Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Umut_2019 Umut_2019

V Vavin

telasememuresi telasememuresi

kızlar sizlere özelden de yazdım ilk sıradaki kişiye okudunuz mu. okumadıysanız geri yönelik okuması çok karışık olacak sizlerden bildirim gelmez ise listeden çıkarmak zorunda kalacağım malesef. Çünkü kalabalığız ve sürekli sayıların değişiyor olması karışıklık çıkaracaktır.

begonvil1985 begonvil1985 için de okudum.
Allah gönlündeki niyetini kabul eylesin.
PiXiEE PiXiEE
canım begonvilin niyetini paylaşmadım ki.
Lütfen paylaşımı yapmadan okudum bildirim yapmayın kızlar benim açımdan takip etmesi çok zor olacak. İkişer ikişer yapıyorum listeleri. Birde niyet üzerinden dua edip başlıyoruz okumaya

Kızlar telasememuresi telasememuresi arkadaşımız yarın bir haftadır siteye girmemiş olacak Umut_2019 Umut_2019 ve V Vavin arkadaşlarımızdan da geri dönüş olmadı acikcaso kimseyi listeden çıkarmak istemiyorum ama bu şekilde de dualar biriecek ve bir kaç gün sonra çıkan olursa o zamana kadar okuduğumuz arkadaslarin dualarını tamamlamak zaman alacak ve satışlarımız artacak. Ne yapalım nasıl yapalım sizllerde fikir veriri misiniz

Kızlar telasememuresi telasememuresi arkadaşımız yarın bir haftadır siteye girmemiş olacak Umut_2019 Umut_2019 ve V Vavin arkadaşlarımızdan da geri dönüş olmadı acikcaso kimseyi listeden çıkarmak istemiyorum ama bu şekilde de dualar biriecek ve bir kaç gün sonra çıkan olursa o zamana kadar okuduğumuz arkadaslarin dualarını tamamlamak zaman alacak ve satışlarımız artacak. Ne yapalım nasıl yapalım sizllerde fikir veriri misiniz
Okudum canim ben İnternete sorun vardı. Yazılarım gitmemiş yeni farkettim

X