaa
@coconatt
@bir mucizee
@yagmurdansonra
@Ada-anne
@BlueBerry4268
@Gunesinyuzu
@Ecemhasan35677
@ozo1907
@baloncuk13
@evhayalim
@therewillbeaday
@kavs-i kuzah
@in_cim
@Sohrab
@mavikelebek34
@Feminas
Hali
@oznurvarol
@Betulx
@Taze fasulye
niyetin aynı mı canım. sorun yoksa ismini de yazabilir misin ismimize niyetlenelimkatiliyorum
Rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza alınArkadaşlar hamıle oldugumu ogrenmıstım gecen haftalarda fakat daha bebek olusmadıgı için söyleyememiştim bugun kalp atısını dunduk cok sukur inanın ılk aklıma sızler geldınız dualarınız Allah razı olsun Rabbım sızlerede nasıp etsın inşallah dua grubunu olustıran katılan arkadaslarım hepınızden allah razı olsun dualarınız hayırlısı ıle kabul etsin rabbim inşallah cok tesekkurler
Katılamıyorum bu listeye malesef sınavlarım var . İnşallah döndükten sonraButimar- canım katılıyor musun yeni listeye
tamam canım inşallah çok iyi geçer sınavlarınKatılamıyorum bu listeye malesef sınavlarım var . İnşallah döndükten sonra
Allah razı olsun teşekkür ederimtamam canım inşallah çok iyi geçer sınavların
Allah razı olsun canım inşallah rabbım hepımızın dualarını kabul etsınRabbim analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza alın
Yeni listeye katılacak olan arkadaşlarım sakıncası yok ise isimlerinizi de yazar mısınız isimlerimiz ile niyetlenelim
Z zeynepmuratselo
@Btlaydnz23
Aktif Lora
Hali
@Life light
@Calcifer
@SUHAN
@Assos32
@Kipa2008
@Nefes0858
NİYETİNİ ÖZELDEN YAZABİLİR MİSİN CANIMElif ben.