- 30 Ekim 2015
- 1.605
- 2.367
- 28
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #14.761
Allah razı olsun. Rabbim okuduğunuz salavatlar hürmetine sıkıntılarımızı gidersinButimar- canım senin duan bitti Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun. Rabbim okuduğunuz salavatlar hürmetine sıkıntılarımızı gidersinButimar- canım senin duan bitti Allah kabul etsin
Yanlış etiketleme.umut-2019 için
canım ağzına sağlık çok sağol
CANım arkadaşım için okudum, Rabbim tez vakitte kabul eylesinAllâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür. 18 Ocak Salı günü okunacak
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
Liste alımlara kapalıdır. Bu listemiz bittikten sonra yeni listeye katılmak isteyenler bildirim yapabilir. Her listede farklı bir dua/zikir okunmaktadır.
Umut_2019 niyeti;
Ya Rabbi Mesude kızı Sahire Gökçe kuluna hidayet nasip eyle. Devam eden davalarında en kısa zamanda hayırlı sonuçlar almayı ve hakkını alıp tahsil etmeyi nasip eyle Amin Amin Amin
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
@Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
Kuzum ben bildirdim diye hatırlıyorum bi kendimi bildirmemiştim ben okudum canım
Okudum canımAllâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür. 18 Ocak Salı günü okunacak
Liste alımlara kapalıdır. Bu listemiz bittikten sonra yeni listeye katılmak isteyenler bildirim yapabilir. Her listede farklı bir dua/zikir okunmaktadır.
Umut_2019 niyeti;
Ya Rabbi Mesude kızı Sahire Gökçe kuluna hidayet nasip eyle. Devam eden davalarında en kısa zamanda hayırlı sonuçlar almayı ve hakkını alıp tahsil etmeyi nasip eyle Amin Amin Amin
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
@Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
Okudum Allah kabul etsinAllâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Umut_2019 niyeti;
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
@Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahAllâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Umut_2019 niyeti;
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel