- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #13.501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 arkadaşım için de okudum Allahkabul etsinCuel Elif için okumayanlar
honeymilkkk
@Byrmsyda1 Şeyda için okumayanlar
honeymilkkk
Cuel
F Flower__
tr_lelli ve PiXiEE Filiz için okumayanlar
honeymilkkk
Aktif Lora
5 528mucizemmm
Cuel
F Flower__
okudum canım Allah kabul etsinLISTENIN HIZLI ILERLEMESI ICIN GUNLUK IKI KISI ICIN OKUNACAK IKI KISI ICINDE AYRI AYRI YUZER TANE OKUNACAK IKI ARKADAŞ ICINDE OKUYUNCA IKISI ICINDE OKUDUM DIYE BILDIRIM YAPIN
Duamiz
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil Azim
Türkçe manası: Kuvvet ve güç sadece büyük ve yüce olan Allah'ın yardımı ile olur. ..
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 100 kez okuyacak
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
5 528mucizemmm Tuğçe duası;
Tuğçe kardeşimiz ruhen ve bedenen şifa bulup iyileşsin inşaallah
Z zeynepmuratselo duasi;
Allahım Hayırlı saglıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip et yarabbim 19 ekımde rgl olmayım ne olursun , evimin huzuru bozulmasın, cocuklarımızı bizimle imtihan etme yarbbim onlara sağlık sıhhat ver yarbbım kımsenın kucagını boş bırakma ALLAHIM sen kabul et AMİN
begonvil1985
F Flower__
agustos72
Cuel
@Byrmsyda1
tr_lelli
PiXiEE
5 528mucizemmm
Z zeynepmuratselo
burcusami
Aktif Lora
nursevdi
goah
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
yalutserkan
aypare ackerman
Kafiyesizsiir
E Eda1996
Duamiz
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil Azim
Türkçe manası: Kuvvet ve güç sadece büyük ve yüce olan Allah'ın yardımı ile olur. ..
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 100 kez okuyacak
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
@Byrmsyda1 Şeyda duası;
Selam aleyküm bende sizden dua isteyebilir miyim benim içinde okuturmusunuz adım şeyda
Cuma günü tüp bebek için kontrolüm var nolur bana dua edin hayırlı bi evlat sahibi olabilmek için muaynelerim ve doktor görüşlerim güzel geçsin yumurta toplama işlemim olup güzel haberler alayım
begonvil1985 OKUDU
F Flower__
agustos72 OKUDU
Cuel
@Byrmsyda1 OKUDU
tr_lelli OKUDU
PiXiEE OKUDU
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir OKUDU
burcusami
Aktif Lora
nursevdi OKUDU
goah OKUDU
Jawlensky OKUDU
Umut_2019 OKUDU
Luluuu94
honeymilkkk
@MelayMeltem
yalutserkan
aypare ackerman
Z zeynepmuratselo OKUDU
E Eda1996 OKUDU
tr_lelli PiXiEE @Byrmseyda2505 üç kisi icin okuyacaktin ucu içinde okudun mu canım2 arkadaşım için de okudum Allahkabul etsin
Bi bilgim yok ama Allah sifa versin canim cok üzüldümKızlar size birşey danışmak istiyorum ben kizimin niyetine 70.000 la ilahe illallah başlamıştım. Bu bitince komşumuz için baslayacaktim ama henüz bitmedi ve komşumuzun annesi çok çok hasta bugun hastanede yarın yoğun bakıma alacaklar kına istemiş bugün ellerime yakicam ben bugun yada yarın ölürüm diyormuş. Komşumunkini hemen başlayıp bitirmek istiyorum belli annesine bağışlar okuduğum duayı. Kızıma basladigimi yarım bıraksam komşumun duasına başlasam olur mu
Iki niyet te farklı olacağı için kizin için ne kadar okuduysan bir kağıda yaz sonra komsun için yeniden niyet edip başla bitir onu bitirir bitirmez kızının duasini bitir fazla bekletme canım sonra Efendimiz ruhunada bagisla Allah kabul etsinKızlar size birşey danışmak istiyorum ben kizimin niyetine 70.000 la ilahe illallah başlamıştım. Bu bitince komşumuz için baslayacaktim ama henüz bitmedi ve komşumuzun annesi çok çok hasta bugun hastanede yarın yoğun bakıma alacaklar kına istemiş bugün ellerime yakicam ben bugun yada yarın ölürüm diyormuş. Komşumunkini hemen başlayıp bitirmek istiyorum belli annesine bağışlar okuduğum duayı. Kızıma basladigimi yarım bıraksam komşumun duasına başlasam olur mu
Cok sağol canımIki niyet te farklı olacağı için kizin için ne kadar okuduysan bir kağıda yaz sonra komsun için yeniden niyet edip başla bitir onu bitirir bitirmez kızının duasini bitir fazla bekletme canım sonra Efendimiz ruhunada bagisla Allah kabul etsin
Sağol canım amin inşallahBi bilgim yok ama Allah sifa versin canim cok üzüldüm
Canım okudum Allah kabul etsin inşallahtr_lelli ve PiXiEE Filiz için okumayanlar
aypare ackerman
honeymilkkk
Aktif Lora
5 528mucizemmm
Cuel
F Flower__