- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #13.581
hepsi için okudim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum canim Kafiyesizsiir Allah kabul etsin insallahLISTENIN HIZLI ILERLEMESI ICIN GUNLUK IKI KISI ICIN OKUNACAK IKI KISI ICINDE AYRI AYRI YUZER TANE OKUNACAK IKI ARKADAŞ ICINDE OKUYUNCA IKISI ICINDE OKUDUM DIYE BILDIRIM YAPIN
Duamiz
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil Azim
Türkçe manası: Kuvvet ve güç sadece büyük ve yüce olan Allah'ın yardımı ile olur. ..
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 100 kez okuyacak
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
nursevdi duası;
Duam ;
Sağlıklı ,sıhhatli ,vatana millete hayırlı çocuklarım olsun. İsteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Rabbim herkesin gönlündeki muradı nasip etsin. Kızkardeşime hayırlı kismetler nasip etsin. Okuyan herkesten Allah razı olsun
goah duası;
Ya rahman ,Ya Rahim,Ya Halim,Ya Kerim,Ya Rezzak,Ya Hannan,Ya Deyyan,Ya Hakim,99 Esma ül Hüsna nin Hatırı için bana hayırlı bir evlat ihsan eyle .. İsteyen ,uğraşan tüm herkesi evlat nasip eyle ..Evimizde , neşe,sağlık,huzur, bereketin gani gani artmasını nasip eyle ..Sağlığımızı safi ismiyle sifalandir rabbim .. Okuyan herkesin dileğini nasip eyle Allah'ım ..
begonvil1985 OKUDU
F Flower__
agustos72 OKUDU
Cuel
@Byrmsyda1 OKUDU
tr_lelli OKUDU
PiXiEE
5 528mucizemmm OKUDU
Z zeynepmuratselo OKUDU
burcusami OKUDU
Aktif Lora
nursevdi OKUDU
goah OKUDU
Jawlensky OKUDU
Umut_2019 OKUDU
Luluuu94 OKUDU
honeymilkkk OKUDU
yalutserkan
aypare ackerman
Kafiyesizsiir OKUDU
E Eda1996
Sağol canım hepinizden Allah razı olsun
Okudum Allah kabul etsinLISTENIN HIZLI ILERLEMESI ICIN GUNLUK IKI KISI ICIN OKUNACAK IKI KISI ICINDE AYRI AYRI YUZER TANE OKUNACAK IKI ARKADAŞ ICINDE OKUYUNCA IKISI ICINDE OKUDUM DIYE BILDIRIM YAPIN
Duamiz
Türkçe manası: Kuvvet ve güç sadece büyük ve yüce olan Allah'ın yardımı ile olur. ..
Jawlensky Merve duası;
İsmim Merve
Ya Erhamerrahimin, halimize bin şükür, günahlarımızı bağışla. Eşimle çocuklarımla annemle babamla huzurlu sağlıklı uzun ömür yaşayalım. Borçlarımızı ödeyelim evimize bereket ver. Büyük kızım aklı başında olsun, yaşıtları gibi konuşsun, dili çözülsün, Kötü insanlar bizden uzak olsun. Çocuklarımı ve bizi hastalıklardan ve tüm kötülüklerden koru. Gönlümdeki dualarimi kabul eyle. Kpss de iyi bir puan alıp İstediğim yere atanayim. Rahatsizligim nüksetmesin. Duama amin diyen arkadaşlarımın da hayırlısıyla duası kabul olsun
Amin.
Umut_2019 Mesude kizi Sahire Gökçe duasi;
Ya Rabbi Mesude kızı Sahire Gökçe kuluna Hidayet ver dualarını kabul eyle bildiği bilmediği tüm hastalıklarına şifa ver. Hayırlı karlar hayırlı riziklar ver. Bildiği bilmediği tüm hayırlı kaynaklardan para zenginlik bolluk bereket nasip eyle ve borçlarını bitirebilsin Amin Amin Amin
begonvil1985
F Flower__
agustos72
Cuel
@Byrmseyda2505
tr_lelli
PiXiEE
5 528mucizemmm
Z zeynepmuratselo
burcusami
Aktif Lora
nursevdi
goah
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
yalutserkan
aypare ackerman
Kafiyesizsiir
E Eda1996
Tosun paşa ve umut2019 arkadaşlarım için de okudum KafiyesizsiirLISTENIN HIZLI ILERLEMESI ICIN GUNLUK IKI KISI ICIN OKUNACAK IKI KISI ICINDE AYRI AYRI YUZER TANE OKUNACAK IKI ARKADAŞ ICINDE OKUYUNCA IKISI ICINDE OKUDUM DIYE BILDIRIM YAPIN
Duamiz
Jawlensky Merve duası;
İsmim Merve
Ya Erhamerrahimin, halimize bin şükür, günahlarımızı bağışla. Eşimle çocuklarımla annemle babamla huzurlu sağlıklı uzun ömür yaşayalım. Borçlarımızı ödeyelim evimize bereket ver. Büyük kızım aklı başında olsun, yaşıtları gibi konuşsun, dili çözülsün, Kötü insanlar bizden uzak olsun. Çocuklarımı ve bizi hastalıklardan ve tüm kötülüklerden koru. Gönlümdeki dualarimi kabul eyle. Kpss de iyi bir puan alıp İstediğim yere atanayim. Rahatsizligim nüksetmesin. Duama amin diyen arkadaşlarımın da hayırlısıyla duası kabul olsun
Amin.
Ya Rabbi Mesude kızı Sahire Gökçe kuluna Hidayet ver dualarını kabul eyle bildiği bilmediği tüm hastalıklarına şifa ver. Hayırlı karlar hayırlı riziklar ver. Bildiği bilmediği tüm hayırlı kaynaklardan para zenginlik bolluk bereket nasip eyle ve borçlarını bitirebilsin Amin Amin Amin
begonvil1985
F Flower__
agustos72
Cuel
@Byrmseyda2505
tr_lelli
PiXiEE
5 528mucizemmm
Z zeynepmuratselo
burcusami
Aktif Lora
nursevdi
goah
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
yalutserkan
aypare ackerman
Kafiyesizsiir
E Eda1996
iki arkadaşım içinde okudum, Rabbim tez zamanda duâlarını gerçekleştirsin inşallahLISTENIN HIZLI ILERLEMESI ICIN GUNLUK IKI KISI ICIN OKUNACAK IKI KISI ICINDE AYRI AYRI YUZER TANE OKUNACAK IKI ARKADAŞ ICINDE OKUYUNCA IKISI ICINDE OKUDUM DIYE BILDIRIM YAPIN
Duamiz
Jawlensky Merve duası;
İsmim Merve
Amin.
begonvil1985
F Flower__
agustos72
Cuel
@Byrmseyda2505
tr_lelli
PiXiEE
5 528mucizemmm
Z zeynepmuratselo
burcusami
Aktif Lora
nursevdi
goah
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
yalutserkan
aypare ackerman
Kafiyesizsiir
E Eda1996
Canım okumuştumnursevdi ve goah için okumayanlar
E Eda1996
aypare ackerman
yalutserkan
Aktif Lora
PiXiEE
Cuel
F Flower__
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahLISTENIN HIZLI ILERLEMESI ICIN GUNLUK IKI KISI ICIN OKUNACAK IKI KISI ICINDE AYRI AYRI YUZER TANE OKUNACAK IKI ARKADAŞ ICINDE OKUYUNCA IKISI ICINDE OKUDUM DIYE BILDIRIM YAPIN
Duamiz
Jawlensky Merve duası;
İsmim Merve
Amin.
begonvil1985
F Flower__
agustos72
Cuel
@Byrmseyda2505
tr_lelli
PiXiEE
5 528mucizemmm
Z zeynepmuratselo
burcusami
Aktif Lora
nursevdi
goah
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
yalutserkan
aypare ackerman
Kafiyesizsiir
E Eda1996
Merve için okuyacaktin canım yazarken mi karistirdin acabaKendim ve Mine için okudum