Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Geride kaldım dedi listeden belki çıkarım dedi sonra bir üye yazdı geriden gelsen bile oku biz sana okuduk diye ki okuduk evet o yüzden geriden geliyor galiba🌺
Okumayacaksa kendi adımıza 1750 bir daha okuyalım..
Okuyamayan okuyamayan arkadaslar uyarin ki bize 70 bine tamamlandı sanmayalim... herkes kendi sayısını ona göre tamamlasin

Morrmeneksee Morrmeneksee niyetini okudum, Allah razı olsun, Allah hepimizin dualarını kabul etsin, Amin 🤲

Hanımlar sizlerden bir ricam olucak. Biliyorum zaten zamanınızı ayırıp niyetime zikir çekiyorsunuz ve hepinize çok çok teşekkür ediyorum inşAllah en kısa zamanda da dualarınız kabul olur . Daha önce de bir kaç kez söylemiştim ben üniversite sınavına hazırlanıyorum , şuan bir tıkanma süreci yaşıyorum inanın gecemi gündüzüme katıyorum ama şu sıralar emeğimin karşılığını alamıyorum bu beni çok yıpratıyor sizlerden ricam dualarınızda bana da yer vermeniz çalıştığımın karşılığını almam yüksek başarılar elde etmem için bana içinizden geldiği gibi dua etmeniz çünkü gerçekten şu çalışmanın üzerine daha fazla koyabiliceğim duadan başka bir şeyim yok​

Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizlerden 😇

Listenin tamamına 1750 adet kendi adıma 2000 adet okudum bitti. Allah hepimizin dualarını kabul etsiin PiXiEE PiXiEE canım bilgin olsun.Sanada emeklerin için teşekkür ederim🤲🏻💓

PAZAR GÜNÜN SİTEYE GİREMEYEBİLİRİM. O YÜZDEN ŞİMDİDEN PAYLAŞIYORUM

PiXiEE PiXiEE niyeti; 13 Şubat Pazar okunacak (1750 tane)
Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan salih kullarından nasip eyle yarabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, sağlıklı uzun bir ömür geçirmesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklı selim,vicdan sahibi, çalışkan bir insan olmasını nasip eyle yarabbim. Onu büyütme yolunda bana ve eşime sabır, sıhhat ve sağlık ver Allah’ım. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakma yarabbim. Amin.

PiXiEE PiXiEE komşusu

@Butimar-

begonvil1985 begonvil1985

@zeynepmuratselo

@Btlaydnz23

@Nefes0858

@Umut_2019

goah goah

sunpineapple sunpineapple

Sehrazat6 Sehrazat6

@Bidar Sultan

nursevdi nursevdi

V Vavin

A anabel lee

begonvil1985 begonvil1985

agustos72 agustos72

PiXiEE PiXiEE

Jawlensky Jawlensky

@aypare ackerman

@SUHAN

@RedGirl

C Calcifer

@Ssevincli

Aktif Lora Aktif Lora

Sareben Sareben

@Buralardutluuugdu

Saliha40 Saliha40

i p e k i p e k

@rana20

@Hogwartss

@zeynepmuratselo – eşi

M MaviMabellee

@BlueBerry4268

@kavs-i kuzah
Okudum, Allah Filiz kardeşimizin kızını vatanına, dinine, ailesine hayırlı evlat eylesin, Allah iyi insanlarla karşılaltırsın, iki dünyada da Filiz ve ailesine sıkıntı göstermesin, Allah hepimizin dualarını kabul etsin, Amin 🤲

X