- 28 Kasım 2021
- 40
- 26
- 23
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #14.301
Kaç kişi kaldı acaba? Yeni listeye ne zaman başlıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum canım Allah kabul etsin"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır’’
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 28 Aralık Saı günü yeni arkadaşımıza geçeceğiz
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
Aktif Lora arkadaşımızın niyeti;
Ol deyince olduran Rabbim. Ailemin içinde bulundugu müşkül durumun bir an önce hayırlı sonuçlanmasını nasib et. Ancak Senin yardım ve inayetinle güçlü durabiliriz. Amiin...
@goah
@Tosun Pasa
burcusami
V Vavin
nursevdi
PiXiEE
PiXiEE
@Tospaagtd
begonvil1985
H Hapiness
Z zeynepmuratselo
tr_lelli
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
Umut_2019
Aktif Lora
Butimar-
Umut_2019 niyetinize okudum. Rabb'im sizin için hayırla sonuçlandırsın PiXiEE"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 26 Aralık Pazar günü yeni arkadaşımıza geçeceğiz
Umut_2019 arkadaşımızın niyeti;
Ya Rabbi Mesude kızı Sahire Gökçe kuluna hidayet nasip eyle. Devam eden davasında tez zamanda sonuçlar alıp ona boşanmaya ve haklarını almayı nasip eyle. Amin Amin Amin
@goah
@Tosun Pasa
burcusami
V Vavin
nursevdi
PiXiEE
PiXiEE
@Tospaagtd
begonvil1985
H Hapiness
Z zeynepmuratselo
tr_lelli
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
Umut_2019
Aktif Lora
Butimar-
adını yazmıştım davet edileceklere :)Selam kızlar iyi pazarlar. Liste bitmek üzere birdahaki listeye benide ekler misiniz?
tamam canımListe biterse diğer listeye benide ekleyin lütfen
Ben okudummutlulukbenihicbirakma - annesi için okumayanlar;
Aktif Lora
mutlulukbenihicbirakma - kardeşi için okumayanlar;
Aktif Lora
mutlulukbenihicbirakma - kendisi için okumayanlar;
Aktif Lora
Umut_2019 için okumayanlar;
burcusami
V Vavin
PiXiEE
PiXiEE
Z zeynepmuratselo
tr_lelli
Aktif Lora
Günaydın canım olabilir tabiki arkadaslarda isterse yapalımkızlar merhabalar duamızın bitmesine az kaldı. Yeni dua için ben salavat çekelim diye düşündüm sanırım çekilmemiş hiç emin değilim ama. kişi başı 500 olacak şekilde her gün bir arkadaşa çekelim diye düşündüm. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
Ben de inşirah suresini önermek istiyorum :) bir keresinde grupta okumuştuk. Çok huzur vermişti. Okunuşunun yer aldığı bir video da atmışlardı gruba. Böylece okunusuna dikkat ederek okumuştuk. Gerçekten çok sevdiğim bir dua olmuştu.kızlar merhabalar duamızın bitmesine az kaldı. Yeni dua için ben salavat çekelim diye düşündüm sanırım çekilmemiş hiç emin değilim ama. kişi başı 500 olacak şekilde her gün bir arkadaşa çekelim diye düşündüm. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
Salavat güzel fikirkızlar merhabalar duamızın bitmesine az kaldı. Yeni dua için ben salavat çekelim diye düşündüm sanırım çekilmemiş hiç emin değilim ama. kişi başı 500 olacak şekilde her gün bir arkadaşa çekelim diye düşündüm. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
Aktif Lora için okudum"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 28 Aralık Saı günü yeni arkadaşımıza geçeceğiz
Aktif Lora arkadaşımızın niyeti;
Ol deyince olduran Rabbim. Ailemin içinde bulundugu müşkül durumun bir an önce hayırlı sonuçlanmasını nasib et. Ancak Senin yardım ve inayetinle güçlü durabiliriz. Amiin...
@goah
@Tosun Pasa
burcusami
V Vavin
nursevdi
PiXiEE
PiXiEE
@Tospaagtd
begonvil1985
H Hapiness
Z zeynepmuratselo
tr_lelli
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
Umut_2019
Aktif Lora
Butimar-
Katılıyorum :) Her gün bi arkadaşımız için kişi başı 152 tane okuyalım niyet ederek tabi ki :) Ne dersiniz?Ben de inşirah suresini önermek istiyorum :) bir keresinde grupta okumuştuk. Çok huzur vermişti. Okunuşunun yer aldığı bir video da atmışlardı gruba. Böylece okunusuna dikkat ederek okumuştuk. Gerçekten çok sevdiğim bir dua olmuştu.
Lâkin önce hangi arkadaşımız için okuyorsak arkadaşımızın niyeti için 2 rekat hacet namazı kılalım. Ondan sonra 152 inşirah okuyalım. Uygun mudur hanımlar?Ben de inşirah suresini önermek istiyorum :) bir keresinde grupta okumuştuk. Çok huzur vermişti. Okunuşunun yer aldığı bir video da atmışlardı gruba. Böylece okunusuna dikkat ederek okumuştuk. Gerçekten çok sevdiğim bir dua olmuştu.