- 23 Mayıs 2020
- 7.842
- 17.132
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #12.981
Kendim için okudum Kafiyesizsiir Allah kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Cuel in bitirmiştim tr_lelli için devam ediyorumCuel elif icin okumayanlar
braindamage
tr_lelli için okumayanlar
braindamage
Cuel
Z Zeynahatunn
ohbb
okudum cnmDUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR CARSAMBA SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSU
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
PiXiEE Filiz duasi;
Adım Filiz
Allah'ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabimiza inanan salih kullarından nasip eyle yarabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı bir evlat olmasını,sağlıkla sihhatle huzurla büyümesini,uzun sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür gecirmesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklı selim bir insan olmasını nasip eyle yarabbim. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır yarabbim.
Amin
5 528mucizemmm OKUDU
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
ohbb
burcusami
Aktif Lora
Z Zeynahatunn (eski adi elifsude)
nursevdi
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94 OKUDU
honeymilkkk OKUDU
braindamage
Okudum canımDUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR CARSAMBA SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
PiXiEE Filiz duasi;
Adım Filiz
Allah'ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabimiza inanan salih kullarından nasip eyle yarabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı bir evlat olmasını,sağlıkla sihhatle huzurla büyümesini,uzun sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür gecirmesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklı selim bir insan olmasını nasip eyle yarabbim. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır yarabbim.
Amin
5 528mucizemmm OKUDU
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
ohbb OKUDU
burcusami
Aktif Lora
nursevdi OKUDU
goah
begonvil1985 OKUDU
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE OKUDU
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94 OKUDU
honeymilkkk OKUDU
braindamage
Okudumm
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahDUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR CARSAMBA SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSU
PiXiEE Filiz duasi;
Adım Filiz
Amin
5 528mucizemmm OKUDU
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
ohbb
burcusami
Aktif Lora
nursevdi
goah
begonvil1985
F Flower__