- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #14.521
@Btlaydnz23 niyetinize okudum. Rabb'im kabul eylesin PiXiEE@Ada-anne için okumayanlar;
Cuel
@Btlaydnz23 için okumayanlar;
@Btlaydnz23
Jawlensky
Bynnbbssrra
H Hapiness
Cuel
Aktif Lora
V Vavin
aypare ackerman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@Btlaydnz23 niyetinize okudum. Rabb'im kabul eylesin PiXiEE@Ada-anne için okumayanlar;
Cuel
@Btlaydnz23
Jawlensky
Bynnbbssrra
H Hapiness
Cuel
Aktif Lora
V Vavin
aypare ackerman
Jawlensky niyetinize okudum. Rabb'im kabul eylesin PiXiEE“Allâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür.
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
Liste alımlara kapalıdır. Bu listemiz bittikten sonra yeni listeye katılmak isteyenler bildirim yapabilir. Her listede farklı bir dua/zikir okunmaktadır.
Jawlensky niyeti;
İsmim Merve
Ya erhamerrahimin, ol dersin ve olur. Test sonucum temiz gelsin. Bu günlerimize şükürler olsun. Bana Zihin acikligi ver. Gireceğim kpss ile istediğim yere atanmayı nasip eyle. Bana, eşime, çocuklarıma, anne babama huzurlu sağlıklı hayırlı uzun ömür ver. Büyük kızım yaşıtlarından geri kalmasın. Duama amin diyen arkadaşlarımın da dualarıni kabul et. Amin.
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
H Hapiness
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
aypare ackerman
nursevdi
@Btlaydnz23 için okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah@Ada-anne için okumayanlar;
Cuel
@Btlaydnz23
Jawlensky
Bynnbbssrra
H Hapiness
Cuel
Aktif Lora
V Vavin
aypare ackerman
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah“Allâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür.
Liste alımlara kapalıdır. Bu listemiz bittikten sonra yeni listeye katılmak isteyenler bildirim yapabilir. Her listede farklı bir dua/zikir okunmaktadır.
Jawlensky niyeti;
İsmim Merve
Ya erhamerrahimin, ol dersin ve olur. Test sonucum temiz gelsin. Bu günlerimize şükürler olsun. Bana Zihin acikligi ver. Gireceğim kpss ile istediğim yere atanmayı nasip eyle. Bana, eşime, çocuklarıma, anne babama huzurlu sağlıklı hayırlı uzun ömür ver. Büyük kızım yaşıtlarından geri kalmasın. Duama amin diyen arkadaşlarımın da dualarıni kabul et. Amin.
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
H Hapiness
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
aypare ackerman
nursevdi
Canım ada anne tamam şimdi sıradaki arkadaşı tamamlıyorum@Ada-anne için okumayanlar;
Cuel
@Btlaydnz23
Jawlensky
Bynnbbssrra
H Hapiness
Cuel
Aktif Lora
V Vavin
aypare ackerman
Kendi niyetime okudum Rabbim kabul etsin inşallah@Btlaydnz23 için okumayanlar;
Cuel
Aktif Lora
V Vavin
H Hapiness
Jawlensky için okumayanlar;
Jawlensky
Z zeynepmuratselo
Cuel
Aktif Lora
V Vavin
aypare ackerman
okudum canım, Allah kabul etsin“Allâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür. Pazar günü okunacak
goah niyeti;
Muhakkak ki Rabbim her türlü yaratma şeklini bilir ,O yaratandır ve yoktan var edendir.'Rabbim sen ol dersin olur,sağlık, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eyle .. Benim gibi evladına kavuşmayı isteyen herkese de nasip eyle , Evime huzur neşe sağlık ,bereket nasip eyle .. Burda ki tüm arkadaşlarımın kalbinde ki niyetleri sen kabul eyle Allah'ım
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
H Hapiness
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
aypare ackerman
nursevdi
Allah okuyan herkesten razı olsun canım@Ada-anne canım senin duan bitti Allah kabul etsin