Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM BİR KAÇ GÜNDÜR GİREMİYORDUM HESABIMA (CEZA YEMİŞİM DAHA ÖNCE YAZDIĞIM BİR İÇERİĞİ SİLDİĞİM İÇİNMİŞ) TEKRAR AYRI BİR HESAP AÇIP SİZLERİ BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM BU DA YASAK OLDUĞU İÇİN HEM CEZAM UZADI HEM O HESABIM KAPANDI TAMAMEN BENİM SİTEYİ TAM OLARAK KULLANMAYI BİLMEDİĞİMDEN KAYNAKLANDI . SİTEYLE BİR ŞEKİLDE KONUŞUP SİZLERE HABER VERMESİNİ RİCA ETTİM ONLARA DA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM İLGİLENDİKLERİ İÇİN . OKUDUM BİLDİRİMİ YAPAMASAM DA MESAJLARI TAKİP ETTİM VE OKUMAM GEREKEN ARKADAŞLARA OKUDUM DUALARINI ETTİM . BU AKSİLİKTEN DOLAYI HEPİNİZDEN TEKRARDAN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN🙏🏼

Z zeynepmuratselo 5 528mucizemmm @Btlaydnz23 Umut_2019 Umut_2019 Nefes0858 Nefes0858 için okudum dualarını ettim Allah dualarınızı tez vakitte kabul eylesin kızlar

PiXiEE PiXiEE bugünkü arkadaş için okuyamadım şehir dışındaydım yarınki arkadaşla birlikte tamamlıcam inşAllah

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM BİR KAÇ GÜNDÜR GİREMİYORDUM HESABIMA (CEZA YEMİŞİM DAHA ÖNCE YAZDIĞIM BİR İÇERİĞİ SİLDİĞİM İÇİNMİŞ) TEKRAR AYRI BİR HESAP AÇIP SİZLERİ BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM BU DA YASAK OLDUĞU İÇİN HEM CEZAM UZADI HEM O HESABIM KAPANDI TAMAMEN BENİM SİTEYİ TAM OLARAK KULLANMAYI BİLMEDİĞİMDEN KAYNAKLANDI . SİTEYLE BİR ŞEKİLDE KONUŞUP SİZLERE HABER VERMESİNİ RİCA ETTİM ONLARA DA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM İLGİLENDİKLERİ İÇİN . OKUDUM BİLDİRİMİ YAPAMASAM DA MESAJLARI TAKİP ETTİM VE OKUMAM GEREKEN ARKADAŞLARA OKUDUM DUALARINI ETTİM . BU AKSİLİKTEN DOLAYI HEPİNİZDEN TEKRARDAN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN🙏🏼

Z zeynepmuratselo 5 528mucizemmm @Btlaydnz23 Umut_2019 Umut_2019 Nefes0858 Nefes0858 için okudum dualarını ettim Allah dualarınızı tez vakitte kabul eylesin kızlar

PiXiEE PiXiEE bugünkü arkadaş için okuyamadım şehir dışındaydım yarınki arkadaşla birlikte tamamlıcam inşAllah

Canım cezalı olmana ragmen bize ulasmaya çalıştığın ve böyle düşünceli davrandigin için teşekkür ederim 🥰

🤲

Eklentiler

• 3a6a00b00435fd83d385eea6dd98cae8.jpg
    3a6a00b00435fd83d385eea6dd98cae8.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 9
PiXiEE PiXiEE canım benım ılerıye donuk herkesın nıyetını paylasmıssın kı en son kıme okudugumda bulamıyorum sayfa o kadar dolu karısık kı canım ılk basta daha ıyıydı bu kadar karısmıyordu ılerden okuyan okusun sonucta lıste var kısılerın adı yazıyor zamanı gelınce okudum dıcek bunda zor bırsey yok ilh kural gıbı olsun lutfen canım

goah goah niyeti; 3 Şubat Perşembe okunacak (1750 tane)
Muhakkak ki Rabbim her türlü yaratma şeklini bilir ,O yaratandır ve yoktan var edendir.'Rabbim sen ol dersin olur,sağlık, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eyle .. Benim gibi evladına kavuşmayı isteyen herkese de nasip eyle , Evime huzur neşe sağlık ,bereket nasip eyle .. Burda ki tüm arkadaşlarımın kalbinde ki niyetleri sen kabul eyle Allah'ım
PiXiEE PiXiEE komşusu

Butimar- Butimar-

begonvil1985 begonvil1985

Z zeynepmuratselo

@Btlaydnz23

Nefes0858 Nefes0858

Umut_2019 Umut_2019

goah goah

sunpineapple sunpineapple

Sehrazat6 Sehrazat6

@Bidar Sultan

nursevdi nursevdi

V Vavin

A anabel lee

begonvil1985 begonvil1985

agustos72 agustos72

Morrmeneksee Morrmeneksee

PiXiEE PiXiEE

Jawlensky Jawlensky

aypare ackerman aypare ackerman

SUHAN SUHAN

RedGirl RedGirl

C Calcifer

Eymen-in Clnar-in Annesi Eymen-in Clnar-in Annesi

Aktif Lora Aktif Lora

Sareben Sareben

Migrenben Migrenben

Saliha40 Saliha40

i p e k i p e k

R rana20

Cookiie Cookiie

Z zeynepmuratselo – eşi

BlueBerry4268 BlueBerry4268

kavs-i kuzah kavs-i kuzah

PiXiEE PiXiEE canım benım ılerıye donuk herkesın nıyetını paylasmıssın kı en son kıme okudugumda bulamıyorum sayfa o kadar dolu karısık kı canım ılk basta daha ıyıydı bu kadar karısmıyordu ılerden okuyan okusun sonucta lıste var kısılerın adı yazıyor zamanı gelınce okudum dıcek bunda zor bırsey yok ilh kural gıbı olsun lutfen canım
canım karışıklık oluyor evet haklısın o karışıklığın önüne geçmek için günlük sırası gelen arkadaşı sabahları paylaşıyorum yine de karışıklık oluyor mu ? dün genel listeyipaylşmıştım tekrar paylaşmıcam öncen giden arkadaşlar ekran görüntüsü alıyorlar. Bu günden itibaren günlük paylaşım yapıcam o şekilde olur mu canım ?

canım karışıklık oluyor evet haklısın o karışıklığın önüne geçmek için günlük sırası gelen arkadaşı sabahları paylaşıyorum yine de karışıklık oluyor mu ? dün genel listeyipaylşmıştım tekrar paylaşmıcam öncen giden arkadaşlar ekran görüntüsü alıyorlar. Bu günden itibaren günlük paylaşım yapıcam o şekilde olur mu canım ?
canım genel lıste paylasma kımın sırası geldı ıse onu paylaş canım benım

KIZLAR LÜTFEN OKUMALARI HIZLANDIRALIM DUALAR FAZLA BEKLEMESİN

Z zeynepmuratselo için okumayanlar; 29 Ocak Cumartesi (1750 tane)
Sareben Sareben

5 528mucizemmm için okumayanlar; 30 Ocak Pazar (1750 tane)

Sareben Sareben

@Btlaydnz23 için okumayanlar; 31 Ocak Pazartesi (1750 tane)
@Bidar Sultan
Aktif Lora Aktif Lora
Sareben Sareben

Nefes0858 Nefes0858 için okumayanlar; 1 Şubat Salı (1750 tane)

Butimar- Butimar-
@Bidar Sultan
Eymen-in Clnar-in Annesi Eymen-in Clnar-in Annesi
Aktif Lora Aktif Lora
Sareben Sareben
R rana20
Nefes0858 Nefes0858 ve Umut_2019 Umut_2019
Arkadaşların niyeti için okudum rabbim kabul etsin 🤲🏻

X