- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #14.601
PiXiEE 8. Sıradaki arkadaşa da okudum.Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahAllâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür. 11 Ocak Salı günü okunacak
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
Liste alımlara kapalıdır. Bu listemiz bittikten sonra yeni listeye katılmak isteyenler bildirim yapabilir. Her listede farklı bir dua/zikir okunmaktadır.
Bynnbbssrra niyeti;
Hayırlı bir şekilde kendime aileme kardeşime ev alabilecek bi zenginlik istiyorum
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
aypare ackerman
nursevdi
okudum canım Allah kabul etsinAllâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür. 11 Ocak Salı günü okunacak
Liste alımlara kapalıdır. Bu listemiz bittikten sonra yeni listeye katılmak isteyenler bildirim yapabilir. Her listede farklı bir dua/zikir okunmaktadır.
Bynnbbssrra niyeti;
Hayırlı bir şekilde kendime aileme kardeşime ev alabilecek bi zenginlik istiyorum
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
aypare ackerman
nursevdi
canım 8. sıradaki arkadaşın niyetini paylaşmadım ki. geçen gün de söylemiştim sanırım sana. niyetleri paylaşmadan nasıl okuyorsun birde senden ricam geçen gün de demiştim sıra numarası yazma lütfen çünkü sırada değişiklikler oluyor çıkanlar olabiliyor. okuduğun kişinin ismini yazarsan karışıklık olmaz ve lütfen niyeti ile dua ederek okursan daha iyi olur.PiXiEE 8. Sıradaki arkadaşa da okudum.Allah kabul etsin
Bunları dememiştin diye hatırlıyorum canım, bundan sonra dikkat edeceğimcanım 8. sıradaki arkadaşın niyetini paylaşmadım ki. geçen gün de söylemiştim sanırım sana. niyetleri paylaşmadan nasıl okuyorsun birde senden ricam geçen gün de demiştim sıra numarası yazma lütfen çünkü sırada değişiklikler oluyor çıkanlar olabiliyor. okuduğun kişinin ismini yazarsan karışıklık olmaz ve lütfen niyeti ile dua ederek okursan daha iyi olur.
Tamam canim çok teşekkür ederimBunları dememiştin diye hatırlıyorum canım, bundan sonra dikkat edeceğim
Okudum Allah kabul etsunAllâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür. 12 Ocak Çarşamba günü okunacak
begonvil1985 niyeti;
Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim, okuyacağımız duâların vesilesiyle İrem kuluna kolaylık ver. Tek başına iki evlâdını büyütürken, önündeki zorlukları ve engelleri kaldır. Muhakkak ki ona zor gelen, Sana kolaydır Allah’ım. İrem Kulunun çocuklarını hastalıklardan, kötülüklerden ve nazardan koru. Amin”
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
aypare ackerman
nursevdi
begonvil1985 kardeşimin niyeti için okudum, Rabbim kabul etsin inşallahAllâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür. 12 Ocak Çarşamba günü okunacak
begonvil1985 niyeti;
Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim, okuyacağımız duâların vesilesiyle İrem kuluna kolaylık ver. Tek başına iki evlâdını büyütürken, önündeki zorlukları ve engelleri kaldır. Muhakkak ki ona zor gelen, Sana kolaydır Allah’ım. İrem Kulunun çocuklarını hastalıklardan, kötülüklerden ve nazardan koru. Amin”
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
aypare ackerman
nursevdi
begonvil1985 arkadaşımız için okudum Allah niyetini duasını kabul etsinAllâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
begonvil1985 niyeti;
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel