- 20 Mayıs 2020
- 971
- 1.643
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #13.061
Tosunpasa ve umut2019 icin okudum Allah kabul etsin insallah Kafiyesizsiir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuel F Flower__ Aktif Lora Z Zeynahatunn braindamage kizlar yukarida okumadiginiz arkadaşlar icin okudunuz muPiXiEE Filiz için okumayanlar
Cuel
F Flower__
Aktif Lora
Jawlensky Merve için okumayanlar
Cuel
F Flower__
Z Zeynahatunn
Umut_2019 Sahire Gökçe için okumayanlar
braindamage
Cuel
Z Zeynahatunn
F Flower__
Aktif Lora
canim ben snow icin okumustum yazdim diye hatirliyorum ama gözden kacmistir ve ya ben yazdim saniyorumdur. umut 2019 icin de az kaldi inşallahCuel F Flower__ Aktif Lora Z Zeynahatunn braindamage kizlar yukarida okumadiginiz arkadaşlar icin okudunuz mu
En son kim için okumadığını sormustun snow ve tosun paşa için diye yazdim tosun paşa için okudum yazmistin snowu görmedim canım tamamdir okuduysan:)canim ben snow icin okumustum yazdim diye hatirliyorum ama gözden kacmistir ve ya ben yazdim saniyorumdur. umut 2019 icin de az kaldi inşallah
kusura bakma lütfen umut2019 icin bitti bu arada Allah kabul etsin ❤En son kim için okumadığını sormustun snow ve tosun paşa için diye yazdim tosun paşa için okudum yazmistin snowu görmedim canım tamamdir okuduysan:)
Okudum canımDUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR SALI SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
Luluuu94 Oya duasi;
Adim Ogulhally(Oya) diyorlar burada
Duam esimin hayirli bir is bulmasi ve daha hayirli bir yere tasinabilmek inşallah
5 528mucizemmm OKUDU
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
ohbb
burcusami
Aktif Lora
Z Zeynahatunn (eski adi elifsude)
nursevdi
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
braindamage
okudum Allah kabul etsin inşallah canımDUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
Luluuu94 Oya duasi;
Duam esimin hayirli bir is bulmasi ve daha hayirli bir yere tasinabilmek inşallah
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
Life light
ohbb
burcusami
Aktif Lora
nursevdi
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
braindamage
[/QUOTE ]
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahDUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
Luluuu94 Oya duasi;
5 528mucizemmm OKUDU
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
ohbb
burcusami
Aktif Lora
nursevdi
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388